2008 Kasım Anneleri

kım kımı nerede goruyor yaww
polıpe bana da goster kendını banane

yılbası partısı baslamıs ama su an katılmıyorum
azıcık gorunup cıkıcam ıs cıkısı saatıne
sampanya patlatıldı bıle herkes basladı kutlamaya

selam yetişdim size..:))
misafirlerim 4 de kalktı kocileri geceye gidecekmiş..
aman çok çocuk kavga gürültü bir günü atlattım çok şükür..
çayın yanınada akşam elmalı turta, bisküvili tavuk göğsü, birde hamur mayalayıo azcım haşhaşlı içim vardı haşhaşlı çörek yaptım gece 2 ydi yattığım...en kolayından milföy böreği ile havuçlu patates yaptım afiyetle yediler..gerçi kuzular pek rahat vermedi biri kewremin elini ısırmış ağladı kuzum, kaanda başka kuzuyu oyuncağını vermedi ağlattı ama geldi geçti ...

bende hemen tabakları topladım ortalığı topladım kuzuları uyuttum bu saate kalınca hemen bayıldılar uğraşmadım bile.. şimdi ben hiç bişey yemedim bugün koşuşturmaktan mamalrımı aldım geldim...
geçmişe bakmadım neler oldu bitti..

selam millett,biraz baktim gecmise maytabim hakkinizda hayirlis olsu ncanim üzme sen canini.Hersey olacagina varir.

ya su yas olayina girmeyin be,benim cok kompleksim var pufffffffffffff..

dün kocayla azcik atistik tlfonda,eve gelmis elinde bi ton otel ismi bunlara bak gidelim begendigine

dedi.bende giciklik olsun diye onun begendiklerin idiilde kendim baska bi otel buldum,tamam canin sagolsun buna gideriz dedi.

bugünde aramis aksama sen icentere birakayim yilbasi ici nelbise istiyodun bakarsin dedi!cok sitemiyordumki aslinda cok begendigim bisiy yoktu.evdekinelrden giyerim diye düsünmüstüm ne oldu adama pek bi iyilik meleeeeeegi kesildi.neyse aksam gidip bakcam begenirsem alirim begenemzsem almiycam.

bi yilbasinda brbirimize hediye almiyoruz,yan iben her yilbasinda yeni kiyafet alirimda adi hediye diil iste.ama denize aliyoruz oyuncak cocuklarla beraner topluca aciyorlar filan.org almak istiyorum kucuk tabureci mikrofou filan var ama yarin onu vermiycem kucuk bi arba vercek orgu sonra veririm.cunku bi ton cocuk olur hepsi saldirir benimkide cildirir.

neyse aksam tatli yapcam ayrin icin,kuzende yemekteyiz hindimizi almis yarin sabahtan vericem firine diyor:) birazdan koci gelcek hala tavirliyim ama bakalim belki vazgecerim tavrimdan:))))))))))))))))

okudumda geçmişi haklısınız kızlar belli bir yaşdan sonra artık kendinizin değiştiğini anlıyorsunuz eskisi gibi olmuyor hiçbişey..
yazın ne güzel küpler aldım kıyafetlerimle uyumlu takardım şimdi çocuklardan kendimimi saldım nedir takıyorum yaşımıyor deyip geri çıkarıyorum bende...
maytabım sizin için hayırlsı olsun ya yeni yılda yeni güzel başlangıçlara adım atın inşallah...
yasmin senin misafirde hala gelmemiş antibiyotikden yada bazen stresde etkili bu ara sende yılsonu dökümleriyle uğraşıyorsan ilaçla birlikte azcık geriye attı heralde.. teste yapmışın çıkmamış olsa güzel hediye olurdu size...
çilekom sende kociyle limoniymişin bak ne güsel sdana bir dolu güzel şeyle gelmiş tatil imkanı istediğn elbise aman boşviiir süründürme...
bende dün atıştım ama bugün unuturuz gibin geliyor bana..

Deniz bebeyken hic taki kullanmadim,insan kendini bence cok garip hiisediyor.cocu kzaten firtina gibi bisiydi birde istedigin gibi takip taistiramiyon filan kötü dönemelrdi ama alllahtan 1 yastan sonra döndüm ben eski halime.simdi gelip anne küpe takarmisi ndiyor:)onaneyse benim küpemden sorumlu oldu:)

ahanda geldi kocisim ben gittim

ben geldım
erken geldım bugun bıraz daha
kalkmıstım kuzu yanımızda yatmak ıstedı gece
cok tedırgın yattım zaten
sabahta erken baska bır sese uyanınca gerı uyumadım
sonra sersem gıbı oluyorum dıye
geldım cayımı tostumu huplettıyorum pc basında

cılegım maasallah canım
allah muhabbetınızı artırsın
sanslısın valla benım kı hedıye medıye alır ama kucuk kacamak tatıle falan goturmez
pasam ıcın cıcı kupelerını tak lutfen annesı

nazlımelegım senın ısın cok zor canım
bazen bız tek kuzuyla canımızdan bezerken sen tek basına maasallahın var yıne

yasmınımı merak ettım ne oldu dun aksam acaba

bızde sakın bır aksamdı
ben once partıye katıldım cok kısa kaldım
sonra kendı arkadaslarımla gorustum
anneme gectım kı baktım kocıs benden once gelmıs
yemek yedık ve evımıze gıdıp yattık o kadar

Günaydın hatunlar.Dün diyetisyene gittim.12 Kilo vermen lazım dedi.Liste hazırladı.Akşamları 15 dk.durmadan dans edip oynayacaksın, hafta sonları AVM gezeceksin.Yazın 1 saat yürüyeceksin dedi Sevdiğim herşey yasak.4 Ayda verebilecem sanırım.Kadın doğumcumu aradım.Özel muayenehane açıyomuş ocak sonu.Çok sevindim.Çünkü 1,5 ay sonraya randevu veriyolar.Durumumu anlattım.Yumurtlamaya yakın antibiyoyik kullandıysan olur dedi ve nitekim sabah adet oldum.Şükür:) İnşallah hormonlarım bozulmamıştır..Yaza kadar üzerimdeki kilolarımı verip yaz tatilinde antreman yaparak 2.bebeme kavuşmayı umuyorum, Rabbimden önce sağlıklı sonra da cimcime bir kız istiyorum:))

Bugün akşam dantelli kırmızı bir konbinezonla sürpriz yapacaktım, günlerdir adam mıçımda dolaşıyo ben yüz vermiyorum acıdım.Şansına küssün:89:

yasmınım hadı hayırlısı canım
sevındım mısafırının gelmesıne
dıyetın de hayırlı olsun emınım azmınle bu ısı basaracaksındır

allahım herkesın gonlundekını versın
ben de kızım olmasını cok ıstıyorum ama once hayırlısını ıstıyorum

günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
yasmincim sevindim canım adet olmana benim kuzular planlıydı ya planlı olunca daha bi güzel oluyo sanki
ilk kızıma hamileyken bilmiyodum ve beklemiyodum zaten yeni evliydim falan istemiyodum çok ağlamıştım
ya herkes yaşadığını bilir derlerya
benim 2 abim var ve hiç hoş anılarım yok onlarla bbiliyosunuz
küçüklüğümden beri yok yani.
o yüzden memoyu hiç kız istemedim hiçç
şimdi siz haklı olarak değişiklik istiyosunuz 2 .lerde bana tuhaf geliyo işte çok çekmişim abimlerden demek

Günaydın şeker pamuklarımmm
Yasom hadi gözün aydın inşallah kilocuklarını birer birer tekmelersin 2011 de ve yaz ayında da bir prensesin tohumlarını atarsınız inşallah
Pasikom günaydın sana da pek giiremiyorum sabah sabah hediye akınına uğradım çok mutluyum bende öğlen çıkıp sevdiklerime ufak tefek bişeyler alıcam evdekilerden burayı düşünemedim bile ama herbirine çok değer verip çok seviyorum aslında neysem bugün bakabilirsem tekrar girerim öptüm hepinizi

maytabım agzın yanmıs onun ıcın kızın olmasından korkmussun canım
allah cocuklarından ve esınden guldursun canım

sedacım hedıyelerını gule gule kullan canım
kımseye bırsey almadım ben
aksam ıs cıkısı arkadaslarım cagırdı yıne
esım kabul ederse bırlıkte gıdelım dıyecegım ama bellı olmaz tabıı esımın ısı
aksama dogru bakarız yoksa evımızdeyız

İnşallah kızlar.Ben kız çocuğunu severim.Çünkü anne ve babamsız yapamam.Kendimden biliyorum yani. Bizde büyütüyoruz, kız çocuğunda merhamet bitmez.Onu çok iyi bilirim..

günaydın
senenin son günününden herkese selam
valla havadaki güneş kanımı kaynattı bugun:))
ama ayaz var ağzımdan giren soğuk boğazımı yaktı resmen
dün mevlidimiz güzel geçti şükür
mis gibi mamalar yaptık bende acuuk ucundan yedim:))
rejim yapıyorum sonuçta ama yediğim bile çok geldi bana
alışmamışım garip oldum neyse
yasmin senin boyun kaçtı ? Doktor sana 60 kilo ol diyor yani dimi
evet öyleydik eskiden işte
ühühühühü bende olmak istiyorum ama o kadar da olabilceğime inanamıyorum pek ya
spor da yapmak gerek ama sana dediklerini ben hep yapıyorum
hafta sonu 2 gün full avm geziyorum
bacaklarım kopuyor:))) evi falan saldık zaten .akşamları 15 dk da göbek atalım bakalım nolcak:)))
kolay gelsin sana da

Derin 1,60 benim boy.Ama selvi topuklarımla 1,70 e yakın Yaşa göre bakıyo doktor..Hamile kalacağımı söyledim.Bir de şeker riski yüksek.O yüzden 58-60 dedi hatta.Sonra 65 de sabitleyebilirsin dedi(

Babanın 52 si bitmiş dün, Allah mekanını cennet eylesin, rahmet eylesin.Size de sağlık ve uzun ömür versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…