- 4 Şubat 2008
- 858
- 5
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Kızlar benim bebiş 8+6 da 21 mm idi.
Kalbide 186 idi.
Bu haftada sizlerden giden yok mu dr.a??
dun gece acıle dogum hastanesıne gıttım sabaha kadar yatırdılar serum taktılar sabh cıktım kendı doktorumun hastanesıne gıttım bebgım yasıyo kalp atıslarınıda duyduk 3 tane ıgne verdı her hafta vuruncam onu dusuk tehlıkesı ıcınmıs bıde hap verdı allahım hepımızın bebıslerını bıze bagıslasın
ya cok kotuyum suan pembe kan geldı benden ne yapmam lazım neolur yardım edın
dun gece acıle dogum hastanesıne gıttım sabaha kadar yatırdılar serum taktılar sabh cıktım kendı doktorumun hastanesıne gıttım bebgım yasıyo kalp atıslarınıda duyduk 3 tane ıgne verdı her hafta vuruncam onu dusuk tehlıkesı ıcınmıs bıde hap verdı allahım hepımızın bebıslerını bıze bagıslasın
Saol Cnm Cok Tesekurler Zaten Karar Verdim Temizlik Falan Yapmiycam Artik Hic Hayatimda Bukadar Korkmamistim Allahim Herkezin Bebegini Bagislasin Yarabbim
Canım öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım bir daha yaşamazsın. bende cumartesi günü gittim doktora 8+4 20mm di. kalp atışlarıda çok iyiydi. mide bulantılarımızda aynı seninle. akşamları bulantım artıyor benimde.
ayrıca ben vitaminde düzenli kullanamıyorum mide bulantısından. bu konuda da sıkıntı çeken var mı?
sevgili dark ve sevgili tatlı melek bu gün nasılsınız bakalım tatlı melek doktora gittinmi endişelenme lütfen kendini yorma ve dinlen en güzel haberlerini bekliyoruz
bu arada kızlar bugün doktora gittik ikimizde çok şükür iyiyiz bebeğim 7+2 görülüyor 10.8mm olmuş bile nekadar hızla büyüyorlar öle değil mi folikasit corasprin ve progestan jele devam ediyorum onun dışında estroderm hormon bandını bırakmamı söyledi sizler sanırım vitamin ve kan ilaçlarıda alıyorsunuz ana henüz vermediler
ve 3 hafta sonra ikili test için tekrar çağırdı hadi bakalım hayırlısı sizler ne zaman gideceksiniz testler için
selam kızlar bende cuma gittim doktora bebeğim 6 haftalık çıktı.şuan 6+4 3mm olduğunu söyledi normalmi bana çok küçükmüş gibi geldi.kalbi pıt pıt atıyodu ama sesini duyamadık daha 26sında bidaha gidicez.belim ve kasıklarım çok ağrıdığı için düşük tehlikesi olabilir diye iğne verdi.ama ne acıtıyo iğneler 3 gün oldu vurulalı popom hala zonkluyo bacağımın üstüne basamıyorum.halsizlik içinde vitamin verdi.13-14 tane de test verdi yarın yaptırıcam hastanede.üff işim çok walla.ama allaha şükür hiç mide bulantım yok.artık olmaz diyolar.inşallah hiç olmaz herşeyi höpür höpür yiyiyorum hiçbişeyden tiksinmedim şimdiye kadar.inşallah sizinkilerde çabucak biter
cnm bak soyle yazıyo crl yazısının altında +d1=22.6 mm vede onun altında avg=22.6 yazıyo bumu yano boyu 22.6mı oluyo
cnm benımde kanamam oldu bıraz banada doktorum ıgne verdı dedıgın gıbı cok zonkluyo valla bıde kapsul verdı oda dusuk ıhtımalıne karsı bebeklerımız bıze sıkı sıkı tutunsun allahımda onları bıze bagıslasın