2008 Kasım Anneleri

Bi de yeni yeni göğsüme bi şey saplanır gibi sızlamaya başladı ara ara.

Ay eşim babaannem gibi oldun diye dalga geçiyor:roflol::roflol:sürekli bi yerlerim ağrıyor çünkü..benim karın ağrılarım yok iki gündür..bugün ayakta çok kaldığım için bi şişme hissediyorum vücudumda..ay bunlara da çok şükür..bugünleri de gördük ya darkçım..tadını çıkartmak lazım...
dün bi arkadaşımın kanaması başlamış 10 haftalıktı..gebeliğin başından beri de çok rahattı üstelik..dr 1 ay heyet raporu vermiş yatacaksın demiş..sadece tuvalete kalkıyorum diyor..çok zor bi durum allah yardımcısı ve yardımcımız olsun...

Eşinde pek espirikmiş :))))

Napalım artık babanne anane idare etsinler bizi bu dönemde :)))

Benimkide bu sabah kalkıp biraz temizlik yaptı.Ev kadınlığıda zormuş diyo :))) Ayyy belim koptu diyo :)

Eşinde pek espirikmiş :))))

Napalım artık babanne anane idare etsinler bizi bu dönemde :)))

Benimkide bu sabah kalkıp biraz temizlik yaptı.Ev kadınlığıda zormuş diyo :))) Ayyy belim koptu diyo :)

ooh kolay gelsin,ellerine sağlık eşinin....benimki de bu aralar işinde çok yoğun...bugün işte gece gelecek ama evde olduğu sürelerde yardım ediyor sağolsun...

Etsinler tabi.

Akşam gelmiş göbeğimi seviyor,
"Annelerin en güzeli kim?" diyor "Ben" diyorum :)

"Bebişlerin en yaramazı kim?" diyor karnımı gösteriyorum "bu" diyorum :))

Sonra bana diyoki "hep sen yatıyosun onla,biraz da ben yatayım" diyor :)))

Doğunca 9 ay onun yanında yatacakmış :) Deli adam:) Çalıştıralım bunları yoksa bak neler neler düşünyolar :)))

Kızlar 8. haftadayım ve su içmekten bıktım.canım kola istiyor arada içiyorum yeni yeni.

Zararlı mı bilen var mı?

canımcım arada bir içilen bir bardak koladan bişi olmaz ama...hergün bardak bardak kola içen biriysen uzak dur koladan..çok önerilmiyor gazlı içecekler gebelikte biliyorsun...

3 gündür yemek yiyemiyorum kızlar....açlıktan gücüm kalmadı artık ama midem almıyor...her türlü kokudan nefret eder oldum yaaaa...mutfağa giremiyorum..napacam benn...ne yiyip ne içiyosunuz siz..benimle aynı durumu yaşayan varmı.......sinirlerim bozuldu artık..gün boyunca mide bulantısı...

canım bende pek farklı değilim.Bende ne yersem az yiyorum hep aç hep açım.

En iyi yediğim tost,ekmek arası peyir,zeytin,kraker,makarna tarzı şeyler.

Ben mutfağa girmiyorum eşim ilgileniyo yemeklerle.Kokudan çok rahatsız oluyorum.Kendim bile kendime kokuyorum bazen :bbo:

bende şaşırdım ne yesekde vitamin alsak.Ben süt felan da içemiyorum.

Merhaba kızlar nasılsınız ben eylül annesi olucam allah nasip ederse size bir misafirliğe geliyim dedim :1hug: İyisinizdir inşallah...Mide bulantısı olan kusan var mı?Benim çok olmuştu 3,5 ay sürdü şimdi rahatım artık yemek yiyebiliyorum:icecream:

Merhaba canım hoşgeldin,inşallah sağlıklı bir bebeiş dünyaya getirirsin.

bende oluyo mide bulantısı ve de çıkarma.Var mı deneyimli olarak tavsiyelerin?

Valla ne tavsiye dinlediysem dinleyim benim mide bulantım hiç öyle krakerle falan geçmedi ben hep emedur isimli hapı kullandım, kullanmasam su bile içemiyordum.Önceleri kullanamayım dedim ama baktım halsiz düşüyorum ilaç aldım malesef, Doktorum vermişti tabi..İnşallah hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırız...

Seninki epey yoğun geçmiş.Bende bugün sea bantı okudum acaba işe yarar mı ve zararı olurmu bilmiyorum.

Şimdi nasılsın herşey yolunda mı?

Şimdi iyiyim sağol, bulantım kalmadı sadece sabahları oluyor, birazcık karnım çıktı minicik. salı 3 lü teste gidiyorum,Sea bant ne ki? Doktora sormadan alma derim.

Bulantı için bir bantmış canım.Engelliyormuş.Sorayım dr.uma.
2li test yaptırdın mı ? Ne zaman oluyodu o?10 haftalıkken belli olmaz mı?

İnşallah 3lü testin güzel çıkar.

ikili testimi yaptırdım iyi çıktı çok şükür 3 lü testte yaptırmam gerekiyormuş,ikili test 11-12. haftada yapılıyor ense kalınlığı falan ölçülüyor aynı gün kan veriyorsun, 3 lü test, 16-18. haftada yapılıyor sanırım o da ikili testin sağlaması oluyor...

yaptır canım sağlaması da olsun daha iyi olur.Herşey iyi olur hepimiz için umarım.
Epey büyütmüşsün bebişi.Cinsiyeti neydi?
Bu haftalarda belli oluyomuş.Bugün okumuştum.
Bende 16 Nisanda gideceğim bakalım 2li yaparmı,yapmasa bile bebişi görürürm iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…