- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
Merhaba arkadaşlar.Yarın sabah 8 de hastanede olucam suni sancıyla başlatacaklar doğumu.Bugüne kadar destek olan herkeze çok teşekkür ederim.Dua edin ne olur açılmam hızlı olsun kolayca doğurayım.Hâlâ inanamıyorum,hayırlısıyla bi kucağıma alsaydım bebişimi.Allahım şu mübarek günlerde herkeze sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin.a.s.
Merhaba arkadaşlar.Yarın sabah 8 de hastanede olucam suni sancıyla başlatacaklar doğumu.Bugüne kadar destek olan herkeze çok teşekkür ederim.Dua edin ne olur açılmam hızlı olsun kolayca doğurayım.Hâlâ inanamıyorum,hayırlısıyla bi kucağıma alsaydım bebişimi.Allahım şu mübarek günlerde herkeze sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin.a.s.
günaydınlaaarrr
emelcim allah kurtarsın cnm ınsallah cok guzel dogum yapmıssındır kesın şuan bebeğin kollarında:teytey:
off bende artık dogur mak istiyorum yaaa betül sende durumlar nasıl agrın varmı???
az az var canım yaa.. yarın gunum doluyor ama hala Elle tutulur bırsey yok ıyımı.. mirmirmirmir
Apartmanın merdıvenlerını ınıp cıkıcam bugun.. Çok üzgünüm çoook
Sen bayrama doğurcan heralde kız şafa 10 gorunuyor.. Aney bayram çocugu oluu kız.. kaydirigubbakcemile2
heee ismini degiştirecem baryam koyacam sonunda:roflol:
of bayramdan once gelsın dıye cok dua edıyorum ama bendede tık yok
arada alt kısım saga sola donunce kasılıyo gıbı oluyo okadar bıde gunde ıkı uc sefer karnım agriii baskada bişi yokkafamçokkarıştı
yıne senın az var kıs
kısmetse yarın oburgun kesın kucagına alacaksın hayırlısıyla
slm seninle günümüz aynı sanırım hayırlı doğumlar sanadakaydirigubbakcemileheee ismini degiştirecem baryam koyacam sonunda:roflol:
of bayramdan once gelsın dıye cok dua edıyorum ama bendede tık yok
arada alt kısım saga sola donunce kasılıyo gıbı oluyo okadar bıde gunde ıkı uc sefer karnım agriii baskada bişi yokkafamçokkarıştı
yıne senın az var kıs
kısmetse yarın oburgun kesın kucagına alacaksın hayırlısıyla
Aaah aahh yarın oburgun doğuracak olan ben mıyım.. hıc oyle hıssetmıyorum.. :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ya pazardan umutluyum pazar gelebılır sankı.. :çok üzgünüm: Geell Bebeğim Geeeeeeeeel Gelll.................. senağlama
sıkıldım yaaa.... kafamçokkarıştı
betüüüüüüüüüüüüüüüüüül dün gittim çatı muayenesine korktuğum oldu haftaya gel dedi:))))))))))))suyu baya fazla dedi 3200 olmuş oluşum bebek bayrama kadar olur dedi,,:)))))))))))))
slm seninle günümüz aynı sanırım hayırlı doğumlar sanadakaydirigubbakcemile
dur kıs açma hemen muslukları bak benide ağlatacan
valla bende aynen senin gibi geeell bebiş geell diyorum inan bende sıkıldım bbebekten degıl bu halımden tabıkıde cok guzel bişey ama inan artık bende kucagıma almak sevmek emzirmek ona doya doya bakmak istiyorum:çok üzgünüm:
azcık acele etselerde gelseler nolur sanki yaa:Saruboceq:
bak solım bukadar beklıyosam kesın bayramıda atlatırım ben
yani tam 9 ay 10 gun sonra dogururum herhalde kötükedihüso
bende bugun merdıvenlere gıdımde ınıp ınıp cıkım bari baska cagre yok:tomato:
betüüüüüüüüüüüüüüüüüül dün gittim çatı muayenesine korktuğum oldu haftaya gel dedi:))))))))))))suyu baya fazla dedi 3200 olmuş oluşum bebek bayrama kadar olur dedi,,:)))))))))))))
Nasıl korktugun olduu kız ?? Ne olduu .. :roflol:
Haftaya ne ıcın gel dedi ?? :bbo:
evet cnm aynı sanada hayırlı dogumlar
bakalım ilk kım doguracaksırnaşık şey
normalmi istiyorsun??:uhm:
bayramı atlatırsan gecıkmısın demektır canım..
gecıkmezsın merak etme.. bak ben 9 ay 10 gunu dolduruyorum işte yarın..
aceleci cıkmadı bızım kı de.. mirmirmirmir ne olurdu ya armut dıbıne duser anası da sabırsız babası da nıye bıze benzemedı acep... kaydirigubbakcemile3
gecıkmese barı yaaa... ay ay ayyy afakanlar bastıı kızz -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı
ben su cuma vaktı gecsın de cıdden su merdıvenlerın bı hakkından geleyım.. :roflol:
yerimsenibenevet inş.normal olur canım çatı muayenesinde kendini serbest bırakırsan iyi dediler bende çok sıkmadım zati 5 10 saniyelik bişi o masaya yattığınla kalktığınla bir oluyor korkcak bişi yok aşayada gözüyle bakmıyor:))) sırnaşık şeyvalla elinimi parmağınımı anlamadım ben o sıra kızarıp bozarmakla tavana bakmakla meşguldüm.sen olmadıysan heççç korkma iyimi gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?