Kızlar bugün çok kötüyüm.Sabaha karşı 6 da müthiş bir ağrıyla uyandım,yataktan doğrulamadım,eşime kaldır beni dedim,kaldırdı lavoboya doğru gittim canım acıya acıya,lavobodaykende geçmedi belimden kasıklarıma yayılan acayip bir acı,kasıklarımı parçalıyorlardı sankı.Aklımı oynatacak gibi oldum valla,hani derlerya doğum sancısı sırasında nefes egzersizi yapın,dua edin felan belki onlar fayda eder dedim ama ne nefes almaya gücüm vardı nede aklıma dua geldi.Allahım nolur geçsinn dedim.Gaz sancısıydı sanırım.2 dk felan sürdü geçti.Sonrasında ağzımın içine kadar buz gibi oldum ve zangır zangır dişlerim birbirine vurdu,Allahım ne olur bi daha aynı acıyı yaşamayayım bi sebep ver sezeryan olayım diye dua ede ede uyumuşum.Hâla bacaklarımda halsızlık var.Peki ne olduğu belirsiz sancı canımı bu karar yakarsa ben normal doğum sancılarında ne olacam
Annemi felan aradım,kızım belki o kadar canın yanmayacak ne biliyosun dedi,hem aniden geldiği için etkilemiş olabilir seni dedi.Vajinal muayenelerde,ağdada felan canı kolay kolay yanmayan ben dün az çok tahmin ettim doğum sancısının nasıl olabileceğini.Ama hiç belli olmaz tabi.Merak etmeyin bunun 2 kat şiddetlisi bile çeksem doğumda,aynen hissettiklerimi yazıp kimseyi korkutmam.Dün yaşadığım ne sancısı olduğunu bilemediğim için yazdım.Bugün nst var,akşam 6 dada kontrolüm.Ağrıyı çektikten sonra kesin kararlıydım doktorumla görüşeceğim ben normal yapmak istemiyorum diye,ama vazgeçtim tabi.Biraz daha bol dua okurum,Rabbim yardım eder inşallah.Çekilmesi gerekiyorsa çekicez.Umarım dünkünden şiddetli olmaz.