2008 Kasım Anneleri İstanbul Buluşma Fotoları

bu arada benim tontiş olduğumu nerden biliyorsun hııııııııııı???

Anasına bak kızını al davası.Kızın tontiş görüyorum.Yok canım.Herkesi kendim gibi zannediyorum.Buluşursak Asortinin yanında nasıl duracaz bilmiyorum.Biz tontiş o manken.Acaba seneye mi buluşsakfisfisfis

Canım ben yemeğe çıkıyorum.Yağlarıma ek yapmaya gidiyorum.Gelince görüşürüz.Sizin yemeklerde güzel sen de kaçırma.Ye tontişim ye...

takılıyorum sana canım..
vallaha içinizde emin olun rekor bendedir:KK43:(
asortinin yanından mümkün olduğu kadar uzak mesafede duralım:)))

ohhh ne afıyet olsun kızlar bende kayfe ıcıyorum.ama su ankara bulusmasında olmayı ısterdım bayram once ordaydım olsaydı katılırdım.neyse baska zamana ınsallah.
gene sorım ya gercı hamısken de sormustum ama adanada ıkamet eden yokmuuuuuuuuuuu????

kızlar gunumu pazar yapıyorum zaten ecemıme uymuyormus bu pazarda
yer konusunda kararsız kaldım arabamız yok rahat gelıp gıdebılecegım bır yer ıstıyorumm sız bır yer belırleyın uyarsa gorusup bulusuruz goksu bana cok ters hayatımm ben elvankentte oturuyorum ancak arabayla gıdılır :KK43:((((((
asortı dusuk bellı jeanle gelırse kendımı avm den asagıya atarımm :)))))))))

yer konusunda kararsız kaldım arabamız yok rahat gelıp gıdebılecegım bır yer ıstıyorumm sız bır yer belırleyın uyarsa gorusup bulusuruz goksu bana cok ters hayatımm ben elvankentte oturuyorum ancak arabayla gıdılır :KK43:((((((

ıcırcığım harikasın koptum vallahi:roflol:

Icırım ben kendimi atmam.Gördüğüm zaman baktım bayağı fark var, hemen kaçarım ordan.:eek:

ınce dal gıbı olan annelerı gorunce bunalıma gırıyorum
sokaktakı butun kadınları ıncelıyerek kendı kılomla kıyas yapıyorum zayıflarsa sınırlerım bozuluyor sısmanlarsa kendı kendıme ben oyle degılım demı felan yapıyorummm kafayı bozdumm en kısa zamanda kıloları vermem gerekkk
test yaptım ıdeal kılomm 54 muuuusssss
bense 68 kıloyummmm :KK43:((((((((((((((((((((

takılıyorum sana canım..
vallaha içinizde emin olun rekor bendedir:KK43:(
asortinin yanından mümkün olduğu kadar uzak mesafede duralım:)))
ayol o nie be o kadar da zayıf deelim merak etmeyinn

ayy cicim ne münasebet ne atması be delüüüü

be arada sen elvankentte oturuyorsun emme herkeste elvankente gelemez birazcık
feda edecez bişelerden kızlar buluşmak için hadi amaa

ınce dal gıbı olan annelerı gorunce bunalıma gırıyorum
sokaktakı butun kadınları ıncelıyerek kendı kılomla kıyas yapıyorum zayıflarsa sınırlerım bozuluyor sısmanlarsa kendı kendıme ben oyle degılım demı felan yapıyorummm kafayı bozdumm en kısa zamanda kıloları vermem gerekkk
test yaptım ıdeal kılomm 54 muuuusssss
bense 68 kıloyummmm :KK43:((((((((((((((((((((

Icır beni çoook seveceksin biliyorum.Çünkü sen benim yanımda fidan gibi kalacaksın.Benim ideal kilom 55 ama 77 kiloyum.Nasıl amazemuszemus

be arada sen elvankentte oturuyorsun emme herkeste elvankente gelemez birazcık
feda edecez bişelerden kızlar buluşmak için hadi amaa

Valla çoğumuz merkezdeyiz.Sen Y.mahalle, Ecemim K.ören, ben Dışkapıdayız.Icır Elvankentte.Diğerlerini bilmiyorum.Hilal de merkezde.Elifdem nerede oturuyo acaba?CADIARZU

X