- 6 Nisan 2007
- 3.000
- 3
- 47
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Bi de yeni yeni göğsüme bi şey saplanır gibi sızlamaya başladı ara ara.
Merhaba canım.Geçmiş olsun çok normalmiş baş ağrıları.
Benim geçen düşüktü tansiyonum biraz.
Benimde bulantılar aynen devam ediyo.
Bugün akıllılık ettim vitamini kahvaltıdan sonra aldım da çıkarmadım ama zor anlar yaşadım.
Hapları yutmak bana işkence gibi geliyo.Bide damağıma felan yapıştığı an hemen çıkarma başlıyo bende
Onun dışında iyiyim gibi.Bu hafta benim 8.hafta hafif baskı yada kasılma gibi oluyo.Baktım bu haftalarda olurmuş.Vücudun 2. adet döngüsü zamanı olabilirmiş böyle şeyler.
Eşinde pek espirikmiş :))))
Napalım artık babanne anane idare etsinler bizi bu dönemde :)))
Benimkide bu sabah kalkıp biraz temizlik yaptı.Ev kadınlığıda zormuş diyo :))) Ayyy belim koptu diyo :)
Kızlar 8. haftadayım ve su içmekten bıktım.canım kola istiyor arada içiyorum yeni yeni.
Zararlı mı bilen var mı?
3 gündür yemek yiyemiyorum kızlar....açlıktan gücüm kalmadı artık ama midem almıyor...her türlü kokudan nefret eder oldum yaaaa...mutfağa giremiyorum..napacam benn...ne yiyip ne içiyosunuz siz..benimle aynı durumu yaşayan varmı.......sinirlerim bozuldu artık..gün boyunca mide bulantısı...
Merhaba kızlar nasılsınız ben eylül annesi olucam allah nasip ederse size bir misafirliğe geliyim dedim :1hug: İyisinizdir inşallah...Mide bulantısı olan kusan var mı?Benim çok olmuştu 3,5 ay sürdü şimdi rahatım artık yemek yiyebiliyorum:icecream:
dark ne alemdesın kız nasıl gıdıyo bebeıs nasıl
Valla ne tavsiye dinlediysem dinleyim benim mide bulantım hiç öyle krakerle falan geçmedi ben hep emedur isimli hapı kullandım, kullanmasam su bile içemiyordum.Önceleri kullanamayım dedim ama baktım halsiz düşüyorum ilaç aldım malesef, Doktorum vermişti tabi..İnşallah hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırız...
ikili testimi yaptırdım iyi çıktı çok şükür 3 lü testte yaptırmam gerekiyormuş,ikili test 11-12. haftada yapılıyor ense kalınlığı falan ölçülüyor aynı gün kan veriyorsun, 3 lü test, 16-18. haftada yapılıyor sanırım o da ikili testin sağlaması oluyor...