Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim kızımın ilk burgu bileziği geldi kendi gelmeden hediyesi geldi kendim kursta yaptığım kurdaleden altın yastığına astı bigün çeker gönderirim ama tabi öğrene bilirsem ya betül bana anlattığın gibimi koydun resimlerini ya bide küçüklüğün çok ğüzelmiş babayı bilmem ama oğlun sana benzerse çok yakışıklı olur kız benim kızımda babasına benzesin istiyorum oğlum bana benziyo buda babaya benzesin resmi koymayı beceremedim valla bakalım denicez artık
selam kız hamişler baktım anasayfada dolanırken eylül ayında meleklerini kollarını alcak annişler bakim dedim kim doğurmuş,kim bekliyo:))) Allah hepinize sağlıklı doğum,bebişlerinize uzun ömür versin.Valla sizi böyle görünce canım çekti:)) İnşallah Allah ım evlenince banada nasip eder bu duyguyu ee ne isim koyuyosunuz bebişlere?
ne işin var kız senın burda.. kaydirigubbakcemile3
anam dedım bızımkı eylul annesı olucakta haberım mı yok.. kaydirigubbakcemile3
Allah hayırlı zamanda sana da nasıp etsın ınsallah canım gönlüne göre...
benım oğlumun ısmını belkı soylemısımdır.. son anda bır degısıklık olmazsa ''Aslan Emre'' olucak.. :icecream:
benim kızımın ismini ortancı halası koydu neden diye diceksin tabi herkes bunu soruyo hiç adet olmadığı için çocuğu yok yiğenlerinede çok düşkün 42 yaşında çok istedi ismini ben koyayımmı diye bende kırmadım aslında eşim zührenaz istemişti ama koy deyince ben ğörümceme oda minel koydu bizim baş harflerimiz zaten mdm bununda baş harfi m olacak olsun sağlıklı olsunda sorun değil isme alıştık bizselam kız hamişler baktım anasayfada dolanırken eylül ayında meleklerini kollarını alcak annişler bakim dedim kim doğurmuş,kim bekliyo:))) Allah hepinize sağlıklı doğum,bebişlerinize uzun ömür versin.Valla sizi böyle görünce canım çekti:)) İnşallah Allah ım evlenince banada nasip eder bu duyguyu ee ne isim koyuyosunuz bebişlere?
benim kızımın ismini ortancı halası koydu neden diye diceksin tabi herkes bunu soruyo hiç adet olmadığı için çocuğu yok yiğenlerinede çok düşkün 42 yaşında çok istedi ismini ben koyayımmı diye bende kırmadım aslında eşim zührenaz istemişti ama koy deyince ben ğörümceme oda minel koydu bizim baş harflerimiz zaten mdm bununda baş harfi m olacak olsun sağlıklı olsunda sorun değil isme alıştık biz
selam kız hamişler baktım anasayfada dolanırken eylül ayında meleklerini kollarını alcak annişler bakim dedim kim doğurmuş,kim bekliyo:))) Allah hepinize sağlıklı doğum,bebişlerinize uzun ömür versin.Valla sizi böyle görünce canım çekti:)) İnşallah Allah ım evlenince banada nasip eder bu duyguyu ee ne isim koyuyosunuz bebişlere?
amin .... güzel duaların için teşekkürler organikşeker.. kaydirigubbakcemile3 nick in hep şirin gelmiştir bana kaydirigubbakcemile3
darısı senin başına inşAllah... ee madem canın çekti :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
benim kızımın ismi de Büşra olacak canım..