2008 Kasım Anneleri

bizim yemek derdimiz 1 sene önce bitti çok şükür.
kayınvalidem üst katımıza taşındıda:dance:
oraya çıkıp yiyip aşağı iniyoz:teytey:

Ya bak o da güzelmiş azo. Benim de en büyük yardımcım, tabii ki yemek yaptığım zamanlar, dondurucuda sakladıklarım oluyordu. Sağolsun bu konuda annem de çok yardımcı oluyordu. O dondurup, bana veriyordu. En pratiği de bu oluyordu.

canım önceden bende senin gibi dondurucuya atıyodum doğrayıp hazırlayıp herşeyi..
akşam eve gidince atıyodum tencereye ben masayı hazırlayıp ortalığı toplarken yemek hazır oluyoduyerimseniben

Bizde öğretmeniz kızlar yaa ama ben eşimin öğretmen olmasını pek sevmiyorum. Erkeğin çok boş vakti olması hiç iyi değil bana göre.

ee tabi aynı gidip geliyosanız zordur:bbo:
iş yaparken bende sevmem ağağımın altında doşamasını..
dışarı atıyom ozamanlar yada bilgisayar odasına gönderiyom:eek:klava:

Canım ben de dedim Dark banyoya girdi sonra bizi unuttu :)) Hadi bekliyoruz ilgili konulardaaa :)

Yok canım ya.Linkleri de ayarladım herşeyi ayarladım.Ama KK ya giremedim.Bi sorun vardı dün.Bende sinirden çatladım :)) Gebelikle ilgili sitelere girdim vakit geçirmek için.Ama buraya girememek de kötü oluyor.

Ya bak o da güzelmiş azo. Benim de en büyük yardımcım, tabii ki yemek yaptığım zamanlar, dondurucuda sakladıklarım oluyordu. Sağolsun bu konuda annem de çok yardımcı oluyordu. O dondurup, bana veriyordu. En pratiği de bu oluyordu.

Benim annemde ahzırlar bana ben dondururum.Çok pratik oluyor cidden.

Ama Azo daha şanslıymış walla hop yemek hazır ne güzel.

Tabii canım kesin daha şanslı, bulaşık işi yok, hele bir de şimdi naz yapıyordur ki hiiiiç sorma. Bu arada beni artık gebelik siteleri de kesmiyor. Birçoğu aynı şeyleri yazmış copy, paste yapmış birbirinden. Bir de artık sadece hafta hafta okuyorum bebeğin gelişimini. İlk öğrendiğimdeki kadar sık girmiyorum. Onu çok düşünüp, çok okuduğumda zaman daha az geçiyor. Ama sizinle yazışmak gerçekten çok keyifli... İş arkadaşlarım bile kıskanmaya başladılar, 'bizi satıyorsun, internetteki arkadaşlarınla hep vakit geçiriyorsun' diye :))

ewt kızlar bende azo gibi şanslıyım kayınvalidem alt katımda oturuyo evde yemek olsun olmasın eve cıkmadan onlara ugramamız yetiyo orda yemek yemesek bile ne yemek yaptıysa hepsinden bir tabak katıyor bize yetiyo da artıyo bile..valla cok rahat oluyo be hele bide hamile olunca kokmuştur diye düşünüp hemen yemekler ayagımıza geliyo hamişligin en güzel yönlerinden biri de bu hazıra konmak ya:dance::dance:

Ohhh ya şunların rahatlığına bakkkkkkk

Bizimde kociş yapıyo ama anne yemekleri gibi olur mu hiç? Olmazzzz

Bende artık girmiyorum eskisi gibi hafta hafta gebelik belirtilerine.İlk zamanalar daha hevesli oluyoruz galibaa :)

Çok özendim size ama ben şemdi. Ben de kayınvalide ilgisi istiyoruuuum. Yazın ben de onların yanına gideyim de annecik bana da yapsın dediklerinizden. Annem zaten hep yapıyor ama sanırım kayınvaliden yapınca daha bir tatlı olur. Gerçi bizimkilerin 6 tane torunu var ama onlar kızlardan. Tek oğlu benim eşim. O yüzden bu torun onun için başka bir anlam taşıyormuş. Ha bir de şey demişti bana, çok komiğime gitmişti, oğul balı başka olurmuş :))

ahh ne şanslısınızz yaa:KK43: valla kıskandım. ben ailemden uzaktayım biraz da olsa. Öyle gidip gelemiyorum hemen. Yada geçerken uğrayamıyorum.Yani yemeklerimi hep kendim yapıyorum. Eşim de anlamaz yemek işinden sağolsun ama güzel yerr:) Valla fazla bulantı falan olmadı da allahtan aç kalmadık. Çünkü benimki öğlende soruyo akşama ne yicez diye.Kayınvalidem desen o da yardımcı değil maaleseff. Aman ne yapalım ağzımızın tadı yerinde diye avunuyoruz işte.

kızlaaaaaaaaaaar çok kötüyüm anlatamam.ağzım burnum dökülüyo.doktor burun spreyi vermişti demiştim ya hani deniz suyu dün sıktım öğlen 4 gibi denemek için burnum kurumuştu.ozamandan şu saate kadar resmen gripli gibiyim ağzım burnum salya sümük dökülüyo devamlı burun temizlemekten kafam zonkluyo burnum pancar gibi kızardı içi de dışı da acıdan yanıyo mahvoldum resmen allahın cezası şeyi 1 kere kullandım allerji falan dedim ama resmen şimdi nezleye döndürdü gibi.nefes alamıyorum üstümü başımı parçalıycam şimdi bu sıcakta hiç çekilmiyo
bi de bu yetmezmiş gibi eltimin 2 yaşında dünya tatlısı bi oğlu var benim minik aşkım yağızım sen çocuk klozette tuvaletini yaparken klozet kapağı kay bir düş yüzüstü.ağzı burnu kan içinde kaldı çocuk çığlık çığlığa ağlıyo mahvolduk elimiz ayağımız döküldü acillerdeydik kaç saat şükür şimdi iyi.ama ağzı burnu yara ve şişti minik meleğimin nasıl üzüldüm anlatamam.çok perişanım kızlar bugün hiç moralim yok:KK43:(((

Bencede duymasın annen :))

Bende yazın gidicem bakalım ilgi alaka nasıl olcak.Ama benim kaynanam yemek yapmaz ki zaten :)) Yaşlı.Eltim yapar hep.beraberler de. Ama ilgi iyi olacak gibi.Şimdiden öyle hissediyorum ya bakalım.Hayırlısı.

Bende annemlerle başka şehirdeyim.Annem geldikçe donrurur.Yada ben gittikçe hazırlar ben gelince atarım dolaba.

atatanem çok geçmiş olsun canım.talihsiz bi gün yaşamışın.
allah beterinden saklasın.ama sen karnındaki bebişinide düşün ve kendini bırakma..

atatanem çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın.küçük yawruyada çok üzüldüm .2 yaşında çocuğun klozatte ne işi var tek başına anlamadım ama...

Acaba nezle olacaktın da o da vesile mi oldu ki??

bende geçenlerde nezle oldum.Fışş fışş burnum akıyordu.Bal limon ılık su ile 2 günde atlattım şükür.dene canım sende istersen.

ata tanem geçmiş olsun canım.Allah allah niye öyle oldu ki bir kullanımda ?

Yağızımıza da geçmiş olsun canım kıyamam ben ona.Minicik canı ne yanmıştır şimdi :KK43:

sorma canım okadar çok ağladı ki oturdum hüngür hüngür ağladım acillerde annesiyle.dayanılmıyo o çığlıklara çok kötü oldum hatta okadar üzüldümki kasıklarıma bir ara sancı girmeye başladı bende derin derin nefes alıp kendimi rahatlatmaya çalıştım bebişime bişey olcak diye korktum:çok üzgünüm:

X