2008 Kasım Anneleri

kızlar aklımdayken söyliim yanlış hatırlamıyorsam eğer bu ay yani 4. ayda artık son kez ultrason ekranında bir bütün olarak görücez bebişleri.5. ayda artık ekrana sığmıcaklar:))ve başını poposunu ve bacaklarını ayrı ayrı göstericek doya doya seyredin bebişleri bu ay ona göree:))))

iyi akşamlar kızlar,
maytapcım oğluşunu bu kadar net güzel görmene sevindim canım...
benimde bir hafta kaldı heyecanlanmaya başladım.. mnişlerim ne alemde merak ediyorum.. artık babannemiz, anannemiz, teyzemiz, amcalarımız merak ediyorlar cinsiyetleri.. kısmet ama hem krnımı doyurcam hemde çikolatamı yiyip gideceğim bakalım en son çok hareketlilerdi birde çikolatadan sonra fırık fırk dönerlermiş benimkiler ...:))

Kızlar sizin de oluyor mu artık bilmiyorum ama ben bebişi elimle hissedebiliyorum. Hatta solda duruyor ve sağa yattığım zaman uzaktan bakınca babası bile onu görebiliyor. Solda yukarıda duruyor, aşağı inmiyor.Tam avucumun içine sığacak kadar. Hatta ayaklarının ya da başının olduğu yeri bile anlayabiliyorum ve bunu hissedebildiğimden beri annelik duygusunu hissediyorum... Siz de durduğu yeri ve onu böyle hissediyor musunuz?

ben henüz hissedemiyorum canım
bazen elimi karnıma koyup bekliyorum ma hiçbir şey anlamıyorum
ne güzel bir duygudur inşllah bizde en kısa zamanda hissederiz

Fatercim bu hareket etmek de değil de oradaki varlığını hissetmek. Benim sol tarafaım acayip dolgun. Hareketi olmasa da dıştan bakınca solun şişkinliği bariz belli. Sanki poposunu ya da sırtını dayamış gibi.

Oooo gece gece herkes burada. Nazlı hanımlar ve kuzuları da hoşgelmişler

iyigeceler kızlar nasılsınız bakalım bir kaç gündür yoktum
haberler iyi sanırım herkes memnun hayatından aman
iyi olsunda anneler ve bebişler
okadar çok yazışmışsınızki hızınıza yetişmek mümkün
değil valla bir kaç sayfayı okudum gözlerim kaymaya başladı
bıraktım inşallah hepiniz iyisinizdir

maytap cım bu arada oğluşunda hayırlı olsun rabbim güzel yazılar yazsın

juline cim bebeğini hissediyo olman ne güzel bende karnımı döyurunca
ve uzanında sürekli takip ediyorum acaba mı diyorum ama bebeğimin
hareketini hissedebiliyorum seyirme gibi oluyor sanki karnımda kelebek
var uçuşuyor çoğu zaman bağırsak hareketi sandım ama değil di
resmen bebeğimin hereketi insan hissedincede bir hoş oluyor
inşallah 2-3 haftaya kadar tamamıyle hareketlerini hissedebileceğiz

Ya ben daha hareketini hissetmedim.Juliannın dediği gibi bende sola felan yatınca karnım sola kayıyor :))

Annemle konuştuk.Haftaya başlar seninki kızlar biraz tembel dedi :)

Dark baksana galiba benimkide kız :)) seninle yediklerimiz de benziyor. Benimki de solda duruyor ve hala hareketlenmedi sadece seyriyor :)

Bu erkeklerin sağda kızların solda durma hikayesi doğru mu acaba?

bütün erkeler maça dalınca bizler rahatça buraya takılabiliyoruz...:))
julianne canm benimde artık rahimdeki dolgunluk dışardan belli oluyor hatta dün otururken akşam içerde bir balık varmış gibi bir kıpırtı oldu ilk seyirmeden daha yoğundu sonra elimi koydum ve o kıpırtıyı bende hissettim benim yaramaz meğer bana sinyal veriyormuş.. sölemesi ayıp çamaşırım sıkmış bende değiştireyim derken hemen sinyali gönderdi yaramazım.. değiştirnde rahtladı yaramaz istediği gibim kıpraşamadı ee malum yeri dar bir kardeşle paylaşıyor sonuçta küçücük yeri....:))

Uyku benim de derdim. Her gün saat 22.30 da uykum geliyor. Sanki kurulmuş çalar saat gibiyim. Hiç şaşmıyor ama bugün gündüz 3 saat falan uyuyunca şimdi cin gibi oldum.

Bu arada evete maç faktörünü unutmuştum :) Devre arası kızlar meyveleri getirin ya da getirttirin :))

Nazlıcım seninkilerin de işi zor gerçekten. Bizimkilerin bir tanesinin ağırlığında sende iki tane var. Dar alanda kısa paslaşmalar yapıyor seninkiler :)

Dark baksana galiba benimkide kız :)) seninle yediklerimiz de benziyor. Benimki de solda duruyor ve hala hareketlenmedi sadece seyriyor :)

Bu erkeklerin sağda kızların solda durma hikayesi doğru mu acaba?
bende tam bundan sözedecektim benimkilerde sağda büyük olan ortlara gelmiş... iki erkek mi geliyor yoksa diye düşünüyorum bazen:))
bu arada bende hep sağa yatıyorum bazen sola dönüyorum.. sağdayken eğer çok üzerine dönük yatrsam batıyor ya bebişlere bişey olur diye dönüyorum yine rahat edemeyip sağa dönüyorum...

bende fazla uyku yok da gece yarısına kadar oturan ben ( gece kuşu ) derlerdi
en geç 11 e kadar dayanabiliyorum ama sabah çok erken uyanıyorum en geç 8 de
ayaktayım erken kalkınca dinç oluyorum ama bu seferde zaman geçmek bilmiyor

bu arada ben sağ da erkek solda kız teorisine inanıyorum kime sorduysam büyüklerde
dahil olmak üzere herkes aynı şeyi söylüyor benimde şişlik önceleri ortada gibiydi ama
son 2 haftadır falan sağ tarafımda şişlik ve kramp oluyor bakalım ne olacak cinsiyetimiz
perşembe öğrencez eğer erkek olursa teoriyi bir kez daha doğrulamış olucam :))

Ya bende sana onu diyecektim Julian varya şimdi lafı klavyemden aldın :)))
Bende acaba kızımı olacak diye düşündüm.Hayırlısı ne zaman öğrencez ya artık :)

Nazlımekecim haklısın benimkide maçı izlemeye gitti.Bende uyumak üzereydim.Juliannenin en fazla 3 saat dayanıyorum açlığa yazısını okuyunca ecıktığımı hissettim.Hemen çeyrek ekmek arası yaptım.Ama kestimi derseniz,kesmedi beni yaaaaaaaaaaaa
napsam bi çeyrek daha mı yapsam :KK66:

bende uyku bu aralar normale döndü bir aralar gözümü açamıyordum akşamda erken uykum geliyordu şimdi kocişin geliyor uyku ben oyalanıyorum ama saat 5 gibi bir şekerleme vaktim var ozaman uyuyunca rahtlıyorum..
deryacım seninde az kalmış hadi bakalım hayırlısı olsun...bu teori doğruysa bende çifte kavrulmuş bir şeklide doğrulayacağım..

X