2008 Kasım Anneleri İstanbul Buluşma Fotoları

canımcım sedacımmm

yeniler009.jpg

remedioscum ve oğluşu Yağız ( bayıldım ben bu yakışıklıya , nasıl şeker bişey anlatamam )

yeniler011.jpg

lelalimmmm ve KK'nın en cool bayanı Duru Hanım ( hırkası süperdi , annesi ondan da süperdi , 3 nesil de birbirinden harika insanlar )

yeniler012.jpg

ay çok kıskandım..:enbuyukkk:
şaka bi yana hepiniz harika çıkmışsınız..
ne güzel bir buluşma olmuş..Devamını bekleriz..
Ankaralı hatunlar bizdemi buluşsak hııııııııııııı????

yaaaaa
harıkasınız
kıskandım valla sızı yaaa
super bır gun gecırmıssınız
dısarıdan sızı ızleyen bır olsaydım turıstlere gıdılıp konusuldugu mısal gelır yanınıza konusurdum nasıl oldu da bu kadar cocuk bır araya geldı dıye

bebıklerımıze maasallah zaten allah nazardan saklasın da
annelerınde hıc kusuru yok yanı

eylulcum cok zayıflamıs gordum senı
hamıle fotolarındakı sırın yuzun hala aynı canımcım bırde kandırıyorsun bızı
kocaman ırı butun bır hatunum dıye
cok sıksın ve caktırmadan zayıflamıssın

andına ben kısa boylu sısmanım dıye kandırıyordun da
bende kendım kadar kısa zannedıyordum senı meger guzel bır anneymıs

azom sende zayıflamıssın canım
julı yı tam goremedım bır foto harıcınde ama superdı

lelalı gormustum zaten gunes gıbı bır yuzu var

pırosum masum fotona bıttım

seda zaten kasım annelerının mankenı oluyor

dıger arkadasları ılk kez goruyorum ve harıkasınız
uff valla kıskandım yaa
yazdıkca yazasım var barı cıkayım bu topıcten

günaydın kızlar,
bunlarda bendeki resimler

scsayşe ve çınar

mysever'in duru'su maşallah:nazar:

piroşumla annesi piraye'nin bakışlarını kimden aldığı belli maşallah:nazar:

organizatörümüz eylül ve güzel kızı melis maşallah:nazar:

derinciğim ve andinanın çapkın oğlu batuş(tüm annelerin kucağında dolaştı küçük çapkın maşallah:nazar:)

benim isviçre'de yaşayan arkadaşım ebru, 5,5 aylık kızı alara:nazar: ve ebru'nun ikizi esra

bu da benim kuzum yağız:nazar:

andinacım ellerine sağlık fotolar için
ayrıca yorumların içinde opuyorumnanaktan
ya bir fotoda da yüzüm gözüm düzgün çıksın ya hepsinde kayık halde çıkmışım :)))

bu arada şaka maka derken kızım gerçekten cool bebek seçildi bilem :))

kalimerocum teşekkür ederim tatlım senin yorumun içinde a.s.

andinacım ellerine sağlık cnm.
valla çok süper çıkmışız hepimizde..
bide dikkatimi çekti:
hiç aramızda öle suratsız falan yok.
hepimiz güleryüzlü ve şen şakrağız..
maşallah kasım annelerine..
evet evet bidahaki buluşmada sayıyı artırmalıyız..
daha çok kasım annesi bir araya gelmeliyiz..

Kalimerocum saol bitanem güzel iltifatların için ama ben kısayım demedim ki gülüm hiç , boyum 1.74 ama kilom da bi o kadar olunca dobiş dobiş dolanıyom işte ortalıkta ..

Bu arada bitek benim oğlum bütün annelerin kucağında , koptum resimlere bakarken , habire salmışım çay oğlanı kapan kapsın diye kaydirigubbakcemile3

buyuk bır kıskanclıkla resımlerınıze baktımm
ne kadar güzelsiniz eylülcüm ellerine ve emeklerıne sağlık
arabayla cekılmıs toplu resmınıze bayıldımmm

ankaralı anneler hadı bıde yapalım bulusma

ben bır sey merak edıyorum bulustugunuz yerdekı ınsanların tavırları nasıldı ????

Azom dediğin gibi hepimiz güler yüzlü hatunlarız , bizelere de kocaman bir maşallah :nazar:

Kalimero bizi öyle toplu gören bir araba yanımızda durup hayırdır noluyo dedi , myseverle ben de hiiç buluştuk işte dedik , komikti valla halimiz hele galleria’ya girerken güvenlik görevlileri ayrı bir hoştu , kadın bize üst kata da çıkacak mısınız? Yürüyen merdivenleri kullanın asansöre binmeyin dedi , ne demek istediğini anlayamadık lellalle , artık asansör çöker mi demek istedi ne düşündü bilemiyorum

ıcırcım ilk oturduğumuz mekanda garsonların feleği şaştı , doğru dürüst hizmet edemediler bile , galleria da ise restoranlar bizi kapma yarışındaydı o kadar anne birarada olunca ama genel olarak güzeldi , keyifliydi

cok guzel yaa valla hepınız bırbırınızden güzel cıkmıssınız cok ta eglenmıssınızdır mafoldumben

süpersiniz arkadaşlar hepiniz çok samini ve içten gördüm sizi ve çok sevindim internet ortamından dostluk olabildiğine hepinizi öpüyorum izmirli anneler kıskanın kıskanında atılım yapın biraz.istanbulun birdahaki buluşmasına katılmak isterim kuzenlerim var hatta onlarında ikizleri var 1 yaşında onlarıda alıp katılmak isterim siz ayarlayın ben kısmetse ordayım.

X