2008 Kasım Anneleri İstanbul Buluşma Fotoları

.
herkese selamlar
yasmin aradı beni saolsun
yoksa unuttum interneti falan hastayım bi taraftan da giremiyorum ne zamandır
yasminle tel de konuştuğumuzda en son cumartesi göksu demiştik
ben de ona göre ayarladım, sabahtan orda oturan bi arkadaşa kahvaltıya gidip öğleden sonra da sizle buluşacaktım. eşim cumartesi de çalışıyo anca sabah arkadaşa bırakacaktı. bana çok uymuştu cumartesi anlayacağınız. pazara ailecek toplanmamız gereken bi durum var.
neyse çok uzattım.
inşalah başka zaman görüşebiliriz. pazar antares e ben gelemiyorum maalesef. hepinize şimdiden. iyi eğlenceler diliyorum.
resimlerinizi çok geckmeden koyun da bakalımopuyorumnanaktan

Sen bilirsin canım.İnşallah başka zaman görüşürüz.

kızlarrr...
anteresin neresinde buluşacağız..
yasminle, asortiyi tanırım sanırım...
ay panik oldum bak şimdi..
panik atağım kalktı:)))))))))))

kızlarrr...
anteresin neresinde buluşacağız..
yasminle, asortiyi tanırım sanırım...
ay panik oldum bak şimdi..
panik atağım kalktı:)))))))))))

Telefonlarımızı özelden atalım canım.Ben atarım sana.Asortiden de alırım.Icırı ben alacam sıhhiyeden.Ecemimden haber yok zaten.Şu an 4 kişiyiz.Icırın tel var.

elifcim geçmiş olsun cnm.
ben dün gece rüyamda zehra şifa ile seni gördüm hayatım.
kaan ı ben zehra şifayı sen almışız kucağımıza tatlı bir vişne yediriyoruz.
baktım sabah anlamına:
helal kazanca,berekete işaretmiş.
hayırdır..

elifcim geçmiş olsun cnm.
ben dün gece rüyamda zehra şifa ile seni gördüm hayatım.
kaan ı ben zehra şifayı sen almışız kucağımıza tatlı bir vişne yediriyoruz.
baktım sabah anlamına:
helal kazanca,berekete işaretmiş.
hayırdır..

canım benim
bu aralar sıkıntıdayım biraz o girmiş sanırım rüyana, kalbin ne kadar temiz,:))

doğumdan bu yana işe yeni başladım, işim epey sıkıntılı ayrıca sağlık sorunları falan da yaşıyorum. istifa etmeli miyim diye bile düşündüm dün.
çalıştığım okul evime tam 120km. her gün gidip geliyorum sabah 6da çıkıp akşam altıda geliyorum ve kızımı sadece 2,5-3 saat görebiliyorum. köy okulu ayrıca başka sıkıntılar da var.
neyse işte öyle. hepimiz için hayırlısı olur inşallah.. anne olmak çok zormuş mafoldumben

yasmincim, çok isterim sizlerle tanışmayı ancak, göksu uymuştu bana dediğim gibi. inşallah başka sefere..
bu arada çabaların için teşekkür ediyorum, o kadar aradın ettin, aradın sanırım hepimizi tek tek, saolasın:))
ben bugün sevk aldım, doktora falan gittim, şimdi evdeyim, anca okuyorum günler sonra yazdıklarınızı....

elifcim güzel bir rüya gördüm canım.dediğin gibi malum olmuş bana:)
bence sıkıntılarının sonunda mükafatını alacaksın.
bu demek oluyo..
bak bende çocuğumu 2-3 saat anca görebiliyorum.
ve 2 aylıkken bıraktım.
hergün 7 de evden çıkıp akşam 7,30 da dönüyorum ve hergün 60 km.uzaklıkta benim işimde..
ama bunada şükür diyorum.
bi çok bebeğe göre bebeklerimize iyi şartlarda bakıyoruz.
belki bazılarına göre daha ağır bedel ödüyoruz ama buda sevdiklerimizin kıymetini artırıyo..
biraz sabır cnm.
hakkında hayırlısı..

tamam mı kızlar pazar saat 14 te antaresin önünde 3 cafe var biri uludağ biri firezzo biri de oskar
hangisinde buluşalım ben bugün oradaydım çok güzel valla havuz kenarı falan uludağ biraz yemek tarzı ama dierleri
cafe hangisi derseniz kesin bişe söyleyelim ben yasmine telimi msj atarım tamam mı

Hadi ankaralılar sizin de fotoğraflarınızı bekliyoruz.

Elifcim geçmiş olsun canım. Çektiğin sıkıntıları anlayabiliyorum. Yol sorunu dışında ben de üç aşağı beş yukarı aynı sıkıntıları paylaşıyorum. Biraz daha dayan canım. Memurluk bak bu kolay kazanılmıyor. Seneye bir daha tayin istersin inşallah o zaman çıkar tayinin. Canım benim öpüyorum seni. Sabır biraz daha sabır

Asorticim ben de attım özelden mesaj.Yeri sen söyle biz geliriz.Yanyana kafeler.Hilal ve Icırın tel.yazdım.Yarın saat 2 de görüşürüz.

Icırım ben normalde oğlan müsade etmediği için nete girmem haftasonları.Babaannesine gönderdim.O yüzden şu an netteyim.Dediğin zaman face booka gelemedim canım.Tel numaram var sende.Bi

X