- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
waaay bodrum ha attın havanı ebruuu bende seçil izmirde yaşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
taze hamişler nasılsınız bakiyim fındıklarınız nasıl ? çitosum napıyosun özel olmazsa sen kac kiloydun bitanem bende kılo problemı varda öptüm hepiciginizi a.s.
en iyisi ve de sağlıklısı normal doğum arkadaşlar...
bebek normal doğumda son gelişimini tamamlıyor, hem de annenin içinde ne var ne yok dışarı çıkıyor.
sezaryende koca bi karınla kalakalıyosunuz...
inşallah herşey yolunda gider de hepimiz normalinden doğum yaparız, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :))))
ben hep sezeryan diyordum ama şimdi şimdi ondan da korkmaya başladım..epiduralle normal doğurmak istiyorum..ben normal doğuma karar verdim allah bi dert vermezse problem çıkmazsa. sezeryana hiç gönlüm yok
bende 70 (( aman tombul tombulum maşaallah :roflol:
geçmiş olsun.ama baş ağrısı hamilelik belirtilerinden biri.bu yönden düşününce iyi bi şey.her belirti bir heycan oluyor benim için.ama bende pek öyle bir belirtiler hatta belirtilerin bi çoğu yok gibi...........
herkese iyi akşamlar...
Nerelerdesiniz kasım anneleri...?Bugün çok başım ağrıyor..Tansiyonum da normal ama anlamadım nedenini..Gerçi normalmiş gebeliğin ilk aylarında ama..yine de tedirgin oluyorum ya tansiyonum yüksekse filan diye..
yazan:bayan pimpirikyerimsenibenyerimseniben