• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

derın allah kabul etsın canım

zayıflama calısmasında olan herkese kolay gelsın
burnum acıyordu ve tıkalıydı
hayırlı olsun akmaya basladı
hafta sonunu hasta gırıyorum sanırım hatta yenı yıla

selam sevgi pıtırcıklarımaaa ay fenalardayım ya valla istifa etmeyi düşündüm dün off ne bu yaaa:(((
dün babam bizdeydi öğlen eve gittiğimde börekle keki yapmıştım akşamda krem şantlilerini hazırladım bi makarna salatası bide kaşarlı mantar yaptım kocişim karııcm maşallah işine gelince harikalr yaratıyorsun diyooo:)babam 22.30 gibi kalktı bende yorgundum doğru yatağa gittim mutfağı toplamadım yorgnluktan sabah 07.00de kalktım toparladım biraz daha işim kaldı öğlen gider süpürürüm artıkk menümüz valla harika bizimde 2 eltim de geliyor bize eşleriyle onlar hazırlayacak çoğunu
hindi dolması
mercimek köftesi
çiğ köfte
patlıcan,biber közlemesi
patates salatası
peynir topları
havuçlu kabak salatası
acılı ezme
zeyinyağlı sarma
fasulye diblesi
karışık turşu kavurmasıı
ordövr tabaklarını ben hazırlıcam

Obowww derinimde gelmişşş cnmmm arkidşimmm allah kabul etsin kısırı yaptın mı kıs nasıl oldu
Bende hediye alma verme olayıyla ilgileniyorum hala akşamda bi fasıl olacak sanırım bu yılım bol hediyeli geçiceğe benziyor :D
dün mudodan aldığım tabak kırılmıştı şimdi gittim allahtan değiştirdiler gitmişken bir tane daha aldım uygun buldum ya mokunu çıkarcam :D

bende şapka gözlük falan aldım kırtasiyeden biraz eğleniriz havamız değişirrr
hediye olarakta elticim bi kırmızı tülot almış okadar hala başka hedym yok:)

selam güzeller.nasılsınız iyiszindir inş.

geçmişe bakamadım geleceğe bakabilecekmiyim bilmiyorum .3 gündür çok yoğunum.buğunde saat 3 te misafirim gelecek hazırlık yapıp evle ilgilenmem lazım.kızımın yatağına nihaeyet servis geliyor buğun onu bekliyorum.karışık bir gün.2008 kasım annelerini seviyorum .ara ara uğrayabilirsem uğrarım belkim bu yoğunlukta hoşçakalııııııııın

kızlar çok mutlu oldum valla rahatladım
arkafdaşımın bebeği demiştimya dün biyopsi sonucu çıkmış aramışlar hemen hastaneden çok küçük diye
kanserli hücreye rastlanmadı demiş
ilerde nolur bilemem falan demiş
çok şükür Allahıma nasıl rahatladım anlatamam
sizinlede paylaşayım dedim salı gidip doktoruyla ayrıntılı konuşucaklar belki ameliyatla aldırırlar

selam millettt...

yasmini mzimlsin sen canim verirsin kisa sürede,takma kafana yeter.relaks ol veriliyor zaten.

derin babanin 52.bittim yaso yazinca gördüm,zamanne cabuk geciyor dimi?Allah geride kalanlara bol ömürler versin insl.

lorecim ohh afiyet olsun daha ben acim canim bisiyde yemek istemiyor pufffffffff

lavis mönün harikayaa ama hem mercimek köftesi hem cig köfte nasil yiyceniz len valla sisesiniz:)

seodsum selam fistigim snada..

maytabim insan ister istemez etkileniyor demekki kendi yasadiklarindan,hayirli evlat diye bosuna dua edilmiyor iste.cinsiyeti diilde hayirli olmasi ilk sart yani.

dün gittik avm ye,cok begenmesemde bi elbise aldim.kocis israr etti güzel diye bende aldim :)

cok yapiyoru mbunu o israr edince aliyorum bi defa giyiliyor kaliyor,neyse aldim artik.birde altina yeni papiler aldimonlari cok begendim ama.

kuzusada aldik ciciler,bi babaiza almadik istemeezmis hIh..

iste bu kadar bizden...

la oğlum o kadar şey yazdım yaa birinizde bişe demediniz dün neyse yaa yorumsuzum
maytabım çok sevindim yaa çok iyi olmuş
yasminim yani kaç kilo verecen şimdi senn
ayy bugünü evde sap gibi geçirecek biri varmı yaa benden başka
kocimin doğum günü gerçi hediye aldım ona ama bana hedaye neyim alan yok abe yaa
keşke yılbaşı çekilişi yapsaydık biride bana hedaye alsaydı başkada bişe yoktu sanırım

Çilek hatun güle güle giy canım..İnşallah verecem bu kiloları.En azından daha disipline hareket edecem. 15 Günde kontrolüm var:(

Asortim 12 kilo verecez Allah'ımın izniyle:8: Ay ne çirkin olurum yaa.Yüzümüz ay gibi oldu et dolunca:))

ne yapıyonuz guzeller
burnum akıyor valla
burnuma da bır borek kokusu gelıyor kı sormayın
kım yedı de bu kadar kokusu geldı bılmem
soyle bol kıtırlı kol boregı kokusu var burnumda
fecı durumdayım psıkolojık hamısım sanırım her bırsey canım ıstıyor

cılegım yenı cıcılerını gule gule gıy canım

laıvısım o ne menu oyle yawww
hepsınden canım cektı

ıslerımı bıtırsem de kendımı evıme atsam dıye bakıyorum
uyumak uyumak ve uyumak ıstıyorum

selamlar, hayırlı cumalar..
veeee şimdiden herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum...

ay dün çok yoruldum koşturmaktan misafir vardı ya akşam 1 saat şekerleme yaptım bizmkilere babası baktı.. gecede eh idare eder güzel uyudk diyeyim öncekilere bakınca iyiydi..
ama sabah kocişin ne yaptınız lennn diye bağırmasıyla uyandım nasıl içeri koştummm çok korktum kaan erken kalktı yine evde olunca benimki içeri aldı az uyumuş tvyi açtırmış benimkide yarı bakar yarı şekerleme yapr halde oynatıyormuş kerem de yatakta benim yanımdaydı kaktı hadi git babanın yanına geliyom dedim gözümü açamıyordum yarım saat geçmedi bile o sesle uyandım ne yaptınız diye bağrınıyordu benimki şekerleme yaprken bizmkiler mutfaktan meyve suyunu sütü ve nesuiki almış gelmiş babasına bundan ver diye göstermeye tabi babada şekerleme yapıp duymayınca kerem meyve suyunu dökmüş adamın üzerine öyle uyanmış bağrınıyor hemen geldim aldım ellerinden kutuları koltuğu sildim yarı uykulu ama varya çok korktum birbvirlerine kötü bişey yaptılar sandım epey bir kalbimin çarpıntısı geçmedi..
sonra kendime gelince çok güzel bir kahvaltı hazırladım yedik içtik bugün ne güzel kahvaltı ettik keyifliydi diyor benimki...
kuzularda şimdi sandalyelerinde çizgifilm iziliyorlar...
dünden mamalrım var akşama tv karşısında ıvır zıvırım çok yani...

yasmin başlamışın rejime koly gelsin canım şimdiden...misafirde gelmiş gözünaydın...inş. gönlüne göre verir bu sene bir minik prenses tomurcuklanır sizin için...:)))
çileğim sana yakışır sen kuzunu dinle tak küpecikleri...
lorem afiyet olsun kahven ve tostunu afiyetle yemişindir bu saate..geçmiş olsun bu arada...
sedoş sende hediyelerini güle güle kullan..
derincim babanın 52 si olmuş mekanı cennet olsun Allah kabul etsin dualarınızı..
maytabım işde ne canını acıtıyorsa uzak duruyorsun sende kız olsun istemmişin kızlar bu mirasdı aile içinde felan hep genelde ezilen taraf oluyor... annemde öyle ananem sağken her şeyiyle o ilgilenirken öbür dayım olacasklar herşeye kondu gitti sayılır şimdi kardeşler anlaşamıyıncada devlet yedi malların yarısını kuş kadar kaldı daha bir arsa var onunda sonu aynı..
bu arada arkadaşının kuzusuna sevindim bişey çıkmamış...
asooooortim nassın kız dün yorgunlukla yazdım bişeyler çıktım..bende evdeyim aman bizm için sıradan bir gece olacak ama senin eşinin doğum günüymüş sizn için güzel geçer belki hediye dışında başka süprizde yaparsın kocişine:))))):26:
mucize sanada kolay gelsin misafir varmış..
laviş senin menüde süper eğlenceniz bol olsun tatlım..
benim kocişde arabanın bakımı için çıktı bişeyler alacağını sanmıyorum ama bellide olmaz istediğm bişeyler vardı aklına gelirse...bende evdeki kırmızı donlardan giysem olmamımı kızlar..:))))))

Son düzenleme:
ayyy lore sen diyince düsündümde benimde canim cekmis böregiiiiiiii..

Bizim mönümüzden hic haberim yok,aksama sürpriz olcak galiba,simdiden aciktim.

Asortik hatun çilek hatun ucize hatun laviş hatun hoşgeldiniz fıstıklarımmmmmmm
Derin kııııı ohh ne güzel afiyet olsun babanın ruhuna gitsin ayyyy bugün çok mutluyum beaaaa kimse gölge düşürmez inşallah herşey istediğim gibi olsun
Burdan arkidşilerimden hediye almak beni çok mutlu etti beni kısa bir zamanda sevdiklerini ve değer verdiklerini anladım bende hemen onlara paketler hazırladım buarada mudodaki pasta tabağı kurtarıcım oldu 5 tane aldım :D
Lavişim hatunumsizinde menünüz genişmiş baya bizde de öyle bugün kilolara kilo katıcaz sanırım abartmamam lazım
Çilekom güle güle giy cicini şekercim
Bende kocişin bana aldığı çantayı değiştirmeye gidicem iş çıkışı kandırmışlar garibimi 75 tl almış ama plastik gibi çanta hiç beğenmedim :( neysem benden böle

Tontişlerim az önce Beyazımla konuştuk.Akşama dışarda yemek vs. planları varmış.Kuaföre gidecekti. Herkesin yeni yılını kutluyorum dedi.Girebilirse girecek, görüşecek tontişleriyle..

Küçük bir mutluluk istiyorum,
o kadar küçük olsun ki istemesin kimse benden onu

ben yüreğimde, elimde,
toprağımda birlikte yetişeyim hayata

bir borcum olmasın insandan doğadan yana
bir mutluluk ki sorma gitsin
yeterki bir benim olsun

tüm dünyadan,tüm güzellikleri severken
benim sevgimle,senin sevginle coşan bugün
yarının hikayesi olsun

yazmak isteyip de yazamadığım
ilk sayfasından sonuna