iyi geceler arkadaşlar umarım iyisinizdir bebişlerinizle.....................
ya kızlar bişey soracağım........
benim midem felaket bişeyler yemeye korkar oldum gece midemden dolayı yatamıyorum sağdaki oğluşum mideme giriyor sanki midem boğazıma çıkıyor sanki........
sizinde oluyormu????????
i:CüvCüv:yi hoş ama insan sorularına cvp bulmak istiyor ama dr lar bazen şeker gibi bazende suratsızklava: ben yarın dr a gidicem gene bu gittiğim hastane dr ydu şimdi kendi dr uma gidicem bakalım buda sezeryan derse aval aval bakarım artık ayyy ne feci olur 2 arada 1 derede kalırım artık.))))))))))):teytey:
iyi geceler arkadaşlar umarım iyisinizdir bebişlerinizle.....................
ya kızlar bişey soracağım........
benim midem felaket bişeyler yemeye korkar oldum gece midemden dolayı yatamıyorum sağdaki oğluşum mideme giriyor sanki midem boğazıma çıkıyor sanki........
sizinde oluyormu????????
kızlar bugün hastanede beklerken ne duydum hamilelikte içilen soda bebek doğduğunda gaz sancısı olmasını engelliyormuş ne kadar doğru ve ya yanlış bilemem
Canım ağrın sızın varmıydı?Sancın çıkmış...Ne güzelll
evet..ara ara gün aşırı ağrımoluyo ama bir ila beş dakıka arasında geçiyo...adet sancısı gibi aynı ve bıraz daha belime vuranı...a.s.
iyi geceler kızlar..
ben de kontrole gitmiştim bugün..nst de sancım çıktı yine..ama benim hissettiğim hafif bi kasık ağrısıydı..
bebişin suyu azalmaya devam ediyormuş...cumartesi yeniden bakacak dr.um..
eğer suyu azalmaya devam ederse cumartesiye kadar..o gün doğumu başlatacakmış.. :1shok:
çok heyecanlıyım....nasıl o güne kadar gelirim bilemiyorum.....
ben de daha var diye rahat rahat geçiriyordum günlerimi ....
ayyy ayyy ne güzel öle alttan bakınca açılma gözükmüş bende yarın dr a gidicem bakıcak bugün gittiğim dr bakmadı buda sormassa yarın bakmıcakmısınız diye soriyyimmi yoksa nasıl anlaşılcak normal sezeryan olduğu Allah ım dr yarın baksın benimde olsun açılma:))))))))))))))))))kaydirigubbakcemile2benimde dün kontrolüm vardı ilk defa nstye girdim ama hiç sancı çıkmadı çatı muayenesi yaptı normal doğum yapabilirsin dedi ama 1cm gibi bi açılma var dedi haftaya salı tekrar çağırdı ve yine nstye sokup alttan muayene yapıp bakıcakmış açılma ne durumda diye eğer gerekli açılma varsa yatırırım dedi ama nedense bende hala hiç heyecan yok nedenki(((((((
Allah ın izniyle biişicik olmaz sağlıcakla alırsın kucağına bebeşini:ecrin_bebek: sen normal mi yoksa sezeryanmı istiyordun?
iyi geceler kızlar..
ben de kontrole gitmiştim bugün..nst de sancım çıktı yine..ama benim hissettiğim hafif bi kasık ağrısıydı..
bebişin suyu azalmaya devam ediyormuş...cumartesi yeniden bakacak dr.um..
eğer suyu azalmaya devam ederse cumartesiye kadar..o gün doğumu başlatacakmış.. :1shok:
çok heyecanlıyım....nasıl o güne kadar gelirim bilemiyorum.....
ben de daha var diye rahat rahat geçiriyordum günlerimi ....
sagol canım :teselli: normal doğum istiyorum..herhangi bir işaret gelmedi..ama bebiş sıkıntıya giriyormuş suyu azaldıkça..
bir de bebiş iri 3500 dü bir hafta önce..gününü beklese 4 kg. yu geçecek nerdeyse :ecrin_bebek:
o yüzden suni sancı ile doğumu başlatırız dedi dr.um..
hayırlısı olsun hepimiz hakkında...normal yapabilirim inşAllah sezeryana gerek kalmaz senağlama
iyi akşamlarrrhihoyyyt
ben cumartesi doğuruyorum belki aynı gün kucağımıza alırız bebişlerimizi:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?