- 3 Nisan 2008
- 1.296
- 2
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Merhaba arkadaşlar, bir sorun çıkmazsa benim de doğumum kasıma denk geliyor, kasım anneleri sayfasına hiç bakmamıştım, bayağı arkadaşımız varmış, kabızlık için kuru erik bana derman oldu, günde yedi sekiz tane yiyiyorum çok iyi geliyor, bulantıdan bir şey yiyemiyorum zaten, erik çok da faydalı, bari o kalsın midem de...
selam dark ben şu sea bant hakkında bilgi vermek için yazayım dedim. Bende geçen hafta çok kötü oldum çıkarmalar falan iğrençti ve geçen hafta çarşamba gününden beri takıyorum sea bantı onun iyiliğimi bilmiyorum ama kusmam durdu daha iyi yemek yiyebiliyorum tabiki yine midemde rahatsızlık var hiç yok değil ama geçen haftaya göre çok iyiyim ben sadece yatarken çıkartıyorum bana iyi geldi yalnız kolay kolay bulunmuyor asıl fiyatı 21.50 ama benim istediğim eczanem 37'ye getiririm dedi bende internetten nautilus eczanesinden aldım 27.50'ye geldi ama ilginen arkadaşlara duyurulur deneyen biri olarak bana iyi geldi ama tabi her bünyedeki etkisini bilemem kısaca bantı da anlatayım bant aynı saç lastiğine benziyor ortasında birer boncuk var o boncukları bileğimizin iç kısmında 3 parmak elinizle belirleyip tam üçüncü parmağın üzerine boncuklar gelecek şekilde takıyorsunuz iki bileğinizede biraz komik duruyor ama işe yarıyor:))
Merhaba kızlar, ben de 8. haftanın içine girdim. Bulantılar neredeyse sona erdi gibi, iki gündür bayağı rahatım. Fakat mutfak kokusuna ve salça görmeye hala dayanamıyorum. Tuhaf bir şey :) Bu arada yoğun bir şekilde kabızlık çekiyorum. Aranızda hiç bu dertten muzdarip olan var mı? Daha önce fissür vardı sanırım aynı dert yeniden ortaya çıkmaya başladı. İşin kötüsü ilaç da kullanamıyorum
Ben de bayağı araştırdım sea bandı, bugün gelecek, dört gözle bekliyorum,, ben online eczaneden 21,5 TLY e aldım, kargo parası derken 28 i buldu, umarım bende de işe yarar, yoksa işte zaman geçmek bilmiyor...
aahhh ahh benimki cuma ben ne yapayım geçmiyo günler walla.kızlar bnde çok gaz problemi çekiyorum mahvoldum gazda nasıl geçicek bu hep böylemi olucak.doktora dasorayım bari ama daha çok var sizin önericeğiniz bişey varmı?
arkadaşlar merhaba ben de inşallah kasım annesi olacağım 7.hafta doldu benim bugün.forumu okuyarak çok bilgilendim hepinize teşekkürler.ilk yazımı yazıyorum
ben 1.5 senedir bu hamileliği bekliyordum ama şimdi ben de hiç sevinç yok.bu neden olabilir? içinizde böyle olan varmı?
herkese merhaba...iki gündür benim de mide bulantılarım başladı ama çıkartma filan yok çok şükür..sadece midem ağzımda gibi hissediyorum..iştahım da yok ama kendimi zorlayarak yemeye çalışıyorum bişeyler...
merhaba arkadaşlar ben de KASIM ayı anne adayıyım.İnşallah 18 kasım gibi bebeğimi kucağıma alcam ve inşallah sizler de...
mrb arkaşlar talı minnoşların tatlı anneleri. nasılsınız bugün? günler ilerledikçe şü tekvimlerimizdeki sayılar da artıyor ya o kadar hoşuma gidiyor ki. günlerin çabuk geçmesini bu kadar çok istememiştim bu zamana kadar. şu anda hiç birimiz bilmiyoruz bebeklerimizin cinsiyetini. Allah hayırlısını versin hepimize bu gece rüyamda bi oğlum olduğunu gördüm. aslında kızları da çok severim hiç özel bi beklentim yok ama baştan beri rüyada görenler de hep oğlan görüyo bebeğimi benim de içime öyle doğuyordu. hayırlısı ama o kadar tatlıydı ki. gerçek gibiydi. başını omzuma yaslayıp uyudu. yaa rüyada bile çok güzeldi. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kavuşturur bizi bebeklerimize inşallah.
bebeğimin kalp atışı çok yavaş!
------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar Merhaba,
Bu sabah Acıbadem Hastanesine gittim kontrole.. Bebeğin kalp atışlarını dinledik ilk kez duydum..Ama sevinemedim. Çünkü olması gerekenden çok daha yavaş atıyor. Tıpkı büyük bir insan kalbi kadar seyrek hızda atıyor. Doktor haftaya yine bakalım dedi. Zaten doktorun yüz ifadesini görünce hiçbirşey soramadım.. Her hafta stress dolu bir bekleyiş..Gerçekten çok üzülüyorum. Sonradan hızlanır mı acaba? neden yavaş atıyor olabilir.?Zaten bebek çok yavaş gelişiyor.baş popo mesafesi de çok küçük.Neden böyle acaba? fikri olan var mı arkadaşlar? Tşk.
herkese merhaba...bende bu siteye yeni üye olan kasım anne adaylarından biriyim..aynı duyguları hisseden ve aynı olayları yaşayanların böyle bi yerde dertleşmesi gerçekten çok güzell..
benimde bebeğim tahminen 24 yada 25 kasımda dünyaya gelicek..bebeğimin kalp atışlarını cumartesi günü duydum ve inanılmaz etkilendim..insanın hayatında 1 kez yaşayabileceği çok güzel bişey bu..ahh birde şu mide bulantısı olmasa bebişime daha iyi bakabilsem..şu an resmen vicdan azabı duyuyorum..
Bir site var, doktorsitesi adında. Orada da seninkine benzer bir soru vardı. Üç doktor cevaplamış soruyu üçü de '8 haftalık bir bebeğin kalbi yavaş atmaz. Böyle bir tanım yok. Ya atıyordur ya da atmıyordur' demiş. Umarım kötü bir şey yoktur. En iyi cevabı doktorun verecektir. Eğer doktoruna çok güvenmiyorsan bir başka doktordan randevu alıp bir haftayı beklemeden gitsen belki de daha iyi olur.
merhaba arkdaslar
ara sira katiliyrum araniza ama yazdiklarinizi hep takip ediyorum ve cogu zaman ayni sikintilari yasadigimizi gorup oh normalmis deyip rahatliyrum sukur. :)
bugun ikinci kez bebisimizi gorme sansina eristik sukur esimle, omuriligi basi elleri olusmus insan saatlrce baksa yzundeki tebbesum hic gitmez herhalde. zaman cok yavas akiyor sanki cok yavas buyuyor icimde gibi geliyor bana insallah kasimda zamanin nasi gectigini anlayamiyacagiz.
benim bebesim asilamayla oldu 14 suabbta ultrason 10 haftalik gosteryor ama biz dokuz haftalik hesapliyorduk esimle ultrason bir hafta buyuk gosterir diyorlar bilginiz var mi
bide doktorum vitmain falan vermedi sadece folik asitim var bide aspejik diye suda sulandirdigim bi ilac. simdiden haplara bogmak istemiyrum dedi. vitamin kullanmaya baslayan varmi aranizda
Merhaba julianne,
Öncelikle paylaşımın için çok tşk. Söylediğin siteye üye oldum. Araştırdım ancak böyle bir soru göremedim. Ben de soru yönelttim. Umarım cvp gelir. Yani uzmanlar kalbin yavaş atması bir sorun teşkil etmez mi diyor ? Doktorum öyle bir söyledi ki moralim bozuldu.Ama gerçekten de bebeğin kalp atışı çok hızlı olması gerekirken biz çok seyrek duyduk.
Bu cmt.başka doktora da görüneceğim.Aradan birkaç gün geçmesini bekliyorum.