ayten benımde karnımda hıc catlak yok ama kalçamda var.. o da durdu durdu son anda cıktı..
ne guzel catlagım hıc olmayacak sanıyordum.. sıtede bır baslkta okudum nerede bılmıyorum..
madecassol dıye bır merhem/krem tamamen gecırmesede catlaklara ck ıyı gelıyormus..
cildiyeci bır doktordan öğrenmıs br arkadas o da dogumdan sonra catlaklarına uygulamıs cok memnunmus..
yanık kremıymıs cıldı yenılıyormus.. aldırdım esıme bakalım deneyecegım.. hemde cok ucuz bırsey.. yerimseniben
evet kızlar benim dr.um da bana o kremi yazdı..eşi cildiye dr.u
düzenli ve uzun süreli kullanımla tamamen geçiriyormuş çatlakları..cilt yenileyici özelliği olduğu için.. tabii biraz sabır ..
ben kullanmaya başladım kırmızı kırmızı olan çatlaklarım şimdiden kahverengiye döndü...yavaş yavaş geçecek sanırım..
ayrıca bu krem meme başı çatlaklarında da iyiymiş..fiyatı da lansinoha göre çok çok ucuz..
yani şu anda bu kremi kullanabilirmiyiz bebeğe zararı olmaz dimiii canım.
kullanabılıyormuşuz arkadaslar..
prospektüsüne baktım gebelıkte ve emzıklıkte kullanılmasının bır sakıncası yok..
merve belkıde senden duymusumdur bır yerde okudum ama nereden unuttum.. :roflol:
aldım daha hıc surmedım bakalım baslayacagım bende vakıt kaybetmeye gerek yok.. a.s
fiyatıda 6,37 ytl arkadaslar.. ben lansınoh da aldım ama göğüs için belkı lazım olur dıye..
masallahı var fıyatının en kucuk boyu 20 ytl.. :bbo:
bu göğüs kremini ssk karşılamıyormu?
yazık valla paralara dedıgım gıbı catlayacaksa catlıyorrr..
benım oncekı doktor da 4 aylıkken yazmıstı bana kullanayım dıye bır kac krem kozmetık urunu..
fıyatlarını sormustum eczaneye 200-250 kusur du.. ama kolay bulunmuyordu bazı anlasmalı eczanelerde varmıs oraya gıdıcektım fılan hıc gozum almadı..
bılıyorum kı alsam da kullanmıcam.. o yuzden almadım ıyıkı almamısım..
zaten doktorun verdıgı hıc bır ılacı da almamıza ragmen kullanmadım..
akıl etseydım onları da almazdım yazık duruyorlar oldugu gıbı :)..
aytencım lasınosh karsılamıyorum malesef kucuk boyu 20 ytlymıs buyuk aldım ben 50 ytl ama arkadaslarım cok ıyı oldugunu soyledı..kucuk boyundan edınebılırsın bır tane...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?