2008 Kasım Anneleri

sanki izmir farklıymış gibi seçil :))))
ben aslında istanbulluyum ama evlenince buraya yerleştim, 2,5 sene önce..
sakura bayıldı bence benim çizelge muhabbetimden :))))

sanki izmir farklıymış gibi seçil :))))
ben aslında istanbulluyum ama evlenince buraya yerleştim, 2,5 sene önce..
sakura bayıldı bence benim çizelge muhabbetimden :))))

:1shok::1shok: muhteşem bi video kızlar bu..zevkle izliyorum..takıldım kaldım..sonunu merak ediyorum...normal doğum gerçek hayatta gördüm ama kendim nasıl doğuracağım bilmiyorum..

en iyisi ve de sağlıklısı normal doğum arkadaşlar...
bebek normal doğumda son gelişimini tamamlıyor, hem de annenin içinde ne var ne yok dışarı çıkıyor.
sezaryende koca bi karınla kalakalıyosunuz...
inşallah herşey yolunda gider de hepimiz normalinden doğum yaparız, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :))))

taze hamişler nasılsınız bakiyim :nazar: fındıklarınız nasıl ? çitosum napıyosun özel olmazsa sen kac kiloydun bitanem bende kılo problemı varda öptüm hepiciginizi a.s.

taze hamişler nasılsınız bakiyim :nazar: fındıklarınız nasıl ? çitosum napıyosun özel olmazsa sen kac kiloydun bitanem bende kılo problemı varda öptüm hepiciginizi a.s.

hoşgeldin derramcım...biz iyiyiz fındıklarımız da iyidir inşallah..canım ben kilomu söylersem dudağın uçuklar mazallah..95 kiloyum canım ben..biliyorum bu kiloyla hamile kalmak çılgınlık ama napayım?hayatımın hiç bi döneminde zayıf olmadım ep kilo sorunum vardı..o yüzden en fazla 7-8 kilo almam lazım sağlıklı olmamız için..

en iyisi ve de sağlıklısı normal doğum arkadaşlar...
bebek normal doğumda son gelişimini tamamlıyor, hem de annenin içinde ne var ne yok dışarı çıkıyor.
sezaryende koca bi karınla kalakalıyosunuz...
inşallah herşey yolunda gider de hepimiz normalinden doğum yaparız, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :))))

ben normal doğuma karar verdim allah bi dert vermezse problem çıkmazsa. sezeryana hiç gönlüm yok
ben hep sezeryan diyordum ama şimdi şimdi ondan da korkmaya başladım..epiduralle normal doğurmak istiyorum..
inşallah hiçbi sorun çıkmadan normal doğururuz hepimiz..

bende 70 :KK43:(( aman tombul tombulum maşaallah :roflol:

oooo ben 70 olsam daha ne isterim ki...tombul değilsin sen balık etlisin diyelim....ben de obez....neyse bu konuyu çok takıyorum ben kafama yaa..daha da şişicem ne olacak bilmiyorum halim...oyüzden dikkat etmeye çalışıyorum..

herkese iyi akşamlar...

Nerelerdesiniz kasım anneleri...?Bugün çok başım ağrıyor..Tansiyonum da normal ama anlamadım nedenini..Gerçi normalmiş gebeliğin ilk aylarında ama..yine de tedirgin oluyorum ya tansiyonum yüksekse filan diye..

yazan:bayan pimpirikyerimsenibenyerimseniben

geçmiş olsun.ama baş ağrısı hamilelik belirtilerinden biri.bu yönden düşününce iyi bi şey.her belirti bir heycan oluyor benim için.ama bende pek öyle bir belirtiler hatta belirtilerin bi çoğu yok gibi...........

geçmiş olsun.ama baş ağrısı hamilelik belirtilerinden biri.bu yönden düşününce iyi bi şey.her belirti bir heycan oluyor benim için.ama bende pek öyle bir belirtiler hatta belirtilerin bi çoğu yok gibi...........

bende de bi çok belirti yok canım..inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin..hiç hayatımda başım ağrımadığı için endişelendimö birazcık...

herkese iyi akşamlar...

Nerelerdesiniz kasım anneleri...?Bugün çok başım ağrıyor..Tansiyonum da normal ama anlamadım nedenini..Gerçi normalmiş gebeliğin ilk aylarında ama..yine de tedirgin oluyorum ya tansiyonum yüksekse filan diye..

yazan:bayan pimpirikyerimsenibenyerimseniben

Merhaba canım.Geçmiş olsun çok normalmiş baş ağrıları.

Benim geçen düşüktü tansiyonum biraz.

Benimde bulantılar aynen devam ediyo.

Bugün akıllılık ettim vitamini kahvaltıdan sonra aldım da çıkarmadım ama zor anlar yaşadım.

Hapları yutmak bana işkence gibi geliyo.Bide damağıma felan yapıştığı an hemen çıkarma başlıyo bende :KK43:

Onun dışında iyiyim gibi.Bu hafta benim 8.hafta hafif baskı yada kasılma gibi oluyo.Baktım bu haftalarda olurmuş.Vücudun 2. adet döngüsü zamanı olabilirmiş böyle şeyler.

X