- 25 Mayıs 2007
- 1.318
- 0
- 43
canım eski doktorun sadece özel mi çalışıyor çalıştığı bir devlet hastanesi yokmu?varda devlet de doğum yap..ben özele gidiyorum ama devlet de doğum yapacağım...
Derya selam; ben evlenmeden önce istanbul tarafında oturuyordum, k.çekmecede. Ve doğan hastanesi var orada E5'de hemen. Tam karşısında annem,ananem ve yengem oturuyor.Ama evlenince silivriye geldim.silivride de iki özel vardı. biri kapandı biri ile de eşimin ailesinin davaları var.Babaannesi orada vefat etti ve hastane ihmali falan, fazla masraf çıkardılar. Orayada gidemem yani. Hamilelik öncesinde bi düşüğüm olmuştu ,ve bu durumlar yüzünde de hemen annemlerin oraya gitmişti.Ve 2 ay sonrasında da tekrar hamile kaldım ve Doğan'a doktora gitmeye dvam ettim. Fakat çevredeki özel hastanelere göre çok pahalı. Çevremdekiler SSK'lı 300-500 'e çıkarken. Doğan'dan anlaşma %60, 900-1800'e çıkabileceğim. Konuşurken de herkes çok pahalı falan diyo. Ben annemin yanında olduğu için ve silivriyede gidemeyeceğim için içim rahattı .Ama eşim çok etkileniyor çevreden. Bana konuşamıyoruz ağlıyorsun diyor. Birinden bişey duyup geliyor fakat atlatınca konuşmak millete göre kolay. Kime gideceğim güvenilir mi falan destekçimde olmayınca devam ettim doktora. Ama artık çok az kaldı ve SSK'yı iptal etme olayları da çıktı. O yüzden iş yerinde Avcılarda eşi doğum yapmış bi arkadaşın tavsiyesi ile Nil hanımdan randevu aldım şimdi. Bu cumartesi eski doktora gidip , fiyat durumunun da son durumunu göreceğiz. sonra Nil hanıma gideceğim kısmetse.
Doğan'da gittiğim doktor sadece orada çalışıyo. Özel bi yeri yada çalıştığı başka yer yok. Çok canım sıkın, ama kendime " artık yolun sonuna geliyoruz, her şey iyi gitti Allah'tan ve son olarak doğum kaldı. O'da bebeğim aşşağı çevirirse normal çevirmezse de sezeryan olarak devam edecek.Sakin ol " diyorum. İnşallah bi terslik çıkmaz da hayırlısı ile hepimiz bi avazda sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz ile kurtuluruz .
Allah dualarımızı kabul etsin.Bebeklerimizi sağ salim ,eli,ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin.