2008 Kasım Anneleri

Yok belki sana şimdi yapmaz çünkü bebek küçükken ölçüm zor oluyor ama muhakkak 10 gün sonra yine çağırır.Benimkinin cinsiyeti sanırım kız, doktor pek emin değilim ama kıza benziyor dedi.Salı inşallah net bir şekilde gösterir, geçen gidişimde hayret ettim yüz üstü yatıyordu edepsiz :) Takvime ara verdim bir süre sonra yeniden koyarım :)

Yok belki sana şimdi yapmaz çünkü bebek küçükken ölçüm zor oluyor ama muhakkak 10 gün sonra yine çağırır.Benimkinin cinsiyeti sanırım kız, doktor pek emin değilim ama kıza benziyor dedi.Salı inşallah net bir şekilde gösterir, geçen gidişimde hayret ettim yüz üstü yatıyordu edepsiz :) Takvime ara verdim bir süre sonra yeniden koyarım :)

Çağırsın zaten sık sık gitmek istiyorum nedense.

Bak sen yaramaza :)) Hayırlısı olsun kız,erkek farketmiyor.

Anladım canım yeni takvimini bekliyoruz :)

Sonra görüşürüz canım.Uğradığın için teşekkürler.Ben çok acıktım biraz atıştırayım :a015:

Dün akşam yemekten sonra midem bulanmaya başlayınca hemen kola içtim ve yatıştırdı.Kola da zararlı ama napim çıkarmak daha kötü.

Sabah da eşime meyveli soda aldırdım.Hoşuma gitti benim iyi geldi.

selam arkadaslar sıze bısey sorucam benım bazen ayaga kalktıgımda gozuk kararıyo basım donuyo sızınde boyle oluyomu hıc

benim çok sık oluyo canım merak etme hamilelikten öncede çok olmuştu sanırım ani oturup kalkmaktan oluyo.baş dönmem hala var bugün ilk defa midem bulandı hemde baya kötüydü ama kraker yedim geçti şükür kusmadım:)))inşallah hep olmaz bu.buarada karnıma kasık ağrısı değil de başka ağrılar giriyo bazen hemde çok acıtıyo ama kesinlikle kasık ağrısı değil korkuyorum normalmi bu??

cnm benımde oluyo arada ama normalmıs doktorum soyledı bırde doktorum bana bır kıtap verdı hamılelıkle ılgılı hersey var bırazdan ordan bakıyorum ben o kıtaptada su yazıyo bak aynısını yazayım
'uterus buyurken vucudunuzun ıcınde o bolumde olan dıger organlar normal yerlerınden bıraz uzaklasacaktır bu nedenle bu rganları tutan kaslar ve lıflerde asırı gerılme olacaktır agrı ve yanmaların esas nedenı uterusun agırlıgı ve genıslıgındekı artıs ve gebelık hormonlarıdır''

herkese merhaba...iki gündür benim de mide bulantılarım başladı ama çıkartma filan yok çok şükür..sadece midem ağzımda gibi hissediyorum..iştahım da yok ama kendimi zorlayarak yemeye çalışıyorum bişeyler...

merhabalar kızlar bende 8 ıncı haftadan ıtıbaren basladı bu mıde bulantıları ozellıkle sabahları ac karnına cıkarıyorum. sonrakı zamanlarda bırazdaha azalıyor Allah yardımcımız olsun bebişlerimiz ıyı olsunda mıde bulantısına razıyım

Seninki epey yoğun geçmiş.Bende bugün sea bantı okudum acaba işe yarar mı ve zararı olurmu bilmiyorum.

Şimdi nasılsın herşey yolunda mı?

selam dark ben şu sea bant hakkında bilgi vermek için yazayım dedim. Bende geçen hafta çok kötü oldum çıkarmalar falan iğrençti ve geçen hafta çarşamba gününden beri takıyorum sea bantı onun iyiliğimi bilmiyorum ama kusmam durdu daha iyi yemek yiyebiliyorum tabiki yine midemde rahatsızlık var hiç yok değil ama geçen haftaya göre çok iyiyim ben sadece yatarken çıkartıyorum bana iyi geldi yalnız kolay kolay bulunmuyor asıl fiyatı 21.50 ama benim istediğim eczanem 37'ye getiririm dedi bende internetten nautilus eczanesinden aldım 27.50'ye geldi ama ilginen arkadaşlara duyurulur deneyen biri olarak bana iyi geldi ama tabi her bünyedeki etkisini bilemem kısaca bantı da anlatayım bant aynı saç lastiğine benziyor ortasında birer boncuk var o boncukları bileğimizin iç kısmında 3 parmak elinizle belirleyip tam üçüncü parmağın üzerine boncuklar gelecek şekilde takıyorsunuz iki bileğinizede biraz komik duruyor ama işe yarıyor:))

Merhaba kızlar, ben de 8. haftanın içine girdim. Bulantılar neredeyse sona erdi gibi, iki gündür bayağı rahatım. Fakat mutfak kokusuna ve salça görmeye hala dayanamıyorum. Tuhaf bir şey :) Bu arada yoğun bir şekilde kabızlık çekiyorum. Aranızda hiç bu dertten muzdarip olan var mı? Daha önce fissür vardı sanırım aynı dert yeniden ortaya çıkmaya başladı. İşin kötüsü ilaç da kullanamıyorum :KK43:

slm kizlar nasilsiniz bakim ben suan iyim am halen bulantim felan yok korkuyorum birseymi var diye ama sol böbreyimin orasi bugün beni hic uyutmadi ilk defa bukadar agridi su isitip koydum daha fazlalasti suan halen batiyor bakalim yarin doktorda terminim var ne diyeceksenağlama

selam kızlar mide bulantım devam etçek sandım ama geçti bidaha olmadı sadece daha çok uyumaya başladım bi terslik yok şimdilik şükür darısı başınıza:)şimdi cumayı iple çekiyorum doktora gitmek için

Merhaba kızlar, ben de 8. haftanın içine girdim. Bulantılar neredeyse sona erdi gibi, iki gündür bayağı rahatım. Fakat mutfak kokusuna ve salça görmeye hala dayanamıyorum. Tuhaf bir şey :) Bu arada yoğun bir şekilde kabızlık çekiyorum. Aranızda hiç bu dertten muzdarip olan var mı? Daha önce fissür vardı sanırım aynı dert yeniden ortaya çıkmaya başladı. İşin kötüsü ilaç da kullanamıyorum :KK43:

Merhaba arkadaşlar, bir sorun çıkmazsa benim de doğumum kasıma denk geliyor, kasım anneleri sayfasına hiç bakmamıştım, bayağı arkadaşımız varmış, kabızlık için kuru erik bana derman oldu, günde yedi sekiz tane yiyiyorum çok iyi geliyor, bulantıdan bir şey yiyemiyorum zaten, erik çok da faydalı, bari o kalsın midem de...

selam dark ben şu sea bant hakkında bilgi vermek için yazayım dedim. Bende geçen hafta çok kötü oldum çıkarmalar falan iğrençti ve geçen hafta çarşamba gününden beri takıyorum sea bantı onun iyiliğimi bilmiyorum ama kusmam durdu daha iyi yemek yiyebiliyorum tabiki yine midemde rahatsızlık var hiç yok değil ama geçen haftaya göre çok iyiyim ben sadece yatarken çıkartıyorum bana iyi geldi yalnız kolay kolay bulunmuyor asıl fiyatı 21.50 ama benim istediğim eczanem 37'ye getiririm dedi bende internetten nautilus eczanesinden aldım 27.50'ye geldi ama ilginen arkadaşlara duyurulur deneyen biri olarak bana iyi geldi ama tabi her bünyedeki etkisini bilemem kısaca bantı da anlatayım bant aynı saç lastiğine benziyor ortasında birer boncuk var o boncukları bileğimizin iç kısmında 3 parmak elinizle belirleyip tam üçüncü parmağın üzerine boncuklar gelecek şekilde takıyorsunuz iki bileğinizede biraz komik duruyor ama işe yarıyor:))

Ben de bayağı araştırdım sea bandı, bugün gelecek, dört gözle bekliyorum,, ben online eczaneden 21,5 TLY e aldım, kargo parası derken 28 i buldu, umarım bende de işe yarar, yoksa işte zaman geçmek bilmiyor...

merhaba arkadaşlar,bende 7 haftama girdim hala bulantı falan yok ,ama fazla şişkinlik oluyor bende birde kuru bir karın ağrısı inş. bir problem de yoktur.çok korkuyorum valla.çarş.günü kalp atışlarını dinlemeye gitcez.inş atmıştır bebişimin kalbi.benim gibi evde boş boş oturup hiç bi iş yapmayan biri için zaman hiç geçmek bilmiyor valla..çarşamba hiç gelmiycek gibi.....................!

aahhh ahh benimki cuma ben ne yapayım geçmiyo günler walla.kızlar bnde çok gaz problemi çekiyorum mahvoldum gazda nasıl geçicek bu hep böylemi olucak.doktora dasorayım bari ama daha çok var sizin önericeğiniz bişey varmı?

arkadaşlar merhaba ben de inşallah kasım annesi olacağım 7.hafta doldu benim bugün.forumu okuyarak çok bilgilendim hepinize teşekkürler.ilk yazımı yazıyorum
ben 1.5 senedir bu hamileliği bekliyordum ama şimdi ben de hiç sevinç yok.bu neden olabilir? içinizde böyle olan varmı?

X