2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler


Hmmm ben bi daha düşüneyim bu konuyu mertide çok seviyorum efeyide,ikisi benim içinde güzeldi ama gel görki benimki yine su koyuverdi aman bi yine düşünelim bakalım ikisinden biri olcak nasılsa,of ne zormuş şu isim işi yaÇok üzgünüm çoook
 
Ya kızlar sanki doğurmayan bi biz 3 kişi kalmışız gibi hissettim birden artık kimsecikler gelmiyo yoksa doğuranlarmı olduda bu arada bizim haberimiz yok,en sona ben kalırmışım kendi kendime yazar dururmuşum öyle:roflol:
 
Canlarım ben kaçtım zaten 1 buçuk gibi yine hastaneye gidicem feci yorgunum artık,öperim sizleride,sonra görüşürüz...
 
Kızlar dün sedanın yanına gittim hepinize selamı var. Nazlıyı görün melek resmen bembeyaz pamuk gibi çok tatlı maşallah. Hareketlide cadı. Ağladı acıktı seda tam emzirecekken geri uyudu. Çok çok sevimli. Seda da çok iyiydi yatıyordu haliyle. Biraz solgundu ama toparlanmış.
 
Ay ne güzel kız 21 yaşında çıtır anne olucan inşallah,valla benim otuza 3 senem kaldı 3 sene içinde bi tane daha yapmam lazım yoksa zor olur uğraşması

ınsallah oyle olucak.. ya ben genc evlenmeyı dusunmezdım ama genc anne olmayı hep isterdim.. tabı evlenmeden nasıl olacaksa.. :roflol:
ama bak 30 a 3 senem kaldı dıye dusunme.. 20 ım den 7 sene fazlayım de..kaydirigubbakcemile3
bende cok gecmeden ıkıncıyı yapmak ısterım ama 4 yas olmalı en az bence.. ıkısı bırden cok kucuk zor olur sankı.. fisfisfis
yanı hem aralarında yas farkı olsun ıstıyorum hemde yasım fazla gecmesın ıstıyorum bakalım..
daha brııncı dogmadan ıkıncıyı dusnuuyorum bende.. :roflol:
 

mşallah diyelim ozaman.allahım darısı başımıza.çok heyecanılı günler geçmek bilmiyor sanki..
kızlar hakkaten doğurmayanların sayısı çok azaldı gibi.allahım hayırlısıyla kurtar hepimizi...
 
---------------------------------------------------
 
Son düzenleme:
oy oy kıyamam ya bebısını almıs kucagına seda, ne guzel..
artık dogumla ılgılı olan evhamlarından kurtulmustur ne guzel..ama bebısle ılgılı evhamları baslar..:))..
Allah bagıslasın darısı basımızaa.... :1rolleyes:
 
ee kızlar ben ben ne yapayım.30. dayım.gerçi 25 lerde falan gösteriyorum.ama 2. doğurma yaşım geçiyor.şu birinciyi bir doğurayım.artık 35. te falan belki 2. düşünebilirm.ama şimdilik 1 tane düşünüyorum.bu yaşımda bile tansiyon falan problemli geçiyor.35.artık yaşlanmış oluyorm.daha problemli olur herhalde..
 
Kızlar bugün çok kötüyüm.Sabaha karşı 6 da müthiş bir ağrıyla uyandım,yataktan doğrulamadım,eşime kaldır beni dedim,kaldırdı lavoboya doğru gittim canım acıya acıya,lavobodaykende geçmedi belimden kasıklarıma yayılan acayip bir acı,kasıklarımı parçalıyorlardı sankı.Aklımı oynatacak gibi oldum valla,hani derlerya doğum sancısı sırasında nefes egzersizi yapın,dua edin felan belki onlar fayda eder dedim ama ne nefes almaya gücüm vardı nede aklıma dua geldi.Allahım nolur geçsinn dedim.Gaz sancısıydı sanırım.2 dk felan sürdü geçti.Sonrasında ağzımın içine kadar buz gibi oldum ve zangır zangır dişlerim birbirine vurdu,Allahım ne olur bi daha aynı acıyı yaşamayayım bi sebep ver sezeryan olayım diye dua ede ede uyumuşum.Hâla bacaklarımda halsızlık var.Peki ne olduğu belirsiz sancı canımı bu karar yakarsa ben normal doğum sancılarında ne olacam
Annemi felan aradım,kızım belki o kadar canın yanmayacak ne biliyosun dedi,hem aniden geldiği için etkilemiş olabilir seni dedi.Vajinal muayenelerde,ağdada felan canı kolay kolay yanmayan ben dün az çok tahmin ettim doğum sancısının nasıl olabileceğini.Ama hiç belli olmaz tabi.Merak etmeyin bunun 2 kat şiddetlisi bile çeksem doğumda,aynen hissettiklerimi yazıp kimseyi korkutmam.Dün yaşadığım ne sancısı olduğunu bilemediğim için yazdım.Bugün nst var,akşam 6 dada kontrolüm.Ağrıyı çektikten sonra kesin kararlıydım doktorumla görüşeceğim ben normal yapmak istemiyorum diye,ama vazgeçtim tabi.Biraz daha bol dua okurum,Rabbim yardım eder inşallah.Çekilmesi gerekiyorsa çekicez.Umarım dünkünden şiddetli olmaz.
 
---------------------------------------------------

betülcüm ya ben resimleri nasıl koyarım acaba bebişin yardımcı olurmusun az kaldı artık yolun sonu alahım artık yürüyemiyorum kızım minel çok ağır olacak heralde gelmiyo bi türlü:ecrin_bebek:
 
mavili cok gecmıs olsun canım..
kendıne dıkkat et.. Allah yardımcımız olur ınsallah.. hemen sezeryana karar verme..
doğumun baslamasını bekle en azından.. anıden agrı sancı hıssetmek telasa dusurmus korkutmus olabılır senı..
belkıde gercek sancılar boyle degıldır daha kolay olur, yada aynıdır bılemıyorum ama hıc dayanamayacagını anladıgında sezeryana karar ver en azından..
Allah hepımıze kolay dogumlar versın..
 
emelcim sezeryan sonrası çekilen acılar daha mı iyi olacak ki :)
her iki durumda da ağrı sızı olacak el-mecbur..ama normalde en fazla birkaç saat sonrası ağrısız inşAllah.. hakkımızda hayırlısı hangisi ise o olsun..Allah kaldıramayacağımız yük vermez inşAllah bizler de sağlıkla hayırlısıyla alırız yavrularımızı kucağımıza..
 

sanırım buraya resim eklemekten bahsedıyorsun degıl mı canım?..
eger oyleyse..

bu siteye gir.. gözat a bas, bılgısayarından koyacagın resmı sec... host it de.. sonra asagıda lınkler cıkıcak.. ılk sıradakını kopyala.. burada mesaj yazma bolumune yapıstır.. mesajı gönder.. :1rolleyes:
 
merve avatarında ki resim süper ya.. cok tatlı bir kız .. buraya atabılırmısın alayımm.. kaydirigubbakcemile2
 
maviii allah senin için kolaylık versin..hayırlısı olsun.kızlar hepiniz için dua ediyorum.aradabir namaz kılmaya çalışıyorum.tabi oturduğum yerden.hepimize kolay doğumlar versin allahım..
 
duygu nereye gıttın yaaa acep akıntın arttı mı kii.. msn de de yokk.. merak ettım ben.. :uhm:
 
<a href="http://img380.imageshack.us/my.php?image=hpim0344qu1.jpg" target="_blank"><img src="http://img380.imageshack.us/img380/2673/hpim0344qu1.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" /></a><br /><br /><a href="http://img604.imageshack.us/content.php?page=blogpost&files=img380/2673/hpim0344qu1.jpg" title="QuickPost"><img src="http://imageshack.us/img/butansn.png" alt="QuickPost" border="0"></a> Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…