- 4 Şubat 2008
- 858
- 5
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Kızlar dün gece inanamadığım bir şey oldu. Uzanmış yatıyordum, dizlerim kıvrıktı, öyle rahat sallana sallana oturuyordum. Birden bebişin olduğu yerde bir şey hissettim. Hani dedikleri gibi kelebek kanat çırpıyormuş ya da mısır patlatılıyomuş gibi bir şey. İlki çok güçlüydü. Ardından bir dakika içinde hafif kıpırdanışlar oldu. Annenin bebeğin bu aylarda olan hareketlerini hissedemeyeceğini söylüyorlar bunu biliyorum ama ben bunun bağırsak hareketi olmadığına eminim kızlar. Siz ne diyorsunuz. Hiç böyle bir durum yaşayanınız oldu mu?
canım aynı şeyleri bende hissediyorum ve benimde 2.cocuğum olacak bu kısmetse ara sıra her zaman değil bir çırpıntı oluyor sanki veya küçük bir itekleme gibi gaz hareketleri daha farklı bu farklı yeni nesil bunun imkansız olduğunu söylüyor ama büyükler bana artık duyuyor olabilirsin diyorlar. Çünkü onlarda kendi hamileliklerinde böyle şeyler yaşamışlar. dün akşam bende uzanmış yatıyordum elim tabi malum karnımda göbeğe gelmeden çok aşağılarda bir yerde karnım gergin olduğu için sanırım hissettim böyle sanki rahmim elime geliyordu aynı bölgenin sol yarısına elimi koyduğumda normal bir yapı ama sağ tarafımda daha farklı hissettim ve çekindim hemen elimi çektim bebeğim oradaysa ezmeyeyim onu diye:)) Kızlar biz doğurana kadar kafayı yiyeceğiz herhalde