2008 Kasım Anneleri

Selam kıslarr !!! Doktora gittim ve geldim :) Bebişimiz çok güsel renkli ultrasona girdim elleri kolları bacakları ayakları her yeri kıpır kıpırdı doktora dedim bu cok oynak kesin kızdır die :)) Acaip dönüo bidee icimdee :) Kalp atıslarını dinletti 2 sn felan ama cok güseldi :) Ense kalınlığını ölçtü gayet normal dedi ve 2li tarama icin kan aldılar tabe ben az kalsın bayılıodum cok korkuorum esimde gülüo bu halde bide dogum yapcak bu hemsire hnm die :1no2: Veeee %80 kız dedi doktor ama sevinme yanılma payımız olabilir dedii ay allam cok mutluyum kıslarr :)) Kızım olcak heralde ...Onu ne süslerim simdi ben .. esim yandım bi tane daha senden mi gelio die biras üsüldü ama :dance: Tekrar ve tekrar allahımıza sükürler olsun biz aramadık allah kimseleri aratmasın kıslar herkese yasatsın bu duyguyu :emir_bebek: :asigim:

ne güzel mutluluklar bunlar allah daim etsin ben de çarşamba günü gideceğim. darısı başıma..

selam kızlarrrrrrrrrr....
bende bugün kontrole gittim canlarım
Allah'ım minik meleğim ne kadar da büyümüş çok duygulandım
kendimi zor tuttum ağlamamak için
dr.umuz ense kalınlığını gelişimini çok beğendi
ama cinsiyeti konusunda en ufak bir ipucu bile vermedi
henüz çok erkenmiş bir dahaki kontrolde öğrenicem artık
ama tam 5 hafta beklemem gerek.
bu arada bizim ki rahatına pek düşkün olacak öylece rahat rahat yatıyordu
dr. karnın aç galiba dedi
gerçektende biraz acıkmıştım
inşallah kan tahlili sonuçlarımızda iyi çıkar
Allah herkesin bebeğini korusun ( 12+1 )

Canım ne mutlu bize herseyimiz su anlık normal cok büyümüsler gercekten bende cok sasırdım !! İnşallah ii cıkar ya CADIARZU

a.s.

canım cok sevindim hersey yolunca gidiyor yani.benim bebeğim
12+6 da cinsiyetini gösterdi.ama bebekten bebeğe değişiyormuş.
inşallah birdahakine senin meleğinde gösteriri cinsiyetini.doktor
ense kalınlığına normal dediyse hiç korkma canım.kan testinde
normal çıkacaktır.bende bebişimi gördüğüm zaman ağlamamak
için zor tuttum kendimi yani utnadım doktordan falan :eek:
bu arada kan testini aldığın zaman beta hcg değerine bak ordan da
tahmin edebiliriz cinsiyetini yerimsenibena.s.

yağmurcum kaçıncı haftandasın canım ben 11+2 yim 17 mayısta kontrolum var.bende renkliye girecekmiyim yani..çok merak ediyorum..

Canım ben 12 haftalık doldurdum artık ..Cinsiyetinide doktor simdi kesin belli diil ümitlenme dedi sadece tahmin dedi ama %80 dedi bakalım dier gidisimde belli olur O beni 1 ay sonra caardı ama ben 15 gün sonra gelimmi yine dedim gel dedi istiosan :sm_cool: Ayrıca renkli ultrasonda cok güsel resminide verdi tam gözüküo ay :nazar: :emir_bebek: sırnaşık şey

dr. bana renkli ultrasondan bahsetmedi
bende çok merak ettim
aslında ağzını aradım bu haftada belli olabiliyormuş diye ama ser verdi sır vermedi
daha bir aydan fazla var bazen nasıl sabredicem diyorum
elimde olsa eve ultrason aldırcam
eşime söyledim benimle dalga geçiyo
ama hep bebişimi görmek istiyorum ben

a.s.

canım cok sevindim hersey yolunca gidiyor yani.benim bebeğim
12+6 da cinsiyetini gösterdi.ama bebekten bebeğe değişiyormuş.
inşallah birdahakine senin meleğinde gösteriri cinsiyetini.doktor
ense kalınlığına normal dediyse hiç korkma canım.kan testinde
normal çıkacaktır.bende bebişimi gördüğüm zaman ağlamamak
için zor tuttum kendimi yani utnadım doktordan falan :eek:
bu arada kan testini aldığın zaman beta hcg değerine bak ordan da
tahmin edebiliriz cinsiyetini yerimsenibena.s.

doğru söylüyorsun canım
sonuçlar 1 hafta içinde belli olur dedi
telefonla öğrenicem ama özellikle bhcg yi sorarım bakalım nasıl çıkacak
daha önemlisi tahlil sonuçlarının iyi çıkması tabiki
ama insan merak etmeden duramıyor Rabbim sağlıklı hayırlı bebekler versin öncelikle

doğru söylüyorsun canım
sonuçlar 1 hafta içinde belli olur dedi
telefonla öğrenicem ama özellikle bhcg yi sorarım bakalım nasıl çıkacak
daha önemlisi tahlil sonuçlarının iyi çıkması tabiki
ama insan merak etmeden duramıyor Rabbim sağlıklı hayırlı bebekler versin öncelikle

amin canım amin tabi ki öyle her zaman ınun için dua ediyoruz.allahım hepimize sağlıklı melekler nasip etsin :nazar:

kızlar bende yarın dr.a gidiyorum sanırım yarın akşam yazarım ben bilgilerimi dua edin banada benim bebeğimin testleride iyi çıksın yarın ense kalınlığına bakacak dr.um ve ayrıca bende de tabiki acaba söylermi ümidi var gerçi geçen gidişimde daha çok erken olur söyleyemeyiz o zaman demişti ama ben yinede soracağım ama ne olur sağlığı için dualarını gönderin banada bende buradan bizim ense kalınlığımızda güzel diye haykırayımmmmmmmmmmmmmmmmm

İnşallah canım hepimiz allahın izniyle saglıklı sekilde kucagımıza alırızz !!

Fatercim bu arada doktor banada tam ümitlenme dedi sanırım bende 1 ay beklicem bakalım kız dedi ama yanılma payıda war yani bakalım saglıklı olsunlarda ..

kızlar bende yarın dr.a gidiyorum sanırım yarın akşam yazarım ben bilgilerimi dua edin banada benim bebeğimin testleride iyi çıksın yarın ense kalınlığına bakacak dr.um ve ayrıca bende de tabiki acaba söylermi ümidi var gerçi geçen gidişimde daha çok erken olur söyleyemeyiz o zaman demişti ama ben yinede soracağım ama ne olur sağlığı için dualarını gönderin banada bende buradan bizim ense kalınlığımızda güzel diye haykırayımmmmmmmmmmmmmmmmm

canımm benim dularımız seninle.endişenlenme boşuna herşey iyi gidicek bak.yarın güzel haberlerini beklioruzz a.s.:nazar:

dua etmez olur muyuz hiç?
Allah hayırlı haberlerle gelmeni nasip etsin
sana sağlıklı mutlu hayırlı bir evlat versin
güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyor olacağız

selam kızlar bende sımdı doktordan geldım kocaman olmus ck sasırdım ense kalınlıgına ve boyuna bakıldı doktor cok guzel dedı kanımıda verdım 2 test ıcın cınsıyetı hakkında bısey soylemedı testlerı bır hafta veya 10 gun sonra almaya gıttıgımde sonucları getır konusalım dedı

buarada arkadaslar bızım haftamız degıstı normalde 11+6dım doktorum busefer 12+3 haftalık dedı vede dogum tarıhım 13 kasım olarak degıstı

selam kızlar bende sımdı doktordan geldım kocaman olmus ck sasırdım ense kalınlıgına ve boyuna bakıldı doktor cok guzel dedı kanımıda verdım 2 test ıcın cınsıyetı hakkında bısey soylemedı testlerı bır hafta veya 10 gun sonra almaya gıttıgımde sonucları getır konusalım dedı

Ay canım benim cok sevindim bugün hepimiz cok ii haberle geldik inşallah 9 ayımıza kadar böle sorunsuz gecer hamileliğimiz !! ama test bnm 2 gün sonra cıkcak sana neden o kdr cok gün werdiki acaba :uhm:

Ay kıslar simcik aklıma geldi doktor bana catlak icin mustela die bi krem werdi bunu kullan günde bi sefer dedi ama catlıcaksa catlar cnm sadece yapmadım demessin dedi :)) Ama eczaneye gittim orda yaslı bi eczacı bayan bana 15 yıl önce cocguna hamileyken jojoba yagı ve vitamin karıstırıp onu sürdügünü ve bir tane bile catlak olmadıgını söledi bende sanada yapim hicbi zararı yok dedi gerci ben doktora bidaha sorucam ama siz ne diosunuz Jojoba yagı ve vitamin karısımını duymusmuydunuz ?? Ayrıca doktorun verdiginide kullan dedi bana ?

a.s. merhaba arkadaşalr.hamilelik sırasında okudugunuz bir kitap var mı?hersey elimizin altında internet sayesinde ama ben yine de bir kitap almak istiyorum,tavsiyeniz var mı?bebeğin doğdukatan sonraki gelişimini falan da anlatsın ama

Cnm ben daha gecen gün sordum kagan kocatepenin var zaten kitapcılara gittigin zaman orada bir sürü bebeklik hamilelik dogumla ilgili kitaplar bulabiliosun bende esimle gittigim zaman beraber alalım die bekliorum bi hatırladıgım o war ama orada bir sürü yazarların kitapları wardı !!! Sen git cnm aklına uyan mutlaka olur !

selamlar,
bugün doktora gidenler güzel haberlerle gelmişler.. inşallah kan testlerinizde güzel çıkar..
beklemek canım yarın için sanada bol şanslar inşallah yarında sen haykıracaksın bebişimin herşeyi normalmiş diye..
bende eşim bir ansiklopedi seti almıştı rüya tabirlerinden yemek kitabına, anne ve çocuk sağlığına kadar 8 ansiklopedi var ona bakıyorum..ayrıca kendim 1-2 sene önce "hamileliğe hazırlık, doğum ve sonrası" adında annenin el kitabı almıştım.. bir grup amerikalı kadın doğum uzmanı ve jinekolog tarafından hazırlanmış bir kitap çok işime yarıyor doğrusu..

Canım çok sevindim iyi haberlerle gelmene.Hadi gözün aydın.
Kan testinizde iyi çıkar inşallah.

a.s. merhaba arkadaşalr.hamilelik sırasında okudugunuz bir kitap var mı?hersey elimizin altında internet sayesinde ama ben yine de bir kitap almak istiyorum,tavsiyeniz var mı?bebeğin doğdukatan sonraki gelişimini falan da anlatsın ama
Ya ben bir kitap ismi not almıştım ama nereye yazdım bulamadım.

Ayşe Öner miydi acaba yazarın adı?
Hamilelelik ve sonrasınyla ilgili bir kitaptı ama ismide net değil ki aklımda.İnşallah not aldığım yeri yada tavsiye eden arkadaşı hatırlarım da yazarım.Bende düşünüyorum bir kitap almayı.

X