2008 Kasım Anneleri

uyhhhhhh yirim seniiii çilekom sanki şiirde birde küçük prenses istiyormuşusun gibi geldi yoksam ben mi fesatım kıııı
beyazıma da bizden selamlar olsun

sedos fenasin vallaaa hic aklima gelmemisti,hayirli ve saglikli olsunda ne olursa olsun..

cok hosuma gtti paylasim istedim..

sapissim tsk,ler fistigimmm hepimize kocaman hayirli biir yil olsun insl.

babam iki gündür bi ihaledeydi,hepimizin cani sIkkkindi sonuc ne olcak filan diye.

simdi arayip ihalenin kendinde kaldigini söyledi,canim babacim benim cok sevindimya.

gider ayak 2010 cok iyi geldi bize ailecek.

asortiem hep evdeyiz yavrum nasıl çıkalım bebelerle ama ben evi daha çok seviyorum tabi dışarıyı da seviyorum ama yılbaşında tercihimi evden kullandım gerçi eşim sormadı bile çıkalım mı diyeeebu arada sana kokulu öpücükler yolluyorum hediyem bu olsun tatlımmm
maytabım çok üzülmüştüm sabah arkadaşının çocuğuna canım ya ii bişey çıkmamış allah göstermesin bidaha....
çilekom ya ben çiğ köfteye bayılırım kaynımı zor kandırdım oda yaparım dedi mercimek köfteyi eltim yiyecekmiş o yüzden yapılıyor canımm
ayy akşam olsa da otursam da yesem öğlen yemeği yemedim akşam fazla yicem diye sedacımın dediği
gibi az yemek lazım

Çileko hadi hayırlısı:)

Nazlıcım seninkilerin yaramazlığını okudum şimdi.Süper yaa..Artık tilki uykusu olmalı bizimkiler.Yoksa evi başımıza yıkarlar

saphişim sanada iyi yıllar tatlımm
kızlar size de güzel bir 2011 senesi diliyorum ülkemiz,ailemiz için güzel bi yıl olur inşallahh
nerdeyse 3 senedir beraberiz nice seneleri hep böyle geçirelim pürüzler olmadan hepinizi çokkkkkkk seviyorummm..
iyi ki varsınız sevgi pıtırcıklarımm benimmm

lavişim bende sana kokulu bir öpücük gönderiyorum ve teşekür ediyorum ben aslında dışarı çıkmak isterdim ama
benim koca sormadı bile senin hesap bir de doğum günü ya bişeler aldım kendisine annem aldı kız kardeşim aldı ama başbaşa geçirmek istiyorum evdeysemde o bakımdan yane

lavişim bende abartmıcam ama bekuniis de hap var onu içince midendeki herşey boşalıyor birgünlük yiyeceklerim abartı olacağı için içicem bende yoksa çok huzursuz olurum onca şeyi yediğim için yemeden de olmaz demi

valla bizde kutlama falan yok
köfte falan yaparım diyordum
bilmiyorum belki de dışarlarda takılırız 3 ümüz
eşim 1 de çıktı işte
evde kuzucukla şimdi
akşam üstü beni almaya gelirler
kardeşimde int.ten yılbaşı paketi almış
meze çeşitleri bişeyler
eve getirmemiş hırtlar
onu almaya gidecez galiba
yarın akşam da yeğenimin doğum günü olcak
orda bişeyler yerim işte:)
ondan sonra rejime devam allah nasip ederse
69 gördüm sonunda:)))))))))
ama o yine bu ara 70 olabilir
olsun yine görürüm sağlık olsunn
HERKESE SAĞLIKLI MUTLU BİR YIL DİLERİM.

Derin tebrik ediyorum.Güzel olmuş.Moral olur 6 sayısını görmekte.Bana oluyodu da:))

Laviş, Saphiş, Sedoş ve yeni yılımızı kutlayan herkese teşekkürler..Bende yeni yılda herkese bol sağlık, huzur ve aşk diliyorum.

oooooo derin kafa 69 gördünmü ben 68 i gördüm daaaa ii giderken şincik şu yılbaşı programı azcıkın bozcak rejimi ama ertesi gün tekrar devam
Menümüm tekrar yazayım size

tavuk but körü ve galeta unlu
sebzeli pilaz
sütlü kaşarlı püre
su böreği
salata

sarma dürüm tatlı
kabak tatlısı
hatay usulü künefe
sütlü dondurma

yumurtalı çiğköfte
etli çiğköfte
kuruyemiş çerez meşrubat ve yıllanmış şarap vs vs

güzel anneler selamlar ayy özlemişim interneti valla yaa artık bırakın KKyı son birkaç gündür face e vs..hiç biyere giremedim zira hastaydım işe gidiyorum geliyırum yatıp biraz dinleniyorum bir daha gidiyorum bu ikilinin dışında hiç bişey yapamadım doğru dürüst
dün biraz toparladım işte kendimi,yasminimi aradım yeni yıl dileklerimi iletmesi için iletmiş sanırım canım benim sağolsun

herkese mutlu sağlıklı iyi seneler diliyorum
dün akşam güzel bir restauranta gittik bir yemek yedik yaklaşık 1.30a kadar oradaydık,sonra Aydın merkeze gittik biraz oralarda dolandık ama hava müthiş soğuktu fazla gezemedik,dönüşte annemler bir akrabadaydı bizde oraya uğrayacaktık ama paşamın çok uykusu geldi,eve gidicem,odama gidicem yatağıma yatıcam sayıkladı durdu,o yüzden döndük eve,döndüğümüzde saat 23.00dü onu yatırdık şarap almıştık gelirken bizde başbaşa devamını evde geçirdik

yeni yıla öncesinde sonrasında sevişerek girdikki bütün yılımız sevişgen geçsin diye puhahahhaa :92:

kursum başladı henüz evde çalışma fırsatı yaratamadım ama onu da halledicem inşallah bugünden itibaren bir sistem kurucam kendime hocalarla aram çok iyi bakalım nasıl geçecek
derslere de girip çıkıyorum

diğer dershanemde devam ediyor,oranın rehber öğretmeninin tayini çıktı kızlar 2-3 haftadır arıyorlardı bulamadılar bir kız bulmuşlar daha yeni mezun ufacık bişey ona yardım etmemi rica EDİYORLAR düşündüm biraz ama kıyamadım kabul ettim zira onlar benim pek çok şeyime yardım ettiler bu zamana kadar şimdi yarı yolda bırakmak olmayacak
sigortamı da başlatacaklar,30 gün tam maaş yatacak,ekstradan çalıştığım tüm günlere maaş ödeyecekler hakkımı da verecekler yani
allaha şükürler olsun bu özel sektörde hiç boş kalmadım aranan biriyim devlet kapısı olmadı bu zamana kadar napalım buna da şükür işsiz güçsüz kalmadık yaa inşallah bir gün oda olur,olmazsa da yolumuza bakarız yapacak bişey yok

eymenim de iyi çok şükür ilk o nezle olur gibi oldu ondan bana geçti zaten,evin içinde çok terliyor saçlarda uzamıştı iyice gittik kestirdik biraz,allahtan bir iki günde geçti uzun sürmedi ama hala geniz akıntısı devam ediyor,sümüklü sümüklü dolanıyor bebeğim
yeni yıl hediyesi çalışma masası aldım aman bi sevdi bi sevdi bilsem daha önce lırdım arada oturuyor yazı yazıyor,yazı tahtası falan da var alim olacak oğlum ananesiyle dedesi de bebek almış cayu bebek şarkı falan söylüyor yürüyor öyle bişey onu da çok sevdi velhasılı yeni yıl ona geldi
babasına da bugün dedim dün akşam tansaştas sallanan atlardan gördük çok sevdik gelirken onu al gel dedim şimdi derse gitti de
koltujkların üstünde bizim sırtımızda tepinip duruyor bari ona binsinde tepinsin o plastiklerden değilde sallanan yeri tahtadan atın kendisi de normal peluş oyuncaklar gibi tüylü müylü bişey midilliye benziyor aynı gerçek gibi
60 tl miş fiyatı bi arkadaş plastik olanını 70e aldık demişti kaç ay önce iyi geldi o yüzden ama bilemiyorum

slm kızlarrr.herkesin yeni yılı kutlu mutlu olsun...

evimize döndük artık çok şükür.çok eğlenceli 25 gün geçirdim.sertifikamıda aldım geldim.yarın okulla görşmeye gidicem anlaşırsak hemen başlıycam işe.çok mutluyum.yeni yıla yollarda girdik.bütün sene gezicez galiba:))

çağanın keyfide çok iyiyidi oralarda hava çok güzeldi bütün gün annanesiyle deniz kenarında parklarda keyif yaptı.ama şimdi burnu akıyo biraz.

geçmişe bakamadım herkes iyidir umarım.

canım çok sevindim hayırlı olsun şimdiden

çağanımın da ilaçlarını hemen ver ilerlemeden iyileşir inşallah,hava değişikliğinden olmuştur

bugün kimsecikler gelmemiş anlaşılan bizde oğluşumla köydeydik kahvaltıyı orada yaptık biraz gezindik geldik tontiş uyudu bende biraz uzanıcam ders çalışıcam sonrasında inşalalh yani :)

brokoli yoğurtlu oluyormuydu hatırlayamadım onun tarifini alacaktım ama kimseler yok kafama göre yapayım artık

selam cicikler
facede yazdım meleğim:)
bende biraazdan bi doğum günü partisine gidicem
ama gerildim açıkcası
çok samimi arkadaşlarım 2 kardeş bunlar hatta beşiklerimiz yanyana sallanmış yani o zamandan arkadaşız
küçüğünün eşi biraz ukala (birazmı:)))

büyüğün eşi onu sevmiyo oda onu neyse
ablasına çok baskı uyguladı kız oturalım birlikte kaynaşalım felan diye
buda sonunda eşine kabul ettirmiş bari demöiş d.gününe gelin mehtaplarıda çağırdım felan .ben başta eşli olduğunu bilmiyodum .tamam dedim kıza
sonra eşime kabul ettirene kadar akla karayı seçtim çünkü o sevilmeyen bacanağı benim eşimde sevmiyo
zaten bu aralar sinirli adam ukalalık yaparsa benimkide bişe derse bu sefer kaç yıllık arkadaşımdan olucam
çok gerginim açıkcası inşallah güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…