2008 Kasım Anneleri

herkese iyi akşamlar kızlaaaaaaaaaaarr!!bugün doktora gittim veeeeeeeeeee
kuzucuğun kalp atışlarını gördük:dance::dance:...minicik kalbi pıt pıt atıyordu.:emir_bebek::emir_bebek:..doktorum genel kan tahlillerini istedi..2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem..

herkese merhaba...bende bu siteye yeni üye olan kasım anne adaylarından biriyim..aynı duyguları hisseden ve aynı olayları yaşayanların böyle bi yerde dertleşmesi gerçekten çok güzell..
benimde bebeğim tahminen 24 yada 25 kasımda dünyaya gelicek..bebeğimin kalp atışlarını cumartesi günü duydum ve inanılmaz etkilendim..insanın hayatında 1 kez yaşayabileceği çok güzel bişey bu..ahh birde şu mide bulantısı olmasa bebişime daha iyi bakabilsem..şu an resmen vicdan azabı duyuyorum..

Hoşgeldin aramıza,
mide bulantısı da güzel,içimizde bebek olduğunu hatırlatıyor :)

Merhaba julianne,

Öncelikle paylaşımın için çok tşk. Söylediğin siteye üye oldum. Araştırdım ancak böyle bir soru göremedim. Ben de soru yönelttim. Umarım cvp gelir. Yani uzmanlar kalbin yavaş atması bir sorun teşkil etmez mi diyor ? Doktorum öyle bir söyledi ki moralim bozuldu.Ama gerçekten de bebeğin kalp atışı çok hızlı olması gerekirken biz çok seyrek duyduk.
Bu cmt.başka doktora da görüneceğim.Aradan birkaç gün geçmesini bekliyorum.

Canım inşallah bir sorun yoktur.Bencede bekleme başka bir dr.a daha git derim.yine de sen bilirsin.Ben internette hafta hafta gebelik belirtilerini okurken sanırım.Kalp ilk atmaya başlarken düzenli olmayan şekilde atmaya başlar.daha sonra düzene girer diye bir paragraf hatırlıyorum.Belki sizde daha yeni yeni atmaya başladığında gitmişsinizdir.

merhaba arkdaslar

ara sira katiliyrum araniza ama yazdiklarinizi hep takip ediyorum ve cogu zaman ayni sikintilari yasadigimizi gorup oh normalmis deyip rahatliyrum sukur. :)

bugun ikinci kez bebisimizi gorme sansina eristik sukur esimle, omuriligi basi elleri olusmus insan saatlrce baksa yzundeki tebbesum hic gitmez herhalde. zaman cok yavas akiyor sanki cok yavas buyuyor icimde gibi geliyor bana insallah kasimda zamanin nasi gectigini anlayamiyacagiz.

benim bebesim asilamayla oldu 14 suabbta ultrason 10 haftalik gosteryor ama biz dokuz haftalik hesapliyorduk esimle ultrason bir hafta buyuk gosterir diyorlar bilginiz var mi

bide doktorum vitmain falan vermedi sadece folik asitim var bide aspejik diye suda sulandirdigim bi ilac. simdiden haplara bogmak istemiyrum dedi. vitamin kullanmaya baslayan varmi aranizda

Zehracım seni aramızda görmek ne güzel.sana yazdığım msjları aldın inşallah.
ben elevit ve folbiol alıyorum.Benim dr. 3. aydan sonra vitaninle kan ilacına devam ettiriyormuş.Folbiolu kesiyormuş o zaman.

slm kızlar size bi sorum olacak yarın gebelik şüphesiyle dr gidecem 5 gün oldu adet hala olmadım test yaptım negatif çıktı acaba alttan ultrasonla baktırsam kese görünürmü ve hamileysem eger alttan ultrasonla baktırmanın bebege bi zararı olurmu?aslında ben beklemeyi düsünüyordum ama kasık agrılarımdan dayanamıyorum bacaklarıma kadar vuruyor.kızlar hamileyken böyle bişey yasayan varmı?

Canım bacaklarına vuran bir ağrı varsa hamilelik olabilir.Adetin 5 gün geçmiş idrar testindede bazen çıkabiliyor.İstersen bir test yaptır.Hem gebelik varsa biran önce folik asit tavsiyesine başlarsın.Hatta gerekiyorsa progestan takviyesi bile başlanır.Böylece gebelik varsa daha sağlıklı başlarsınız.
Dr. zaten kan testi ister muhtemelen.Ultrasonda gözükebilir alttan.

bende hemen hemen 7 haftalık hamileyim sadece folik asit içiyorum onun dışında başka bişey vermediler..sadece doktorum dayanamıcak gibi olursan mide bulantısı için emedur içebilirsin dedi..acaba sizin düşünceleriiz neler..kullanan varmı ya da bebeğe bi zararı olurmu accaba?ama inanılmaz kötüyüm zaten 1.70 boynda 49 kiloyum iyice zayıflıyorum günden güne hiçbişey yiemiyorum..

Ben bulantılar için henüz birşey kullanmıyorum.Çok zayıfmışsın cidden.
Ben 1.70 im ve kilom 62.8
Neden vitamin vermedi dr.un acaba.Çok zayıfsın.

herkese iyi akşamlar kızlaaaaaaaaaaarr!!bugün doktora gittim veeeeeeeeeee
kuzucuğun kalp atışlarını gördük:dance::dance:...minicik kalbi pıt pıt atıyordu.:emir_bebek::emir_bebek:..doktorum genel kan tahlillerini istedi..2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem..

:nazar:Tebrikler canım,güzel bir haber .

Çok sevindim senin adına.İnşallah hep böyle güzel gelişmeler yaşarız.

Hoşgeldin aramıza,
mide bulantısı da güzel,içimizde bebek olduğunu hatırlatıyor :)

Canım inşallah bir sorun yoktur.Bencede bekleme başka bir dr.a daha git derim.yine de sen bilirsin.Ben internette hafta hafta gebelik belirtilerini okurken sanırım.Kalp ilk atmaya başlarken düzenli olmayan şekilde atmaya başlar.daha sonra düzene girer diye bir paragraf hatırlıyorum.Belki sizde daha yeni yeni atmaya başladığında gitmişsinizdir.

Zehracım seni aramızda görmek ne güzel.sana yazdığım msjları aldın inşallah.
ben elevit ve folbiol alıyorum.Benim dr. 3. aydan sonra vitaninle kan ilacına devam ettiriyormuş.Folbiolu kesiyormuş o zaman.

Canım bacaklarına vuran bir ağrı varsa hamilelik olabilir.Adetin 5 gün geçmiş idrar testindede bazen çıkabiliyor.İstersen bir test yaptır.Hem gebelik varsa biran önce folik asit tavsiyesine başlarsın.Hatta gerekiyorsa progestan takviyesi bile başlanır.Böylece gebelik varsa daha sağlıklı başlarsınız.
Dr. zaten kan testi ister muhtemelen.Ultrasonda gözükebilir alttan.

Ben bulantılar için henüz birşey kullanmıyorum.Çok zayıfmışsın cidden.
Ben 1.70 im ve kilom 62.8
Neden vitamin vermedi dr.un acaba.Çok zayıfsın.

ya evet bakalım 2 hafta sonra tekrar kontrollerim testlerim var sanırım o zmaan vericek..

kıslar slm herkese benım gectı bulatılarım yanı eskısı kadar cok degıl rahatladım cok sukur allaha ama sut hala ıcmıyorum onun yerıne sut falan yıyorumm

GULCİCEk seninle aynı haftamız ve hatta günümüz.Bu takvimde senden bir gün önde görünüyorum ama doktoruma göre 8+2 yim bende.

Takvimi Sat a göre yapmıştım,bir daha da değiştirmek istemedim.Bir gün bile ilerlemek çok hoş oluyo :))))

kızlaar selam bikaçgün giremedim misafirim vardı çok yoruldum.büyük gün geliyo yarın doktora gidicem akşam çok heyecanlıyım herhalde kalp atışını da duyabilicem inşallah

kızlaar selam bikaçgün giremedim misafirim vardı çok yoruldum.büyük gün geliyo yarın doktora gidicem akşam çok heyecanlıyım herhalde kalp atışını da duyabilicem inşallah

canım ben biraz önce duydum:nazar::nazar::nazar: mutluluktan uçuyorum heyecandan kalbim duracaktı allahım isteyen herkese nasip etsin allahım bu büyük mutluluğu isteyen herkese nasip etsin :nazar:

Ben yavaş yavaş süt içmeyi düzemli olarak yapabiliyorum.Bugün yine bir bardak sütümüiçtim<Gündüz bulantılar az olduğundan zor görevleri gündüz yapıyorum :))

Bulantıları olan arkadaşlar; kokulara karşı da hassasiyetiniz oldu mu. Ben sürekli ölecek gibi oluyorum. sabahları mutfağa giremiyorum. Ofiste tütsü yakacak oldular, koşa koşa tuvalete gittim. Ne yapacağımı da bilemiyorum :KK43: Umarım kısa sürer bu durum

X