2008 Kasım Anneleri İstanbul Buluşma Fotoları

ıcırcım gerçekten çok eğlendik , ben kendi adıma konuşuyum burda olmaktan dolayı çoook mutluyum , ve tüm kasım annelerini çoook seviyorum

andinacığım sizden sonra biz orada kaldık ya
oradaki tüm garsonlar ve mutfak akşamki düğün için hazırlanıyormuş
o yüzden bize servis yapamamışlar
yoksa normalde yemekleri ve servisi güzelmiş
biz patates tava söyledik
bira&patates keyif yaptık
kuzuma da yedirdim patateslerden

canım zaten be o mekana seneler önce giderdim çok düzgün bir yerdi , şansımıza düğün maduru olduk desene..
artık bi ara da nevizade yaparız devam ederiz şekercim senle orda :jeyyar:

o zaman bir akşam da bebişleri babalarına bırakıp fasıl yapalım beyoğlu'nda balık pazarında
ne dersiniz kızlar

Kızlar ben resimlere bakarken eğlendim.Çok güzel olmuş bu organizasyon.Ben de merak ettim tepkileri. Hepiniz çok tatlısınız.Yavrularda birbirinden güzel.Allah bağışlasın.Darısı Ankaralı annelere :KK43:(

evet yasmıncım bızde bulusalım
eskı arkadaslardan gulcıcekle hatılıyormusunuz bılmıyorum bız konusuyoruz
bı aksılık cıkmazsa bu cumartesıde buluscaz bende resımlerımızı eklerım keske fırsat olsa bızde bulssakk

keşke bursadada kasım annesi olsaydıda bizde buluşsaydık ya resimleri gördükçe valla çatlıyom kıskançlıktan:)

çok hoş ya orada heralde hiç bebek sesi eksik olmamıştır biri sussa biri başlar ,etraftakilere iyi eğlence bir suru bal bebiş ohh sev sev bitmez bir daha bukadar tatlı bebişleri bir arada nerde görcekler.hepsi çok güzeller.valla resimlerine bakıp seviyodum eşim kıskandı kızının adına.hepsine maşallah.

valla ben saçsız bir kız annesi olarak ;yağız beyin ,batu beyin ,ve kaan beyin saçlarını çok kıskandım.maşallah barikallah.sanki ğglanlar kızlardan daha sırma saçlılar.

pirayecim sen bu kızının saç bantlarını nereden alıyorsun canım ya ben hiç böyle güzel bulamıyorum.kel kafamızı renklendirelim bari toka takamıyoruz bant takalım diyorum.

evet yasmıncım bızde bulusalım
eskı arkadaslardan gulcıcekle hatılıyormusunuz bılmıyorum bız konusuyoruz
bı aksılık cıkmazsa bu cumartesıde buluscaz bende resımlerımızı eklerım keske fırsat olsa bızde bulssakk

Nerede buluşacaksınız?Hilal , Asorti de Ankaralı.Ecemim de mi biri daha vardı?

cidden ya orada olmayı o kadar çook isterdim ki valla çok güzel çıkmışsınız hepinizde

ewet bizde buluşalım hilal yasmin ecemim ve elifdem bir de ben 5 kişiyiz işte yeter bea hadi karar verelim buluşalımm

yasmıncım ben elvankentteyım arkadasta sıncanda bızım orda bı kafede buluscaz cok uzun zamandır ıstıyoruz gorusmeyıı
pazar gunu ve optımum bana uyar dıger yerler zor gıbı arabamız yok sattık kocıs bırakırdı yoksa

yasmıncım ben elvankentteyım arkadasta sıncanda bızım orda bı kafede buluscaz cok uzun zamandır ıstıyoruz gorusmeyıı
pazar gunu ve optımum bana uyar dıger yerler zor gıbı arabamız yok sattık kocıs bırakırdı yoksa

Bizim araba var ama kocam mesaide mi bi sorayım.Ben Dışkapıda oturuyorum.Hilal ve Asortiye uyar mı onlara da soralım.

asortı bu pazar veya dığer pazar nasıl uygun olursa artıkk yasmın esıyle konuscak bende konusayım bugun bulusalım arkadasa haber verırım oda gelır sımdılık 4 kısı olduk
1- ıcır
2- asorti
3- yasmın 28
4- gulcıcek
5- ?

asortı bu pazar veya dığer pazar nasıl uygun olursa artıkk yasmın esıyle konuscak bende konusayım bugun bulusalım arkadasa haber verırım oda gelır sımdılık 4 kısı olduk
1- ıcır
2- asorti
3- yasmın 28
4- gulcıcek
5- ?

Ecemime de soralım

X