a.s.günaydın arkidişler benim bugün son hemiş günüm kısmetse bebişimi yarın kollarıma alacagım:Saruboceq:
Zeos Allah yardımcın olsun.. çok kolay bir doğum olur inşAllah..sağlıkla bebişine kavuşursun..darısı bizim başımıza ..
saol canım.ee artık sizler deneymli oldunuz.bana tavsiyen varmı.sen epidural sezeryan mı olmuştun nasıl oluyo cok tedirginim
günaydın akidişlerrrrr kaydirigubbakcemile5
herkese guzel bır gun dılıyorum...
canım sana sımdıden hayırlı dogumlar dılıyorum bır avazda kurtarsın rabbım senı ve hepımızı...guzel haberlerını beklıyoruz ona gore...a.s.
kızlar mavi nın gonderdıgı vıdeoyu gordunuzmu
:1shok:
sabah sabah fenalastım valla o ne ya
ben genel anestezi ile oldum canım.epidurali doktorum heyecanlıyım diye yapmadı.
bende dün doktora gittim normal doğum olacak bakalım hayırlısı ama ben çok korkuyorum özellikle sünni samcımıdır nedir. bir de devlte hastanesinde olacak ebeler yaptırıyomuş doktor girmiyomuş. benim gitiiğim doktor sezeryan olursa giriyomuşşş. ama herkes normal doğumu ebelerin daha ii bilidğini söylüyor llah yardımcımız olsun bakalım
a.s.günaydın arkidişler benim bugün son hemiş günüm kısmetse bebişimi yarın kollarıma alacagım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?