2008 Kasım Anneleri İstanbul Buluşma Fotoları

eylülcüm ellerine kollarına sağlık hayatım çok güzel çıkmış resimler bende 2.buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum hepimize birden 41 kere maşallah

ne ayarlıyoruz ben de gelicem bi sonrakine bana ne, asortik beraber gidelim kız:))

bu arada fotoların hepsine baktım tek tek aylül, piraye, andina julicim, ve daha sayamadıklarım o kadar çokmuşsunuz ki unutuyorum valla,
harika bir buluşma olmuş gerçekten, çok güzel gözüküyorsunuz hepiniz... maşallah 41 kere:nazar:

bana öbür pazar daha bir uygun sanki kızlar
bir de yer neresi olacak dedik tam olarak saat falan onları da bi netleştirelim

eğer hava güzel olurda AOÇ de tigem var, ben orayı öneriyorum, oldukça güzel bir yer hem de merkezi
ne dersiniz??

Görüşün görüşün ankaralılar valla egeli anneler çatlasın kızlar 29 ekimde buluşçaz mazeret istemem valla aaa gece gece çatlakçaklar bunlar beni kk den bi çıksam uyucam uyuyamıyomda kociş şimdi kızcak az kaldı.

walla guzellık yarısmasımı yoksa kasım annelrı bulusmasımı bellı degıl zemuszemus
hepınız harıkasınız cok uzuldum gelemedıgım ıcın...Umarım anadolu yakası en kısa zamanda toplanır

Elifdem ve Asorti canlarım buluşalımda güzel bi mekan olsun.Sıcak olsun şööle.Icır Optimum dedi.Ben Optimuma bir kere gittim.Kararlaştıralım.

ankaralı anneler buluşun valla sizde süper oluyor bakması resimlere çok mutlu oluyorum ben hepsi o kadar güzel ki

biz de egeliler olarak kısmetse 29 ekim cumhuriyet bayramını kutlayacağız

andina ve remedios cum fotolar için teşekkür ederim ,hepiniz çok güzeldiniz ,ben bu kadar güler yüzlü bebekleri ve bu kadar güzel hatunu birlikte hiç görmemiştim ,
andina çok güzel ve şen şakrak bir kadın
seda nın güzelliğine ve gözlerine hayranım zaten
piraye masum güzellik canım arkadaşım
azo ağır hatun :)) bir o kadar da alımlı
juli bıcırık bişey :))
mysever bayan saç :)) ayrıca gözler harika
remedios çok sevimli ve çok güzel bir anne
derin biraz çekingen ama osmanlı hatunu gibi taşş :))
lelal her zaman olduğu gibi gülen gözleriyle ve o mükemmel ses tonu ve diksiyonu ile oradaydı ..
hepimiz harikaydık kısacası
hepinizi seviyorum ...:asigim:

anammmmmmmmmmm ağlıcam şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiii eylülllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hepinizi çok seviyorum bende hepiniz harikasınız bebekler

minikcim sağol be canım da pek kilo vermedim ben doğumdan beri 1-2 kilo farkediyo sadece o kadar ,

azocum ya kusura bakma ,o gece çok yorgundum kızlar istediler diye birkaç tane koydum ,devamını yarın koyarım dedim ama anneme gittim yeni geldim ,koyarım bir ara ok ..

eylülüm ablamdayım bizim yan binayı yıkıyolar baktım sallanıyoruz işimi sağlama alayım ablama kaçayım dedim bi sorun olmazsa cumaya kadar burdayım anacım

Eylülüm sen de bitanesin. Aynı yazılarındaki gibi ne bir eksik ne bir fazla. Başka foto yok mu hayatım ya. Azo Ben Ömer Kaan Banusu vardı. bir de Lelal'in kucağında Duru ile Banusu vardı. Bu ikisi yoktu koyduklarında

Ay eylülüm pek güzel yazmışsın , sen de süpersin be bitanem , dobra dobra neşeli , içi dışı bir kalbi pırıl pırıl bir insansın.. bende seni çok sevdim , ne mutlu bana ki burda çok güzel dostluklar kurdum , en kısa zamanda tekrar görüşelim..şimdiden özledim sizleri ne yalan söylim..

Bu arada sedanın gözlere ben de hasta oldum , allah özene bözene yaratmış julicim ile sedacığımın gözlerini

X