KİMİN KİMDEN ÖNCE DOĞUM YAPACAĞINI ALLAH BİLİR ARTIK SAĞLIKLI OLSUNLARDAAA ÖNEMLİ OLAN O SENDEN BİRAZ SABRET ANNESİ YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUĞUNA GELDİK BAKK SENİN BEBİŞ BENCE ANNESİ GİBİ BABASI GİBİ PARLAK YÜZLÜ BİR BEBEİŞ OLACAK İNAŞLLAHHHHHHHH:1hug:
canım benim sallamam kuvvetlıdır bence sen 15 nden sonra haftaya dogurucaksın a.s
bende bugun drdan geldım...15 i sabahı 9.30 a sezeryan..nstde sancım cıktı drum kalmayabılır 15ıne bişi olursa hemen gel doğurtuverimm seni dedii..öyle içli doğurtuverimm dedikii :)bende bu şans varken oyle olur zaten pazaartesıye kalmam sanırımdedım bende gülüştük :) hakta hayırlısı..amaan şükür momy de kurtulmuş..hayırlısıyla darısı başımıza..bız kaçkişi kaldık dıyosunuzda durun bakalım yafuu ben eylul annelerı kadar hızlılarına dıer aylarda rastlamadım daha ıkıncı haftadayız nerdeyse 4te 3muz dogurduu :)
:teytey:kızlarrrr nabersınızzzz
ya bişi sorucam müjdes dogum yaptımı??
ruyamda betüşle müjdes lakaplı arkadası gordum ne alakaysa ıkısınden bırı bugun yarın dogummu yapacak neee:lepi:
kız betüş durumun nasıl agrın sancın falan varmı valla bugun yarın sende bebişini kucagına alabılırsın şekeeerrrr:dance:
bu arada tum dogum yapan eylül annişleri kutlıyorum allah analı babalı buyutmek nasıp etsın sonunda onlar kavustu darısı biz bekleyenlerin başına
ama artık bende dogurmak ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cansuuu sen nerelerdesın kıs 15 eylul dıyodun kesınlestımı dogum tarıhın yavriiii
:)) AY VALLA BİLEMİYORUM KIS SABAH YUZU SUYU HURMETINE DIYELIM ONCELIKLEDE AMA BOLE AKSAM VAKTI BALKONDA OTURUYORUM YANIMA MÜJDES LAKAPLI ARKADAS VARDI YA O GELIYO
anneeeeeeeeeeee :1ninca: :1shok:
korktum heyecanlandım yaa.... hihoyyyt hayrolsun ruyan, o kadar yakın mı yaa.. :roflol:
valla gun ıcınde asagıdan adet sancısı gıbı sancının dısında pek bırsey yok..
ay ben cok merak ettım sımdı ne zaman dogurucam yaaa.. kaydirigubbakcemile2
:roflol:
:)) AY VALLA BİLEMİYORUM KIS SABAH YUZU SUYU HURMETINE DIYELIM ONCELIKLEDE AMA BOLE AKSAM VAKTI BALKONDA OTURUYORUM YANIMA MÜJDES LAKAPLI ARKADAS VARDI YA O GELIYO
AMA YUZU SENUN YUZUN:roflol: DIYORUMKI BETÜŞ SENMİSİN YOKSA MUJDES SENMISIN DIYORUM CAKAMADIM BI TURLU AMA SENIN YUZUN VALLA RESMEN OTURUP MUHABBET EDIYORDUK YARIN DOGUMA GIDIYORUM DIYOSUN İŞTE YA SEN YA O IKINIZDEN BIRI BU HAFTA ICINDE DOGURABILIR VALLA BENDEN SOLEMESI:teytey: AY KEŞKE BEN DOGURSAM YAAAA
HERSEYIN HAZIRSA E :teytey:ARTIK BIRAKTA GELSIN BEBİŞİNNN:dance:
ya şaka maka 9 ay bıle gectı artık son 10 gundeyız yanı...
amanın kızlar bugün dr gittim ben dr 38 artı 2 olmuşuz dedi sezeryan düşünüyorsanız hemen alalım dedi:))))))))))))))))))))))3.500kg olmuşuz maşallah oluşuma:)))))))))))
aklıma bir şey takıldı herşey normal dedi ama çatı muyaenesi yapmadı nasıl olcek anlamadım 1 hafta 10 güne kadar olur inşallah dedi ama bu bebek birazdaha büyürse çatım darsa nasıl doğcak??*
Benimde durumum aynı canım beklemedeyim valla,benim bebişte 3,5 kilo bide doğana kadar biraz daha alırsa,bide çatım darsa çünkü kontrol etmedi,valla o konuda korkum var,eşim sürekli sezeryanla aldıralım bitsin şu çile diyor fakat ben bi kere inat ettim ya normal yapıcam diye inşallah sonunda hayal kırıklığı olmaz Allah büyüktür umarım herşey gönlümüzce olur:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?