- 22 Şubat 2008
- 169
- 2
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Merhaba Brooke,
Evet ben Acıbadem sigortaliyim. Doktorda Acıbadem sigorta var ama sigorta kurallarına gore Mesada sınırsız dogum hakkı kazanmak istiyorsan rutin kontrollerini de Mesa da yaptırmak gerekiyor. Jineklinikteki doktorumu yaklasık 5 senedir tanıyorum ve cok guveniyorum, bu yuzden onunla doguma gitmek istiyorum. Jineklinik Karumun biraz ustunde Iran caddesinde. (Mezzaluna restoranın yanı)
Bu nedenle de Jineklinik'e kendim odeme yapıyorum aksi takdirde rutin kontrolumu kendisinde yaptırdıgım an Mesada sınırsız dogum hakkımı kaybedecegim. İşte sigortanın azizligi...
Mesa'da dogum yaptıgımda Jineklinikteki doktorum oraya gelecek ve sigorta zaten kendisine ek odeme yapacak. Mesa'ya gitmeyi dusunmuyorum rutin kont. için, belki ileride test istendiginde gidip Mesa'da bir doktora muayene olur testleri de oraya yaptırım ve kendi doktoruma gotururum henuz karar vermedim. Gerci ikizlerde kan testi de pek olmuyor ya...
Ama Mesa'nın yeni dogan ünitesini gordum, dogumhanesine kadar baktım, doktorum da Guven Hastanesinde de calistigindan ya Mesa ya da Guven dedigi icin ben Mesa'yı tercih ediyorum. Cok temiz ve ferah.... Ama oradaki Kadın Dogum Uzmanlarından su anda ikisi için iyi referans aldım: Prof. Mete Gungor bir digeri de Uzm. Dr. Tamer .... soyadını hatırlamıyorum ama kesinikle Cemil Kaya degil, hem de kesinlikle....
Bayındır Hastanesi için doktorum: Artık ekip surekli degistiginden ve hastane ekipmanı da guncelligini yitirdiginden Mesa ya da Guven diyor. Bu nedenle ben Mesa'da ısrarlıyım sen de bir dusun istersen... Esimin eski Mesa calisanı olması vesilesi ile acıldıgından beri hemen hemen her bolumune gitmisligim var hepsi de cok iyi diyebilirim. Ayrıca bizim ofisten birisi Mesa da Mete Beyin hatası, pek memnun artık bilemiyorum.
Sevgiler
sağol canım verdiğin bilgiler için. benim de AkSigortam var. yapılan işlemlerin .%20 sini ödüyoruz. doğumun da 3 milyarını sigorta karşılıyor. anlaşmalı yerlerde böyle. çok şükür zor hamile kalmadığım için çok fazla dr tecrübem olmadı ankarada. bi de çevre de çok önemli. kalabalık bi arkadaş grubu birbirinden destek alarak aynı dr a gidebiliyo sadece aşinalıktan dolayı. bi de drun bayan olup olmaması var. aslında sağlıkçı olduğum için bu konularda rahatım ama yine de erkek dr konusunda biraz kararsızım. neyse önümüzde uzun bi dönem var. inşallah sağlıklı bi dönem olur hepimiz için. bu arada senin ikz haberini aldığın günü hatırlıyorum. daha öncesinde''dr bir kese 2 de keseye benzer yuvarlaklar var '' demiştin. sonra ikiz haberini paylaştın bizimle. zaman çabuk geçiyo aslında ama biz sabırsızlanıyoruz bebeklerimize kavuşmak için di mi