Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mdm34 güle güle güzel günlerde kullansın bebişin hediyelerini
senin ikinci bebeğin mi ? ne güzel yaa...Allah bağışlasın...ilk doğumun nasıl oldu normal mi ? kolay mıydı ? bilgi verir misin biz tecrübesizlere benneyaptımki
minikanniş valla ben 17 yaşında oğlumu kucağıma aldım doğumuma 21 gün vardı bi akşam tam temizlendim banyo yaptım yattım sabaha karşı bi kalktım karnım ağrıyo tabi bilmiyorummeğer doğum sancısıymış biraz leke gördüm kan bana demişlerdi leke görürsen doğum zamanı diye bende eşimi kaldırdım oda daha var dedi doğuma gelmez dedi neyse hızlanınca sancı dr ra ğittik aşadan bi baktı açılmış çok bu doğuruyo hemen alın dedi ben girdim doğumhaneye sela veriliyodu cumaydı ezan okununcada bitmişti doğum çok kolay oldu çünkü suyla geldi işallah sizinde olur öyle ama oğlum 13 yaşında çok ara verdim şimdi kızıma ilk hamileymiş gibi heycanlıyım çok kilo aldığım için doğum zor olabilir dedi dr rum işallah olmaz benim hikayem böyle ilk anneliğimde küçüktüm şimdi anlıcam asıl
minikanniş valla ben 17 yaşında oğlumu kucağıma aldım doğumuma 21 gün vardı bi akşam tam temizlendim banyo yaptım yattım sabaha karşı bi kalktım karnım ağrıyo tabi bilmiyorummeğer doğum sancısıymış biraz leke gördüm kan bana demişlerdi leke görürsen doğum zamanı diye bende eşimi kaldırdım oda daha var dedi doğuma gelmez dedi neyse hızlanınca sancı dr ra ğittik aşadan bi baktı açılmış çok bu doğuruyo hemen alın dedi ben girdim doğumhaneye sela veriliyodu cumaydı ezan okununcada bitmişti doğum çok kolay oldu çünkü suyla geldi işallah sizinde olur öyle ama oğlum 13 yaşında çok ara verdim şimdi kızıma ilk hamileymiş gibi heycanlıyım çok kilo aldığım için doğum zor olabilir dedi dr rum işallah olmaz benim hikayem böyle ilk anneliğimde küçüktüm şimdi anlıcam asıl
teşekkür ederim betül darısı sana işallah oğlundan sora kızında olur senin yaşın bence çok uygun anneliği çok güzel tadıcaksın biz küçüktük anlamadık ilkini eşimi bi görsen betül varya çok değişti hele bide kız diye çok seviniyo
benim kızımın ismini ortancı halası koydu neden diye diceksin tabi herkes bunu soruyo hiç adet olmadığı için çocuğu yok yiğenlerinede çok düşkün 42 yaşında çok istedi ismini ben koyayımmı diye bende kırmadım aslında eşim zührenaz istemişti ama koy deyince ben ğörümceme oda minel koydu bizim baş harflerimiz zaten mdm bununda baş harfi m olacak olsun sağlıklı olsunda sorun değil isme alıştık biz