- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
göbeğinde isilik gibi şeyler çıkan ve kaşınan varmı aranızdalaelaelaelaelae deli gibi kaşınıyorum...böyle alerji gibi bişey oldu bende yaa bu nedir ki kötü bişey değildir inşallah.
duru bebek nasıl bakmış fotoğraf makinesine.sanki poz vermiş.allah nazarlardan korusun.maşallah.
:roflol:
karganın şeyini napıcan sen daha ıyı ıste bır an once kavus bebegıne..
ay ne guzel senın 1 haftan var.. benımde 2.. :smiley-cool: ya bu arada benımm 1 saattır sureklı basım donuyor neden olabılır..:sm_confused:
Haklısın canım sağlıklı olarak dünyaya gelsinlerde tek düşük kilolo olsunlar..benimki şuan 2650..dr.un doğru söylemiş,benimki 37,haftadan sonra kilo almayı azalttı iyice..37de 2450ydi,iki haftada 200 gr almış..seninde hakkında hayırlısı olsun canım,inşallah sağlıkla bebişini kollarına alırsın..
Günaydın,
bende sizler gibi aşağı doğru baskı hissi yok zaten bebek kanala yerleşmemiş, kayınvaldem eğer yerleşmediyse bundan sonrada yerleşmez diyor.zaten yerleşmesinide istemem...kordon iyice gerilir merilir allah muhafaza...
Kordon dolanması yüzünden 2 gündür ağlıyorum, pazartesi sezeryanım var, allah ikimizde aydınlığa çıkarsın inşallah...Dün ağda yaptırdım canımdan can gitti , nefret ediyorum ağda yaptırmaktan, bacak derilerim kalktı hep, kıpkırmızı sanki biyere sürtmüşüm gibi...Canım çok tatlıdır benim dayanamıyorum ağdaya falan..
buarada tüm doğuranlara hayırlı olsun diyorum...
Kız sabahın korunde yaaa en azından kuafore gıdıp bır fon cektırcektım herhalde:roflol:
doktor dedı neden sabahtan ıstemıyorsun dedım fon cektırcem,tek sebebı bumu dedı heeee dedım.benle dalga gecıyor hastanenın kuaforune cektırırsın dıyor :roflol:
bende ayyy cıddımısınız dedım.esımle yerlere attılar kendılerını.:asigim:
butun kadınlar aynı ıste dıyor doktor:))))
neyse canım bende pazardan fon cektırırım ne yapayım:sm_cool:
bence hiç uğraşma canım..saçına ameliyatta bone takıyorlar zaten bozuluyor saçın..benim darmadağınıktı saçlarım çıktığımda ..ama çok uzun saçalrım...saçma bir batıl inançtan doşayı kestirmemiştim hiç...bir de saçlarım doğumdn sonra garip oldu...röfle vardı..hamilelik öncesi yaptırmıştım..uçlara inmişti artık..aynaya bir baktım...röfleler iyice açılmış..ve yıpranmış bu rada uçlar biribirine karışmış valaa....
bir de illa güzel görünmek istiyorsan allık koy derim...ben makyaj pk yapmadığı için kaoymadım..doğuun ertesi gün aynada kendime bir baktım sapsarıyım....neden söylemediniz diye kızdım ablama..nasıl söyleyeli sapsarısın diye dedi :)))
ben kestırdım valla saclarımı deryacım hemde kac kere...batıl ınanclarla pek aram ıyı degıldır...onun ıcın saclarım saglıklı sadece rengı dısında:roflol:
ben bırazda kokosumdur onun ıcın ahdım var ıllede french manıkur saclar fonlu gırcem dıye doguma:roflol:
makyaj cantamı full koydum zaten kuaforum aynı zamanda yıllardır arkadasım dogumuma gelcek onada sıkı sıkı tembıh ettım dogumdan cıkar cıkmaz rımelımı allıgımı dudak parlatıcımı surmeyı unutma dıye:CüvCüv:
bende batıl ınanclara hıc takmam.. saclarımı bır kac kez ıslemden gecırdım.. :icecream:
ya ama sennde derde bak yahuu.. bız ne yapalım normal olucak her an fonlumu gezelim..
pazardan yaptır anacım fonunu frencıhını yada kuaför arkadsına soyle amelıyata gırsın senınle.. :roflol:
doktorlar cocugu dogurturken o da makyajını frenchını yapar.. :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?