- 24 Mart 2008
- 796
- 2
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.381
Evet cnm sabredicez katlanıcaz da agrılara :) Doktoruma acaba beni duyuyomudur die sordum yani konusim felan die sordum :)))) Doktor güldü bana dedi o daha minicik duymaz seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada dün de bize tır çarptı ( Evet resmen arabaya tır çarptı hem de E-5'te. O kadar korkunçtu ki, adam geldi arkamızdan şöyle bir dokundurdu. Sadece far kırıldı ama benim ne kadar korktuğumu tahmin etmişsinizdir. Öleceğim sandım korkudan. Bir yandan da bebeğim için korktum. Böyle stresli bir geceydi....
kızlar yarın kontrole gideceğim bana dua eden artık kontrollerden korkar oldum gerçi bu gidişimizde herhangi bir testimiz olmayacak bildiğim kadarıyla ama yinede heyecanlanıyorum işte benim için artık 3'lü test olayıda yok zaten malum kromozomları incelendi aslında heyecan yapmam için pek sebep yok ama onu sağlıklı sıhatli görmek için heyecanlanıyorum sanırım dualarınızı eksik etmeyin benden olurmu hem bu gidişimde cinsiyetinden emin olabiliriz sanırım geçen gittiğimde erkek demişti ama çok erken bir dönemdi nede olsa bakalım bu seferde erkek derse artık bu fikre kendimi inandırabilirim:))
Bu arada dün de bize tır çarptı ( Evet resmen arabaya tır çarptı hem de E-5'te. O kadar korkunçtu ki, adam geldi arkamızdan şöyle bir dokundurdu. Sadece far kırıldı ama benim ne kadar korktuğumu tahmin etmişsinizdir. Öleceğim sandım korkudan. Bir yandan da bebeğim için korktum. Böyle stresli bir geceydi....
tben hafta sonu bebeğimi gördüm Erkek olcakmış teyzeleri. 3lü test yapıldı sonuçlar 1 haftada çıkacakmış.İnş.iyi olur. bebek görünürde iyiydi. başka test yaptıran varmı? bebeşimin adını da buğra koyacağız galiba sizce nasıl?
selam kızlarrr cuma gününden beri bende yoğunum hacizlerdeydim hiç takip edemedim ee neler var neler yok bebişinin cinsiyeti belli olanlar varmı
biz perşembe günü gideceğiz allah izin verirse 3 lü taramamız var belki söyler
merhabalar kızlar nasılsınız
ben ve bebısım ıyı kızlar ben ne zaman yazsam yazdıklarım hata verıyor hıcbırsey gıonderemıyorum sanırım sıteden hemen dusuyorum bugun doktora gıdıcez cok heyecanlıyım bebsımın cınsıyetını ınsallah ogrenırız :)))
merhaba kızlar!!a.s.a.s.
dün doktora gittim bebeğim iyiydi çok şükür..doktor net olmamakla beraber cinsiyetin erkek olabileceğini söyledi ama kesin erkek demedi..eşimin ağzı kulaklarına vardı tabii ki..ben de mutlu oldum gerçi ama yine de kesin demediği için kendimi adapte etmek istemiyorum..
çitos cum hayırlı olsun diyelim sağlıklı olsunda
kızda çok yanılımalar oluyor erken öğrenilen
tarihlerde ama erkekde pek olmuyor sanıyorum
çıkıntıdan dolayı erkek kız farketmez hayırlı yazılar
yazsın rabbim
ben ve bebısım ıyı kızlar ben ne zaman yazsam yazdıklarım hata verıyor hıcbırsey gıonderemıyorum sanırım sıteden hemen dusuyorum bugun doktora gıdıcez cok heyecanlıyım bebsımın cınsıyetını ınsallah ogrenırız :)))
slm Tatlı Hamısler Umarım Hepınız ıyısınızdır Bende Dun Ana Saglıgındakı Ebeyı Aradım Haftaya Ası Vurulcam ıgneden Cok Korkarım Sımdıden Stres Sardı Benı