2008 Kasım Anneleri İstanbul Buluşma Fotoları

julicim bakıyım canım ,başka hangi fotolar var bende ,olanları koyayım hemen ..

andinacım sağol canım güzel sözlerin için ,dobra olduğum doğru :))) eee nolmuş canım andina da 32 :roflol:

eylülcüm bende seni seviyom benden bahsetmesende:))
yasmincim optimum güzel bence orada bir yer bulmak önemli olan

kızlar bu pazar degılde dıger pazar bulussakk esımın ızınlı gunu ve kahvaltı gunumuzu almayı dusunuyorumm

egerkı kesınlesırse bulusma ben gunumu ıptal edıcemm

Demek sende de değil Eylülüm fotolar. Hay Allah kimde acaba bilemedim. Andi sende mi acaba?

Seda'cım sağol hayatım güzel iltifatların için

julicim bakıyım canım ,başka hangi fotolar var bende ,olanları koyayım hemen ..

andinacım sağol canım güzel sözlerin için ,dobra olduğum doğru :))) eee nolmuş canım andina da 32 :roflol:

Evet yaaa deli kopardın beni orda , andina da 32 zatennnnnn ay aklıma geldikçe sırıtıyorum pişmiş kelle gibi laelaelaelaelae

Demek sende de değil Eylülüm fotolar. Hay Allah kimde acaba bilemedim. Andi sende mi acaba?

Seda'cım sağol hayatım güzel iltifatların için

Julicim bendekileri ekledim , baktın mı onlara ? bende başka resim yok valla .. hem aşk olsun ben de iltifat ettim sana , yok mu bana teşekkür :umursamaz:

kızlar bu pazar degılde dıger pazar bulussakk esımın ızınlı gunu ve kahvaltı gunumuzu almayı dusunuyorumm

egerkı kesınlesırse bulusma ben gunumu ıptal edıcemm

Benim için farketmez kızlar.Durumu müsait olmayanlar için erteleyebiliriz.

eylülcüm o senin güzelliğin canım benim.
bende hepinizi çok seviyorum..
ayrıca fotolar içinde teşekkürler.
ama ben yine göremiyoruuuuum:KK43:

tamam gördüm şimdi.
tekrar teşekkürler eylül..
evet juli ya birlikte çekildiğimiz foto kimdeee???
bak şimdi yaa..
hiç hatırlamıyom kimin çektiğini..

merhaba kızlar ankaralı annelerde buluşma planları yapmış bu hafta sonu mümkün değil ama ondan sonraki hafta sonu olursa sizleri görmek için elimen geleni yapmak isterim bu hafta sonu çok sevdiğim bir öğretmen arkadaşımın sünnet düğünü var yanında olup planlamaya yardımcı olmam lazım

ama önümüzdeki hafta oursa tüm şartları zorlayıp katılırım

ankarada havalar kesin bozar soğuk olur kapalı yerler yine tercihimiz olmalı bence....

ay asortiecim senden bahsetmeye gerek varmı bitanem sen en kokoşsun tescilli ..

valla kimin eli kimin cebinde belli değildi ki :)) fotoğraf makineleri havada uçuştu ,benimkiyle çek ,ay bunla da çek ayy bi tane daha :))) kimbilir kimde?? belki bizim kızlarda değil lo yoldan geçen birinde olmasın sakın :))) CADIARZU

ya da eryamanda göksu avm var oranın terası falanda var eşimin or[as/ı ayrıcada
dışarı güzel olursa dışarı çıkarız hiç olmAZSa ne dersiniz valla çok güzel olUR BENCE

ya da eryamanda göksu avm var oranın terası falanda var eşimin or[as/ı ayrıcada
dışarı güzel olursa dışarı çıkarız hiç olmAZSa ne dersiniz valla çok güzel olUR BENCE

Canım ben gitmedim oraya.Umarım bebişler sıkılmaz.Benim ki ortalığı yıkar valla.Biraz korkuyorum da.Zira geçen gün dışarda yemek yedik burnumuzdan geldi.Ecemim de gelirse 5-6 kiş oluruz.:içelim:

ay asortiecim senden bahsetmeye gerek varmı bitanem sen en kokoşsun tescilli ..

valla kimin eli kimin cebinde belli değildi ki :)) fotoğraf makineleri havada uçuştu ,benimkiyle çek ,ay bunla da çek ayy bi tane daha :))) kimbilir kimde?? belki bizim kızlarda değil lo yoldan geçen birinde olmasın sakın :))) CADIARZU

aaaaaa..
tırstım bak şimdi..
kız juli istermisin kötü sitelerde çocuklarımızla boy boy fotolarımız çıksın..:1shok:
sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

X