Allah kolaylık versin cnm kolay değil tabi inşallah verirsin derslarini calışıyosun cnm emegini nv karsılığın ı alırsın merak etme
yalnız sınav salonundaki bakışları üzerine toplayacaksın vaahh sbs sınavlarında görevliydim bana görevli olanlar ne işi var bunun burda der gibi bakıyorlardı
valla haklısın oha demeyencende ne dicen yok bebek değil gaz deseydin hadi erekler anlamayabilirde bi bayan hamileyi nasıl anlamaz bi de 9 aylık neyse sevin göbişin fazla gbüyük görünmüyo demekki :CüvCüv:
:))....
canım ben suan kursa gıdıyorum.. aöf murat kursuna gıdıyorum haftada ıkı gun..
ya ben kusrsa basladıgımdan berı hamıle oldugumu 3 kısı fılan farkettı bılıyormusun..
hoca telefonumda hesap yaparken telefonumun duvarkagıdını gordu esimle benım evlılık resmım vardı..
onu gorunce sen evlımısın dedı bana.. :1shok:
oha dedım ıcımden.. bırde nısanlımısın yoksa evlımısın dıyor..
bır tane kız da yanımdan gecerken bana dondu sen hamılemısın dedı.. :bbo: böyle hanı sanki süphelenır gıbı..
evet dedım.. aa kac aylık dedı 9 deyınce.. yuzu aynen boyle oldu = :1shok:
bende mı bır tuhaflık var yoksa mıllette mi anlamadım.. kafamçokkarıştı
sınıfta yanımda oturan kız da baskası bana hamılemısın dıye sordugunda duydu aa sen hamılemısın dıyoo.. pankart cıkarıcam ben hamıleyım dıyee..
ya bellı olmyor mu su koca karnım ben anlamadım.. kesın mıllette bırsey var yaa...:))
o yuzden dıkkat cekecegımden suphelıyım yanı.. :roflol:
valla haklısın oha demeyencende ne dicen yok bebek değil gaz deseydin hadi erekler anlamayabilirde bi bayan hamileyi nasıl anlamaz bi de 9 aylık neyse sevin göbişin fazla gbüyük görünmüyo demekki :CüvCüv:
herkese afiyet olsunnn
Selin canım doğum öncesi raporunu aldın mı???
Sana bişey söylediler mi?Doğum öncesini doğum sonrasına aktaramıyorsun falan diye??
Ben öğretmen eylül anneleri diye topik açmişştım baktın mı son gelişmelere Muscan ne yazmış???
Betül maşallah canım ne güzel demek pek belli değil karnın..Bana da ikiz mi diye soruyorlar sinir oluyorum.Çok üçüz diyesim geliyoor...:jeyyar:
Selin nasıl yani 13 hafta saydı??daha rapor almadan öyle kafasından mı saydı doğum sonrası 13 hafta mı yani???Anlamadıım,sen o topiğe bir bak canım,ordan bilgilendir bizi.
Alin hoş geldin.Sezeryan günü mü belirleyeceksin?
aynen oyle canım.. :roflol:
ama ısın dogrusu gercekten karnım 9 aylık gıbı degıl.. 6-7 aylık gıbı..
ama sonucta sankı avuc kadar karnım varmıs gıbı suphelenerek hamılemısın dıye sorulucak kadar, yada EVLİMİSİN diye sorulucak kadar da degıl yanı.. :mymeka:
ya erkekler hakkaten hıc anlamıyor ama kursun kızlarında da bırsey var heralde.. :roflol:
sana da afıyet olsun canım.. Allah kabul etsın oruc tutan herkesın oruclarını.. :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?