güzel anneler selamlar ayy özlemişim interneti valla yaa artık bırakın KKyı son birkaç gündür face e vs..hiç biyere giremedim zira hastaydım işe gidiyorum geliyırum yatıp biraz dinleniyorum bir daha gidiyorum bu ikilinin dışında hiç bişey yapamadım doğru dürüst
dün biraz toparladım işte kendimi,yasminimi aradım yeni yıl dileklerimi iletmesi için iletmiş sanırım canım benim sağolsun
herkese mutlu sağlıklı iyi seneler diliyorum
dün akşam güzel bir restauranta gittik bir yemek yedik yaklaşık 1.30a kadar oradaydık,sonra Aydın merkeze gittik biraz oralarda dolandık ama hava müthiş soğuktu fazla gezemedik,dönüşte annemler bir akrabadaydı bizde oraya uğrayacaktık ama paşamın çok uykusu geldi,eve gidicem,odama gidicem yatağıma yatıcam sayıkladı durdu,o yüzden döndük eve,döndüğümüzde saat 23.00dü onu yatırdık şarap almıştık gelirken bizde başbaşa devamını evde geçirdik
yeni yıla öncesinde sonrasında sevişerek girdikki bütün yılımız sevişgen geçsin diye puhahahhaa
:92:
kursum başladı henüz evde çalışma fırsatı yaratamadım ama onu da halledicem inşallah bugünden itibaren bir sistem kurucam kendime hocalarla aram çok iyi bakalım nasıl geçecek
derslere de girip çıkıyorum
diğer dershanemde devam ediyor,oranın rehber öğretmeninin tayini çıktı kızlar 2-3 haftadır arıyorlardı bulamadılar bir kız bulmuşlar daha yeni mezun ufacık bişey ona yardım etmemi rica EDİYORLAR düşündüm biraz ama kıyamadım kabul ettim zira onlar benim pek çok şeyime yardım ettiler bu zamana kadar şimdi yarı yolda bırakmak olmayacak
sigortamı da başlatacaklar,30 gün tam maaş yatacak,ekstradan çalıştığım tüm günlere maaş ödeyecekler hakkımı da verecekler yani
allaha şükürler olsun bu özel sektörde hiç boş kalmadım aranan biriyim
devlet kapısı olmadı bu zamana kadar napalım buna da şükür işsiz güçsüz kalmadık yaa inşallah bir gün oda olur,olmazsa da yolumuza bakarız yapacak bişey yok
eymenim de iyi çok şükür ilk o nezle olur gibi oldu ondan bana geçti zaten,evin içinde çok terliyor saçlarda uzamıştı iyice gittik kestirdik biraz,allahtan bir iki günde geçti uzun sürmedi ama hala geniz akıntısı devam ediyor,sümüklü sümüklü dolanıyor bebeğim
yeni yıl hediyesi çalışma masası aldım aman bi sevdi bi sevdi bilsem daha önce lırdım arada oturuyor yazı yazıyor,yazı tahtası falan da var alim olacak oğlum
ananesiyle dedesi de bebek almış cayu bebek şarkı falan söylüyor yürüyor öyle bişey onu da çok sevdi velhasılı yeni yıl ona geldi
babasına da bugün dedim dün akşam tansaştas sallanan atlardan gördük çok sevdik gelirken onu al gel dedim şimdi derse gitti de
koltujkların üstünde bizim sırtımızda tepinip duruyor bari ona binsinde tepinsin o plastiklerden değilde sallanan yeri tahtadan atın kendisi de normal peluş oyuncaklar gibi tüylü müylü bişey midilliye benziyor aynı gerçek gibi
60 tl miş fiyatı bi arkadaş plastik olanını 70e aldık demişti kaç ay önce iyi geldi o yüzden ama bilemiyorum