- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Yok belki sana şimdi yapmaz çünkü bebek küçükken ölçüm zor oluyor ama muhakkak 10 gün sonra yine çağırır.Benimkinin cinsiyeti sanırım kız, doktor pek emin değilim ama kıza benziyor dedi.Salı inşallah net bir şekilde gösterir, geçen gidişimde hayret ettim yüz üstü yatıyordu edepsiz :) Takvime ara verdim bir süre sonra yeniden koyarım :)
Seninki epey yoğun geçmiş.Bende bugün sea bantı okudum acaba işe yarar mı ve zararı olurmu bilmiyorum.
Şimdi nasılsın herşey yolunda mı?
Merhaba kızlar, ben de 8. haftanın içine girdim. Bulantılar neredeyse sona erdi gibi, iki gündür bayağı rahatım. Fakat mutfak kokusuna ve salça görmeye hala dayanamıyorum. Tuhaf bir şey :) Bu arada yoğun bir şekilde kabızlık çekiyorum. Aranızda hiç bu dertten muzdarip olan var mı? Daha önce fissür vardı sanırım aynı dert yeniden ortaya çıkmaya başladı. İşin kötüsü ilaç da kullanamıyorum
selam dark ben şu sea bant hakkında bilgi vermek için yazayım dedim. Bende geçen hafta çok kötü oldum çıkarmalar falan iğrençti ve geçen hafta çarşamba gününden beri takıyorum sea bantı onun iyiliğimi bilmiyorum ama kusmam durdu daha iyi yemek yiyebiliyorum tabiki yine midemde rahatsızlık var hiç yok değil ama geçen haftaya göre çok iyiyim ben sadece yatarken çıkartıyorum bana iyi geldi yalnız kolay kolay bulunmuyor asıl fiyatı 21.50 ama benim istediğim eczanem 37'ye getiririm dedi bende internetten nautilus eczanesinden aldım 27.50'ye geldi ama ilginen arkadaşlara duyurulur deneyen biri olarak bana iyi geldi ama tabi her bünyedeki etkisini bilemem kısaca bantı da anlatayım bant aynı saç lastiğine benziyor ortasında birer boncuk var o boncukları bileğimizin iç kısmında 3 parmak elinizle belirleyip tam üçüncü parmağın üzerine boncuklar gelecek şekilde takıyorsunuz iki bileğinizede biraz komik duruyor ama işe yarıyor:))