2008 Kasım Anneleri

Evet cnm sabredicez katlanıcaz da agrılara :) Doktoruma acaba beni duyuyomudur die sordum yani konusim felan die sordum :)))) Doktor güldü bana dedi o daha minicik duymaz seni :KK43:

Bu arada dün de bize tır çarptı :KK43:( Evet resmen arabaya tır çarptı hem de E-5'te. O kadar korkunçtu ki, adam geldi arkamızdan şöyle bir dokundurdu. Sadece far kırıldı ama benim ne kadar korktuğumu tahmin etmişsinizdir. Öleceğim sandım korkudan. Bir yandan da bebeğim için korktum. Böyle stresli bir geceydi....

canım çok geçmiş olsun.bizde bi kere kaza geçiriştik eşimle hemde otoparkta.bende o zmaanddan beri çok korkarım araba kazasından.şimdi arabaya binince emniyet kemerimi takıyorum ilk iş ve inince anlıyorum kendimi ne kadar sıktığımı.bebişde diyodur bu annem ne kadar panik biri.ama hayat şartları insanı panikatak yapmaya yetiyor zaten. bide karnında korunmaya muhtaç bir yavru varsa.Allah birdaha göstermesin arkadaşım.çok geçmiş olsun.

günaydın hamişleeeeeeeer!!!!!!!!!
dün çok yoğundum bende pek ilgilenemedim sizlerlesüprizzzzz
ama şimdi geldiiiiiiim.
işten vakit buldukça yazarım..
arkadaşlar bende bebişimin tekmelerini duymak istiyoooooom.
az kaldı ama sıkalım dişimizi..
sabah güzel bi mail aldım.sizlerle paylaşayım:
PATATES TARLASI
Nebraska'da yaşlı bir adam yaşardı. Patates ekimi için bahçeyi bellemesi gerekiyordu, lakin bu çok zor bir i şti. Tek oğlu olan David ona yardım edebilirdi, fakat o da hapisteydi. Yaşlı adam oğluna bir mektup yazdı ve müşkülatını izah etti

Sevgili David,
Patates bahçemi belleyemeyeceğimden, kendimi çok kötü hissediyorum Bahçeyi kazmak için oldukça yaşlanmış sayılırım. Burada olsan bütün derdim bitecekti.
Biliyorum ki sen bahçeyi benim için hallederdin.
Sevgiler
Baban

Bir kaç gün sonra oğlundan bir mektup aldı.
Babacığım,
Allah aşkına bahçeyi kazma, ben oraya cesetleri gömmüştüm.
Sevgiler
David

Ertesi gün sabaha karşı saat 04:00' de FBI ve yerel polis çıka geldi ve tüm sahayı kazdılar, lakin hiç bir cesede rastlamadılar. Yaşlı adamdan özür dileyerek gittiler. Ayni gün yaşlı adam oğlundan bir mektup daha aldı.
Babacığım,
Simdi patatesleri ekebilirsin. Bu şartlarda yapabileceğimin en iyisini yaptım.
Sevgiler
David

BİR GÜÇLÜKLE KARŞILAŞTIĞINIZDA,
KENDİNİZE BİR KAÇIŞ YOLU DEĞİL,
BİR ÇIKIŞ YOLU ARAYIN.

D. L. Weatherford

sağlıcakla kalın,mutlu kalın..bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın..a.s.

selam kızlarrr cuma gününden beri bende yoğunum hacizlerdeydim hiç takip edemedim ee neler var neler yok bebişinin cinsiyeti belli olanlar varmı
biz perşembe günü gideceğiz allah izin verirse 3 lü taramamız var belki söyler

kızlar yarın kontrole gideceğim bana dua eden artık kontrollerden korkar oldum gerçi bu gidişimizde herhangi bir testimiz olmayacak bildiğim kadarıyla ama yinede heyecanlanıyorum işte benim için artık 3'lü test olayıda yok zaten malum kromozomları incelendi aslında heyecan yapmam için pek sebep yok ama onu sağlıklı sıhatli görmek için heyecanlanıyorum sanırım dualarınızı eksik etmeyin benden olurmu hem bu gidişimde cinsiyetinden emin olabiliriz sanırım geçen gittiğimde erkek demişti ama çok erken bir dönemdi nede olsa bakalım bu seferde erkek derse artık bu fikre kendimi inandırabilirim:))

beklemek canım heyacanlanma sakın ve korkmada bebeğini göreceğini onun sana el sallayacağını düşün ve mutlu ol sen stresli olursan oda stresli olur artık büyüdüler
ve bizi hissedebiliyorlar giderken çikolata yemeyi ihmal etme sakinleşirsin en azından
seninde güzel haberlerle döneceğinden eminim

Bu arada dün de bize tır çarptı :KK43:( Evet resmen arabaya tır çarptı hem de E-5'te. O kadar korkunçtu ki, adam geldi arkamızdan şöyle bir dokundurdu. Sadece far kırıldı ama benim ne kadar korktuğumu tahmin etmişsinizdir. Öleceğim sandım korkudan. Bir yandan da bebeğim için korktum. Böyle stresli bir geceydi....

canım çok geçmiş olsun Allah korumuş valla ben de şimdiye kadar hiç minübüs kullanmadım heryere eşim getirip götürüyor ne kadar dkkatli olsada kavislerden geçerken falan sarsılıyor araba ve iç güdüsel olarak hemen elim karnıma gidiyor sanki ALLAH göstermesin bişey olacakda engeleleyebileceğim korkunu çok iyi anlayabiliyorum sen ve bebişn iysiniz yaa bununla geçmiş olsun birde güzelim belki yapmışsındır ama unutmuşda labilirsin hatırlatmak için söylüyorum ufakta olsa bir kaza atlattın bebeğin için düşkün garip birine ekmek ve tuz versen iyi olur annem den gördüm bizimde başımıza böyle ufak tefet kazalar geldi ALLAH daha kötüsünden esirgesin diye verirdim yinede sen bilirsin kendine ve bebeğine çok iyi bak

ben hafta sonu bebeğimi gördüm Erkek olcakmış teyzeleri. 3lü test yapıldı sonuçlar 1 haftada çıkacakmış.İnş.iyi olur. bebek görünürde iyiydi. başka test yaptıran varmı? bebeşimin adını da buğra koyacağız galiba sizce nasıl?
t

derincim gözün aydın oğlun adıyla yaşası n hayırlı yazılar yazsın BUĞRA ismi güzel olmaz mı oğlumuz olursa bizde BUĞRA düşünüyoruz isimleri hazır ama hala cinsiyetimiz belli değil inşallah 3 lü test sonuçlarında güzel çıkar sevgiyle kal..............

selam kızlarrr cuma gününden beri bende yoğunum hacizlerdeydim hiç takip edemedim ee neler var neler yok bebişinin cinsiyeti belli olanlar varmı
biz perşembe günü gideceğiz allah izin verirse 3 lü taramamız var belki söyler

hoşgeldin pamuk uzun zamandır yktun cinsiyetler belli oldu canım öğrenemeyen bi kaç kişi kaldık diyebilirim çoğunluk şu anda erkek olarak gidiyor eğer öğrenemeyenlerin kızı olursa eşitlik sağlanabilir belki hayırlısı olsun ALLAH sağlıklı bebekler nasip etsin bende haftaya perşembe gideceğim kontrole ozaman dr umuz söyler heralde

merhaba kızlar!!a.s.a.s.

dün doktora gittim bebeğim iyiydi çok şükür..doktor net olmamakla beraber cinsiyetin erkek olabileceğini söyledi ama kesin erkek demedi..eşimin ağzı kulaklarına vardı tabii ki..ben de mutlu oldum gerçi ama yine de kesin demediği için kendimi adapte etmek istemiyorum..

Sakurayı ben de çok çok merak ediyorum gerçekten..inşallah kendisi ve bebeleri iyidir..mail adresi ya da telefonu filan da yok ki ulaşalım..allah yardımcısı olsun..

merhabalar kızlar nasılsınız
ben ve bebısım ıyı kızlar ben ne zaman yazsam yazdıklarım hata verıyor hıcbırsey gıonderemıyorum sanırım sıteden hemen dusuyorum bugun doktora gıdıcez cok heyecanlıyım bebsımın cınsıyetını ınsallah ogrenırız :)))

ben ve bebısım ıyı kızlar ben ne zaman yazsam yazdıklarım hata verıyor hıcbırsey gıonderemıyorum sanırım sıteden hemen dusuyorum bugun doktora gıdıcez cok heyecanlıyım bebsımın cınsıyetını ınsallah ogrenırız :)))

apple hadi canım hayırlısı olsun
bakalım seni hangi listede görcez
gelir gelmez yaz olur mu merak ederiz walla

merhaba kızlar!!a.s.a.s.

dün doktora gittim bebeğim iyiydi çok şükür..doktor net olmamakla beraber cinsiyetin erkek olabileceğini söyledi ama kesin erkek demedi..eşimin ağzı kulaklarına vardı tabii ki..ben de mutlu oldum gerçi ama yine de kesin demediği için kendimi adapte etmek istemiyorum..

çitos cum hayırlı olsun diyelim sağlıklı olsunda
kızda çok yanılımalar oluyor erken öğrenilen
tarihlerde ama erkekde pek olmuyor sanıyorum
çıkıntıdan dolayı erkek kız farketmez hayırlı yazılar
yazsın rabbim

çitos cum hayırlı olsun diyelim sağlıklı olsunda
kızda çok yanılımalar oluyor erken öğrenilen
tarihlerde ama erkekde pek olmuyor sanıyorum
çıkıntıdan dolayı erkek kız farketmez hayırlı yazılar
yazsın rabbim

hayırlısı olsun canım tabii ki..bebeklerimiZz sağlıkla ve mutlulukla gelsin de inşallah gerisi önemli değil..

slm tatlı hamısler umarım hepınız ıyısınızdır bende dun ana saglıgındakı ebeyı aradım haftaya ası vurulcam ıgneden cok korkarım sımdıden stres sardı benı

hadi bakalım sen de öğren cinsiyeti apple....sanırım erkek annesi daha çok kasım annelerinde bana mı öyle geldi yoksayerimseniben

canım inş. öncelikle sağlıklı dünyaya gelsin bebişin sonrada inş. öğrenirsin cinsiyetini..gerçekten istatistikler kasım annelerinin bebeklerinin çoğunun erkek olduğunu gösteriyo..benimkide kesin olamamakla beraber erkek gibi:1hug:

X