- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.161
atatanem çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın.küçük yawruyada çok üzüldüm .2 yaşında çocuğun klozatte ne işi var tek başına anlamadım ama...
kızlaaaaaaaaaaar çok kötüyüm anlatamam.ağzım burnum dökülüyo.doktor burun spreyi vermişti demiştim ya hani deniz suyu dün sıktım öğlen 4 gibi denemek için burnum kurumuştu.ozamandan şu saate kadar resmen gripli gibiyim ağzım burnum salya sümük dökülüyo devamlı burun temizlemekten kafam zonkluyo burnum pancar gibi kızardı içi de dışı da acıdan yanıyo mahvoldum resmen allahın cezası şeyi 1 kere kullandım allerji falan dedim ama resmen şimdi nezleye döndürdü gibi.nefes alamıyorum üstümü başımı parçalıycam şimdi bu sıcakta hiç çekilmiyo
bi de bu yetmezmiş gibi eltimin 2 yaşında dünya tatlısı bi oğlu var benim minik aşkım yağızım sen çocuk klozette tuvaletini yaparken klozet kapağı kay bir düş yüzüstü.ağzı burnu kan içinde kaldı çocuk çığlık çığlığa ağlıyo mahvolduk elimiz ayağımız döküldü acillerdeydik kaç saat şükür şimdi iyi.ama ağzı burnu yara ve şişti minik meleğimin nasıl üzüldüm anlatamam.çok perişanım kızlar bugün hiç moralim yok(((
kızlaaaaaaaaaaar çok kötüyüm anlatamam.ağzım burnum dökülüyo.doktor burun spreyi vermişti demiştim ya hani deniz suyu dün sıktım öğlen 4 gibi denemek için burnum kurumuştu.ozamandan şu saate kadar resmen gripli gibiyim ağzım burnum salya sümük dökülüyo devamlı burun temizlemekten kafam zonkluyo burnum pancar gibi kızardı içi de dışı da acıdan yanıyo mahvoldum resmen allahın cezası şeyi 1 kere kullandım allerji falan dedim ama resmen şimdi nezleye döndürdü gibi.nefes alamıyorum üstümü başımı parçalıycam şimdi bu sıcakta hiç çekilmiyo
bi de bu yetmezmiş gibi eltimin 2 yaşında dünya tatlısı bi oğlu var benim minik aşkım yağızım sen çocuk klozette tuvaletini yaparken klozet kapağı kay bir düş yüzüstü.ağzı burnu kan içinde kaldı çocuk çığlık çığlığa ağlıyo mahvolduk elimiz ayağımız döküldü acillerdeydik kaç saat şükür şimdi iyi.ama ağzı burnu yara ve şişti minik meleğimin nasıl üzüldüm anlatamam.çok perişanım kızlar bugün hiç moralim yok(((
Tabii canım kesin daha şanslı, bulaşık işi yok, hele bir de şimdi naz yapıyordur ki hiiiiç sorma. Bu arada beni artık gebelik siteleri de kesmiyor. Birçoğu aynı şeyleri yazmış copy, paste yapmış birbirinden. Bir de artık sadece hafta hafta okuyorum bebeğin gelişimini. İlk öğrendiğimdeki kadar sık girmiyorum. Onu çok düşünüp, çok okuduğumda zaman daha az geçiyor. Ama sizinle yazışmak gerçekten çok keyifli... İş arkadaşlarım bile kıskanmaya başladılar, 'bizi satıyorsun, internetteki arkadaşlarınla hep vakit geçiriyorsun' diye :))
Arkadaşların hiç kıskanmasın seni..biz çünkü sürekli bebeklerimizden,gebeliklerimizden bahsetmek istiyoruz..onlar da bizim kadar ilgili olsalar bebeklerle,hamilelikle.önceden kızardım sürekli çocuğundan bahsedenlere ama başına gelince anlıyor insan..yoksa hiç durmadan bebeğimi,hamileliğimi anlatıcam var ya..iyi ki burası var rahat rahat konusuyoruz..
Derinciğim sen ne zaman 3lü yaptırcaksın?
Bende sürekli hamilelikten felan bahsetmek istiyorum yaaa çok hoşuma gidiyor :))Arkadaşların hiç kıskanmasın seni..biz çünkü sürekli bebeklerimizden,gebeliklerimizden bahsetmek istiyoruz..onlar da bizim kadar ilgili olsalar bebeklerle,hamilelikle.önceden kızardım sürekli çocuğundan bahsedenlere ama başına gelince anlıyor insan..yoksa hiç durmadan bebeğimi,hamileliğimi anlatıcam var ya..iyi ki burası var rahat rahat konusuyoruz..
başka derin yoksa bana söyledin galiba:) benim bu hafta sonu cumartesi 10.00 da doktor randevum var .Test te yapıcak anladığım kadarıyla.Özellikle tarih aralığı verdi aslında ama 24-30 arası diye ben cumartesi olsun diye 31 mayıs ta gidicem kısmetse.Varya vakit geçmiyo bu hafta geçmedi ya. Deli olcam ne zamandır görmedim bebişimi çok heycanlıyım büyümüştür herhalde inş.yani:)sen ne zaman yaptırcan.
kızlaaaaaaaaaaar sonunda moralimi düzelticek bir haber aldım.ikili testim çok güzel çıkmış herşey çok güzel sorun yok dediler.ohh biraz olsun moralim düzeldi:))