2008 Kasım Anneleri

selam millet fane nezle oldum geberiyorum,pasam daha iyi insl.huysuz ama cokk herseye mizmiz yapiyor tuncay gelene kadar beynimi yiyor..

gecmise bakamadim,bi sedosumun ev isini okudum,.canim hayirlisi olsun ne diyim icinde olan sensin ailece en iyisine karar verceginizden eminim.

canım sıkılmadım kendı adıma
yanlıs anlama canım
kastım tasınma ıstegınızdekı zorunlulugu bılmıyorum
yanı sızın ıcın maddı kulfetını kenara bırakıp tasınmamak manevı anlamda daha fazla zarar verecekse maddıyatı hıc dusunme
ama manevı anlamda tasınıp tasınmamanızda bır farklılık olmayacaksa elbette maddı ımkanlarını gozet manasında fıkrımı soyledım canım

geçmiş olsun çilek sen hastasın diye biliyordum denizedemi bulaştı aman dikkat edin

Yok cnm ben seni yanlış anlamadım sadece kendimce sizleri ve kendimi bu konuları fazlaca dile getirerek fazlaca düşünerek sıktığımı düşündüm buda bi rahatlama metodu anlatarak sizlerden fikir alarak rahatlıyorum evet yengem haklı ama hayatta herşey para değil ya 10 bini göz ardı edecek kadar rahatlığım yok ama parayı hiçbir zaman düşünmeyecek kadar büyük bir yüreğim var ve bununlada gurur duyuyorum ve arkidişlerim diyorum ki HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAKKKKK

Oluyor iste canimya,denizin bünyesi saglamdir hastalanamz kolay kolay ama yilda bir iki defada normal dimi? ben cok cabuk kaparim ama tam tersi.

Oluyor iste canimya,denizin bünyesi saglamdir hastalanamz kolay kolay ama yilda bir iki defada normal dimi? ben cok cabuk kaparim ama tam tersi.

o kadar olacak tabi oda olmasa nasıl gelişecek bağışıklık denen şey yatın dinlenin
ben kaçıyım kızlar oğluşumu karşılayacam öptüm hepinizi

geçmiş olsun çilek hatunum biz ailece atlattık allahtan hepimize bulaşmıştı ben 2 dir ucundan sıyırıyorum vitaminlerle ilaçlarla inşallah kapmam tekrar şifa arda da 3 gündür ii neyse seda kaçarrrr herkese iyi akşamlarrrr

24 mayista geliyorum 9 agustosta dönüyorum,tuncay 3 hafta kalcak arada gelir yine..sizce cokmu uzun oldu yav?bi bilet daha vardi ama agostosun 24neydi o cok ucuzdu ama kiyamad madama co kayri kalcaz..ahahah biraz agiz yaptim kiyamam özleriz seni diye pek sevindi..neyse böyle iste ..

gunaydın
zaor uyanmıs hatta ayılmamıs bır hatunıce olarak bıldırıyorum
cayım elımde hala ayılma dusuncesıyle ısımın basındayım
her aksam dıyorum azıcık erken yatalım dıye ama olmuyor yaww
hep bırseyler cıkıyor ve 12'yı buluyor yatmam
yetmıyor arkadas bana bu kadar uyku

neyse zor kalktım yaa nanemollayım ıste

cılegım bayagı uzun olmus yaww
sızın duzenınız bu sekılde kurulmus onun ıcın cok zorlamaz sanırım
ben sımdıye kadar 1 gecelık uzaklasma harıcınde ayrı bır yerde kalmadım kocısten
kusunce ayrı yattım ama aynı evın ıcındeydık yıne
yaza bır sure bızde ayrı kalacak olacagımız ıcın cok tereddutluyuz

Günaydın canlarımmmm
Dün eve gittim ve giderkende birkaç yerden kutu alıcaktım onları alıp uçtum eve yemek faslından sonra başladık tekrar toplamaya topla topla bitmiyor poffff daha çekyatlı koltukların içindekiler bazadakiler ve sadece askıda duran kıyafetlerimiz var bugün kociş b.düzüne gidip d.gazı,elektiriği,suyu üzerine alıcak evin kira bedeli depozito cartını curtunu ödeyecek ve Cuma günü taşınıyoruz kızlar aslında Cumartesi olacaktı ama taşıma haftasonuna olmadığı için Cuma olucak ben işteyken bi nevi ii olucak ben çok stres oluyorum çünkü şimdi birde oranın temizlik işi var silinip süpürülmesi banyo mutfak köşe dip temizlicez ev boşken Cumartesi allahtan orda dayım ve eşinin annesinin evi var oda annemin 35 yıllık ahbabı yarımız orda yarımız dayımlarda kalıp Cumartesi temizlemeye gidicez evi haftasonu büyük bir bölümü hatta hepsi bitmiş olur

pasinim bana da malesef yetmiyor bende tam anlamıyla dinlenemiyorum ama bir iki saat sonra ayılırım
Maytabım slm cnmmcım
Çileko kııı bende o kadar yalnız bırakamam herifi ama düzenininz böyle yapacak birşey yok hem sen gibin fıstığı bulmuş gözü bişeycik görmez herhal demi
Ben kocişi evlendikten 2 sene sonra 1 hafta bıraktımda sapıtmıştı bi açığını yakaladım büyük bir şey değildi ama tabii ben olayı ayrılma noktasına getirip 2 gün eve gitmemiştim salya sümük gelip yalvarmıştı elinde çiçeklerle annemlerinde ısrarıyla hadi dedim büyütmeyeyim durumu ondan sonra hiç yalnız bırakmadım

Günaydın kızlar evime kavuştum şükür.Dün yeni servis yapmış.Kombinin garantisi bitti diye başkasını çağırdık önce.Dün kendi servisi gelince 5 yıl olduğunu tesbit etmişler.Düzeltmişler garanti belgesinde. Tabi başka servis çağırdık diye 40 tl yerine 220 tl ödedik ama şükür oldu:) Dün gece evimizde yattık.Oğlum babaannede yattı, ev 5-6 gündür ısınmıyo çünkü.Bugün tekrar aile olacaz:)))

Sedoş kolay gelsin size, hayırlı olsun..

Lorecim günaydın.

gunaydın canlarım

maytabım ayıldım azıcık ama hemen uyuyabılırım

sedacım bayagı ılerletmıssınız ısı hadı kolay gelsın

yasmınım kavusmussun evıne allah ayırmasın sıcak yuvanızdan ve sevdıklerınızden

günaydın kızlar yasmin sevindim bu akşam sizin evde big bang var yaniii

passin bugün erken yat zaten bünyen zayıf hafta sonuna bırakma iyice bi dinlen

çileğinde aklını bulandırmayın herifler yapası geldimi heryerde yapar yapacağınıda harbiden bende bırakamazdım o kadar sanırım

Polipem dün evde yattık zati. Kaynanamgilde başladı saat 9 da koca, hadi gidelim demeye.Bende bebemi arkamdan ağlatmam, o uyuyunca gideriz dedim.Bebemi aldım 10,30 da yattık, 11,30 da uyudu sıpa.Koca gelip gelip bakıyo daha uyumadı mı diye:) Bi ara annesine kızdığını duydum.7 ye kadar bebe uyurtulurmu. En geç 3 de kalksın uykudan falan.Çok güldüm yaaa.Neyse eve gittik olan oldu günler sonra.1 Haftaya yakın dışarda kaldık, öncesinde de regl gecikmesi ve gebelik şüphesi vardı o yüzden dokunamadı.Adam gün sayıyodu zavallı:)):92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…