- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #94.361
karsinizda majesteleri tata tatat tatatammmmmmmmmmmmmmmm ayy sümüklü majeste heryerim fena len..napiyonuz sabah sabah:)
yahu bizim düzenimiz büle koci arada gelir kalir bir hafta gider ...ama varya ben daha esimin acigini hic yakalamadim kizlar,ya cok iyi gizliyor bisiy yapiyorsa yada yapmiyor:) ki ben yaptiginada inanamiyorum inanailmaz efendi cünkü..hani bunu simdi konu acildi diye yazmiyorum,inca yaz yalniz kalir gitmez diskoya bara filan.cok evcil bi adam,ben burda yalniz kalsam eve girmem o ayri:)
neyse sabahtan deniz danasinin dr kontrolü vardi gittik geldik,kuzum zayiflamis 17,500 cikti.bir haftadir yemiyor cünkü.boyumuzda 106 cikti kadin cok iyi filan dedi.disine,seysine heryerine bakti heryer normalmis..simdi oglumala kendime kisir yapcem salya sümük durumdayim ama canim istedi yapim bari.
bu arada gonltalialr anowwwwwwwww degilmiydi la o :)
Hayatta bir babama güvenirdim.Onu da annemin üzerinde yakaladım diye bir söz vardır.Doğru:))
Çileko hoşgeldin, maşallah yavruna.Hoş yavruluktan çıkmış biraz.Birkaç seneye düğününü de yaparsın sen.Deniz oğlan bir resminde kızı öpüyodu ya o masum değil bence.Seninki delikanlı olmuş kıı:))
Sos mos diyenin yanına gelirim heee.Daha yeni sağlıklı yaşam yürüyüşünden geldim.
anladım maytabım
eskı ortamında olması esını mutlu etmıstır emınım
yasmınım hala aynı seyı soyluyorum
bahsettıgın kadar kılolu gormuyorum nedense senı
ama bu hafta sonu yıne kılo su ve yag olcumu yaptıracagımı soyleyeyım barı
sonuclarını soylemem soz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?