- 3 Aralık 2007
- 1.961
- 0
- 49
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
kızlar bişey daha soracağım...Ankarada olan hamişler..hangi hastane yada doktora gidiyorsunuz.Benimle paylaşırsanız çok memnun olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 hafta..selam kızlar, hale, dark, süar ne güzel bebişlerinizi göreceksiniz şimdiden bol şanslar.. kontrolleriniz ve testleriniz güzel çıkar inşallah ve bebişlerinizin belki cinsiyetleri bile belli olur..:))
bu arada kızlar bebişler için biz daha bişey almayı düşünmüyorduk 3 ay dolmadan.. belki bana güleceksiniz ama geçen marketde gezerken molfixin hoşgeldin bebek diye yeni doğanlar için bezinden aldık içinde 44lü bez paketi,büyük ıslak mendili ve bebek bakım rehberi vardı.. bir arkadaşım 1 numara bez her yerde kolay bulunmuyor ben zor buldum demişti bizde alış veriş yaparken görünce dayanamadık aldık.. zaten bizimkiler ikiz olacağı için şimdiden stoklasak iyi olur heralde...:))
selam canım, bende micro ile hamileyim..aslında doktorun yanında onunda onayı ile bana 10. haftaya kadar kullanmam söylendi bu jeli.. öncesinde toplama aşamasından 8. haftaya kadar progesteron ampül iğne kullandım 8den sonrada 10 haftaya kadar jel kullanmam gerektiği söylendi.. ikinci kontrolümde gittiğimde deneyimli bir tüp bebek hemşiresi 11. haftaya kadar dedi.. doktorun yanındai lk söyleyen hemşirede bitene kadar dedi kafam karıştı..zaten çok şükür şimdilik herşey yolunda old. için beni tüp bebek bölümünden gebelik bölümüne transfer ettiler..:)) jelim 10+2de bitecek benimde...bırakmam sorun teşkil etmez o zaman...
tebrikler canım seninde ikiz olacak demek ne güzel.. tek tarafta gelişmesinin bir zararı yok canım.. ilk önce büyük kese göründü sağda hemen altındada küçük kese görünmüştü..ben ilk kontrolümde aynı senin gibi oldu sayılır benim iki kese vardı ama birinin kalp atışları gelişimi 7 haftalıktı öbürü çok küçük ve içinde bişey gözükmüyordu doktorum gelişebilirde küçülebilirde dedi 2 hafta sonra minişim kardeşine yetişmiş kalp atışları gelişimi iyiydi aralarında bir hafta hesapladı doktor bunun bir sorun yaratmayacağını söyledi.. çok şükür şimdilik gebeliğim iyi gidiyor mide bulantılarım yok denecek kadar az..kilo durumum iyi 2 kilo vermişim iştahsızlıktan ama sorun yok dedi çünki ikiz gebeliklerde zaten daha fazla alınıyormuş...
ikili test içinse önce tüp bebek bölümü ilgili bölümden (fetal metaryel bölümüydü sanırım)randevu almamı istediler gittim randevu aldım..sonra gebelik bölümündeki doktorda ikiz old. bildiği halde hesapladı ve sen ikili test için randevu al şu tarihe dedi bende aldım deyince iyi o zaman onun için geldiğinde nasılsa burayada gönderecekler seni dedi..ayrıntılı bişey söylemedi..bakalım 9 mayısta gittiğimde ne yapacakları belli olacak yani..
kendine iyi bak canım.yerimseniben
Ankaradan aramızda kimse yokmu kızlar!!!!! Şansıma küsüyüm....Neyse sağlıcakla kalın..((
sakuracum sen benden 3 gün öndesin bende tam 10. haftadayım bugün... bebek bezini hiç o açıdan düşünmedim doğrusu çok haklısın bakalım bebişlerin tenine uyumlu olacakmı.. aslında biz ilk defa bişey almanın heyecanıyla karar verdik dayanamadık yani.. iki arkadaşım var ikiside farklı bezleri kullanıyorlar ikiside memnun ve tecrübeyle anlamışlar bunu zaten.. açıkcası öncelikle giyeceği ve ihtiyaçları olacak şeyler daha önemli şimdi belki bir iki önden alırım kıza ve erkekeğe uyumlu olacak şekilde... cinsiyetleri belli oluncada eksiklerimizi tamamlarız diye düşünüyorum..uyarın için saolasın canım...Nazlımelekcigim Selam,
Bugun 10+3 olduk sukurler olsun. Senin de aramızda olmana cok sevindim. Artık bundan sonra ikiz anneleri olarak paylasımlarımız artar diyorum cunku bebeklerimiz gittikce buyuyor.
Bebek bezleri hakkındaki yazını okudum. Bir kac ikiz annesi kulubune uye oldum ve oradaki annelere bir cok soru sordum. Bebek bezini onceden stok yaptıgımızda bebekler dogduktan sonra bu bez tahris yaptıgında onceden elimizde bir suru bez kalıyormus. Veya bebekelerin birisi bezi kullanabilirken bir digerinde sıkıntı olabiliyormus. Aman arkadasım fazla alayım deme Allah korusun marketler sonra geri de almaz, bir suru masrafa girmeyesin. Biliyorsun herseyimiz iki kat daha fazla hemen uyarayım dedim sekerim, Allah muhafaza...
Kızlar size soracağım önemli bir şey var. Gerçi bu tür şikayetleri daha önce cevaplandırdınız. Birkaçınızın olduğunu hatırlıyorum. Bugün kasığımda çok farklı bir ağrı hissediyorum. Özellikle ayağa kalktığımda ve yürüdüğümde bükülüyorum sancıdan, yürüyemiyorum. Bıçak batması gibi sağ tarafımda çok kötü bir sancı.
Bunun yanı sıra bir de akıntı var. Kanama ya da leke değil ama koyu sarı renkli bir akıntı. Ne olduğunu anlayamıyorum. Bir hafta sonra kontrol var ama dr.umu da her dakika aramak istemediğimden önce size sorayım dedim. Biliyorum bebek gelişirken sancı hissedeceğiz ama bu çok garip ve sert bir sancıydı. O yüzden de panik oldum...
kızlar bişey daha soracağım...Ankarada olan hamişler..hangi hastane yada doktora gidiyorsunuz.Benimle paylaşırsanız çok memnun olurum
Kızlar size soracağım önemli bir şey var. Gerçi bu tür şikayetleri daha önce cevaplandırdınız. Birkaçınızın olduğunu hatırlıyorum. Bugün kasığımda çok farklı bir ağrı hissediyorum. Özellikle ayağa kalktığımda ve yürüdüğümde bükülüyorum sancıdan, yürüyemiyorum. Bıçak batması gibi sağ tarafımda çok kötü bir sancı.
Bunun yanı sıra bir de akıntı var. Kanama ya da leke değil ama koyu sarı renkli bir akıntı. Ne olduğunu anlayamıyorum. Bir hafta sonra kontrol var ama dr.umu da her dakika aramak istemediğimden önce size sorayım dedim. Biliyorum bebek gelişirken sancı hissedeceğiz ama bu çok garip ve sert bir sancıydı. O yüzden de panik oldum...
Ankaradan aramızda kimse yokmu kızlar!!!!! Şansıma küsüyüm....Neyse sağlıcakla kalın..((
canım ben medart tıp merkezıne gıdıyorum doktordan memmunum
dogumda orda olmıycak bayındırda olcak
sen daha karar veremedınmı yoksa bır yere gıdıyorsun
canım ben medart tıp merkezıne gıdıyorum doktordan memmunum
dogumda orda olmıycak bayındırda olcak
sen daha karar veremedınmı yoksa bır yere gıdıyorsun
cnm benım bende ankaradayım bende senın gıbı tavsıye arıyorumda hala karar veremedım 8 mayısda 2 lı testım var gecen ay ufuk unıversıtesının hastanesıne gıttım ama cok begenmedım dogum hastanesıne gıtmek daha mantıklı gelıyor bana eger gıdebılırsem etlık doguma gıtmek ıstıyorum ıyı dıyorlar orası ama kararsızım
arkadaşlar cevaplarınız için çok sağolun.Ben SSK 'lıyım. Hacettepeye gitmeyi çok istiyordum.Orda tavsiye edilen bir doktorda vardı.Fakat bizler oraya gidemiyormuşuz.(Öyle söylediler).Bende şimdilik Jineklinik diye bir yer var.Oraya gideceğim daha sonra nasıl olur bilemiyorum...Offf Offfffff kafam karma karışık....((