Normal doğum bekleyen arkadaşlar
hergün buralarda bulunun en azından 1-2 mesaj atın yoksa valla doğum yaptımı acaba diye meraktan çatlayabilirrrim.Betül,Gülşah,Ayten,Karçiçek aklıma gelenler...Çatlatmayın beniii.
Suyum felan gelirse buraya yazmadan gitmem hastaneye.Bu arada sırada olanlardan biri benim galiba.
Selam kızlar hastanedeyim hala cepten gırdım net e. Kızım Serra 3 eylulde saat 9:16 da dogdu. 3 kılo 180gr. 51 cm. Sabah ewimize gidicez o zaman yazarım
bende dün kuaföre gittim kızlarrr yaaaa dedim ben bu acıya dayanamıyorum normal doğumu nasıl yapıcam dedimmm. ben çok korkuyorummmmmmmmmmmm yaaaaa, ama şöylede bişey var ben devlet hastanesinde doğum yapacağım kısmetse ben normal doğumun sancılarına dayanamyıpp sezeryan istiyorum desemde beni sezeryana almazlarrr çünkü devlet hastanesiii, kaydirigubbakcemile2
bende dün kuaföre gittim kızlarrr yaaaa dedim ben bu acıya dayanamıyorum normal doğumu nasıl yapıcam dedimmm. ben çok korkuyorummmmmmmmmmmm yaaaaa, ama şöylede bişey var ben devlet hastanesinde doğum yapacağım kısmetse ben normal doğumun sancılarına dayanamyıpp sezeryan istiyorum desemde beni sezeryana almazlarrr çünkü devlet hastanesiii, kaydirigubbakcemile2
gunaydın koca göbekli hamişlerrrrrrrrrrra.s.herkese guzel bır gun olsun ınsallah...
kızlar gece saat 4 te esıme bır bardak su vereyım dıye kalktım bır sancım basladı anlatamam doguruyorum zannettım bır yandanda olmasın lutfen bıraz daha bekle dıye dua edıyorum.ama nefesımın kesıldıgını hıssettım resmen..oturdugum kaldım yatamadım bıle butun vucudum kasıldı yanı.5 dakıka kadar surdu neysekı sonra gectı.:dance:eşim bile bu sefer doguruyorum zannetmıs.betin benzin attı cok kotuydun dıyor...
bu arada cansu ve patik aynı gun doguma gırıyoruz demek:1shok:super yaaa..sıze saat verdımı arkadaslar?benım her hafta nst ye gıttıgım ıcın bır sorun olmazsa o zaman bellı olucak ama ben sabahın korunde olsun ıstemıyorum.bakıyorum herkes sabah erkenden cagrılıyor hastaneye:uhm:
Umut senmisin?????????****
aytencım bende dun gece o 5 dakıka suren sancıyı cekınce aklıma hep normal dogum yapacak arkadaslarım geldı..o nasıl bır agrı yarabbım ınsanın nefesını kesıyor:çok üzgünüm:
umarım agrısız sızısız dogumlarınız olur...:Saruboceq:
hoşbulduk betül..eh oluyo bazen sanırım :)) herneolursaolsun hikayemi paylaşmadan sizlerle ayrılmam burdan :) ama eylul anneleri çok hızlı baslamışız yahuu
hoşbulduk betül..eh oluyo bazen sanırım :)) herneolursaolsun hikayemi paylaşmadan sizlerle ayrılmam burdan :) ama eylul anneleri çok hızlı baslamışız yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?