Betülüm bence geçmiceksin ,15 Eylülde mesela kaç oluyorsun?
Ama şimdi Halimeyi de duyunca bende korktum 40+6 olmuş yaa
o kadar beklemeyiz inşallah
kızlar bugunden ıtıbaren 10 dan gerıye sayıyorum artık cok heyecanlıyım ya...
ben boyleysem 2 3 kalanları dusunemıyorum artık...
aklımdakı tek sey eksık ne var neyı unuttum hep bunları dusunuyorum...
aytencım evet malesef sezeryanda da kesıyorlaryanı ıkı ucu b... degnek:roflol:
allah hepımız ıcın hayırlısı neyse onu versın...
halımeye bakın 41 hafta bekledı kız bırde ustune sezeryan oldu..nasıp yanı arkadaslar..bekledıgıyle kaldı kızcagız...:1no2:
benim dr da 12 eylulde olabılır dıyo sezeryan için ama 15 pazartesi en uygunu derim dıyo..ben varis ağrılarımın arttığı ve sağ ayağımda taban düşmesi yaşadığım için bide göbeğim duygununki gibi buyuk ve uyku sorunum oldugu ıcın en erken tarıhı ıstemiştim..ama gün geçtikçe eh hadi bikaçgün daha duruversin neme lazım diyo insan korkuyobenneyaptımkibilemıyorum haftaya salı son karar gunum..ama bendede ıkıgundur sankı cıkmaya calışıyomuş gibi ağrı var kasık bölgesindeki kemikler zorlanıyormuş gibi..yani bıraktım kaderime aşkımızın sonunu
Kızlar selamlarrrr
Listeyi bir güncelleyelim bakalım...
Betül,Kübra,Emel,Gülşah,Ayten,Karçiçek ve ben
başka sancı bekleyen var mıııı?????Bana bakın hergün girin yoksa çatlarım valla...
Bu arada Ebru da doğum yapmış,9 eylülde sezeryan günüydü onun.Şiok oldum
Bizim kuzular da böyle çok bekletmeseler bari...
demek senın karnında benım gıbı cok zor demı ben ınanılmaz zorlanıyorum yatıp kalkmaktakafamçokkarıştı.sen kac kılo aldın ve kac haftalıksın?bu arada eger sezeryan olucaksan hafta bası olmak daha mantıklıymıs yanı allah korusun bır sey olursa hafta sonu cogu hastanede cocuk doktoru olmadıgı ıcın benım doktorum hafta basının daha uygun oldugunu soyluyor...yoksa ben cumartesı olmasını daha cok ısterdımkaydirigubbakcemile5
1- DELİKIZ : FATMA, 10.08.2008 -22.00 ---ONUR 2.900 kg., ....... cm. 38.hafta-sezeryan
2- DERYAERYA 20.08.2008-09.25--- DURU 2.900 kg 48,5 cm- 37+5 -spinal anestezi sezeryan
3- CYILDIZ -Arzu :20/08/2008 Erkan Yiğit - 3,480gr/50 cm sezeryan
4- ASLİİİ --- : ASLI 28.08.2008 -08:50 --- OZAN EGE 3.120 Kk 48 cm-39+5 -sezeryan
5-GÜLDENM : GÜLDEN ----------------------------------------------------------------------------sezeryan
6- ÇİKOLATA PRENSES: MELİKE--------------------------------------------------------------sezeryan
7- XKimyagerx : 31/08/08 37+7..................................................................sezeryan
8-Basketchi: MELİSA ÖZGÜ : 1 EYLÜL,saat 10.05 te 3760 gr 49 cm,39+0 ---sezeryan
9-Zeos: Zeliha 4/9/2008 ...........................................................................sezeryan
kızlar ben bu kadarını buldum diğer arkadaşların bilgileri sırasıyla aklında olan var mı??
bende varım yaa kaç defadır yazıyorum beni listeye eklemiyosunuz bende normal istiyorummmmmmmm inşallah olur yaa hayırlısıyla tüm isteyenlere allah kolaylıklar versin
AYYYYYYY 4 GÜNÜN KALMIŞŞ KORKUYOMUSUN KISSSsırnaşık şey NE HİSSEDİYOSUNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?