2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler

Herkese hayirli ramazanlar kizlarr. Inşallah hepimiz için bu ay kendisi gibi hayirlli olur.
 
AYY BEN 38. HAFTAYI BİTİRMİŞİM ALLAHIMMM DOĞUM YAKLAŞTIKÇA BENİM KORKULARIMD ARTIYOR. ZATEN 3 GÜNDÜR GECELRİ AĞRILARIM OLUYOR ADET AĞRISI GİBİ ALLAHIM DİYORUMMMM DOĞUM AĞRISI NASIL BİRŞEYY:1shok: ALLAH HEPİMİZE DAYANMA GÜCÜ VERSİN İNŞALLAH. KUDREGT VERSİN.
 

bir avazda doğurursun inşallah canım
 

amıın ınsallah.. aynısı bende, duygu da ve bır arkadsta daha vardı adını unuttum.. :bbo:
bı ıkı oncekı sayfayı okursan gorursun.. demekkı son zamanlarda hepımızde olduguna gore ortak brsey bu adet agrısı gıbı olan agrılar..
sen normalmı dusunuyordun ayten..
 

Esra canım ne güzell seninde az kaldı... Allah sağlıkla kavuştursun bebişini sana :Saruboceq:
güzel haberlerini bekliyoruz senin de a.s.
 
Kızlar adet ağrısı gibi dediğiniz ağrılar bende de oluyor... Hatta şu anda var.. Ne yatsam rahat edebiliyorum ne yürüsem.... Allah hepimize yardımcı olsun... :Saruboceq:
 

2 tane gecelık 1 tanede pijama koydum cantaya.. umarım yeterlıdır..
bebek içinde ıkı tane hastane cıkısı koydum..corap baslık vs.. onun dısında yıne ayrıyeten tulum fılan koymak gerekırmı ?

* En küçük boy çocuk bezi (1 paket)
* Islak mendil (allerjik testi yapılmış olan markalar tercih edilmelidir)
* Zıbın (3 adet)
* Uzun kollu, bacaklı body (tulum) veya pijama (3 adet)
* Başlık (2 adet)
* Patik (2 çift)
* Çorap (3 çift)
* Eldiven (2 çift)
* Mevsime uygun yelek veya hırka (1-2 adet)
* Bebek battaniyesi (1-2 adet)
* Yumuşak küçük havlu (4-5 adet)
* Bebek mendili (Bol miktarda)
* Mama önlüğü (3-4 adet)
* Kirli çamaşır torbası (1 adet)
* bebe şampuanı
* süt sağma cihazı

Bu listeyi netten aldım. Bu havalarda yelek gerekmeyebilir.Mama önlüğünü ben hiçkullanmadım. Herhalde kusma ihtimaline karşı, şampuan da gereksiz zaten hastanede çocuk yıkayan görmedim. ( zaten yeni doğanın kaplı olduğu sıvı onun için en faydalı olanı ama bizim hastanelerde doğumdan sonra yıkıyorlar) süt sağma makinası hastanelerde oluyor. Kısacası çocuğa lazım olan ıslak mendil, kıyafet, çocuk bezi.
 


ben kızımın doğum hikayesinde neler kullandığı yazdım bakabiliriniz...tekrar yazarm ama düşünüğnce aklıma gelmiyor :)))
 
herkese ii akşamlarr güzel annelerrrr
hayrlı ramazanlr diliyorummm...
aslıcığımın bebişine maşallah valla yaaaa canım benim
bugün doğum yapacak bir arkadaş vardı naptı acaba inşallah sorunsuz almıştır kucağına bebişiniihihoyyythihoyyyt
hepinize oooh serin,ağrısız tatlı rüyalı bir gece dilerim arkadaşlar.........
 
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.Bugün kontrolümüz vardı yine,3.250 olmuş bizim ufaklık,nst sonucumda normal,gelmeye niyeti yok şimdilik bizimkinin.Eğer sancım gelmesse ne olacak dedim suni sancıyı deniycez dedi dr,onu vermeseniz dedim sen normal istemiyormusun dedi evet ama suni sancı istemiyorum dedim denememiz gerekir normal istiyorsan dedi çatlatana kadar vermiycez tabi,açılman olmassa dayanamassan sezeryana alıcaz dedi.Bende tmm dedim tabi,normal doğuramak için her yolu deniycem inşallah.Bazı arkadaşlarımın doktorları sen paniksin normal doğuramassın diye sezeryan kararı almışlar dedim suratının ifadesini görmeliydiniz,gözlerini açıp kafasını sağa sola salladı anladım zaten o an ne demek istediğini.Ne kadar rahat olursan doğumun o kadar kolay olur dedi.Ama on an insanın psikolojisi tabiki değişebilir elinden geldiği kadar sakin olmaya çalışacaksın,en güzeli normal doğum tabiki dedi.Adet olacakmışım gibi sancım var 2 gündür belki bu hafta doğururum ayy şaka gibi hâlâ inanamıyorum.Kan aldırırken korkan ben doğum yapıcamkafamçokkarıştı:Saruboceq:
 
ben geldim ama yine kimse kalmamışşş((
aşkımı yatırdım ama benim yatasım yok hiçç
içim bir tuhaf
biryerlere sığamıyorum
bazen ağlamak istiyor canım şöyle bağıra bağıra...
ayy iyice tuhaflaştım ben sanırım
 
biraz dua ediyim bir abdest alıp 2 rekat namaz kılayım içim ferahlasın bari
yaa aklıma kötü kötü şeyler geliyor
doğum sırasında birşey olursa, ölürsem,kızıma kim bakar
gibi
offf yaaaa
tövbe tövbee,
ben çıkıyorum kızlarr
zaten kimsede yok
 
günaydın hepinize güzel eylül anneleri..
hepimiz için güzel bir gün olsun inşAllah..
sabaha karşı doğumla ilgili kabus gördüm.. çok kötü etkilenmişim..
günler yaklaştıkça heyecan ve korku artıyor tabii..Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize inşAllah...

sarıkanarya aklına kötü şeyler getirme canım.. o an yalnızca bebişini düşün, ona kavuşacağın anın hayalini kur.. Allah kolaylıkla atlatmanı ve bebişine sağlıkla kavuşmanı nasip eder inşAllah..
 


O arkadaşlardan biride benim :)) Emimin senin doktor beni tanısaydı benim doktorla aynı kararı verirdi:)) Belli olmaz son dakika normal doğumda olabilir, panik yapıp, dayanamayıp sezeryana alın diye doktora yalvarabilinir de yani pek büyük konuşmak lazım...kaydirigubbakcemile2
 
Son düzenleme:
günaydın kızlarrra.s.herkese guzel bır gun dılıyorum...gece yıne o adet sancıları 4 te yakaladı benı 5 dakıka kadar ama nefesımı kestı...her seferınde gercek dogum sancısımı dıye tedırgın oluyorum ama neysekı bu seferde degılmıs...

sedacım korkuyorsan canım,tatlı canın nasıl ısterse oyle dogur..bu senın hayatın ıster normal dogurursun ıster evde dogurursun ıster sokakta...

bende sezeryan dogurmayı dusunuyorum ve evde, sokakta, gıttıgım heryerde,burda neden sezeryan normal dogum yapmıyon cok buyuk hata yapıyorsun vb.laflardan bıktım..
deryanında dedıgı gıbı herkes ozgur ve ıstedıgı gıbı dogurabılır.psıkolojık baskıya hıc gerek yok.sonucta hepımız kulturlu ınsanlarız ve neyın ne oldugunu cok ıyı bılıyoruz...
 
günaydınnnnnnnnn hamişlerrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:
nasılsınız bugün günler geçtikçe herkesin heyecanı da artıyor anlaşılan ,ben de öyleyim eskisi gibi bunalmasam da geceleri gene zor geçiyor..
herkese güzel bir gün dilerim canlarrrrrrrrrrrrrŞeniz
 

betülcüm cevabım biraz geç oldu ama ben normal düşünüyorum. ama epudiral normal doğum olsun istiyordum ama trombosit değerlerim düşük çıktığı için epudiral spinal yaptıramıyorum. bugün doktora gittim trombosit değerlerim normal doğumu yapabilecek durumdaa ama kararı bana bıraktılar bildiğiniz gibi korkuyorum da aslında ben normal doğumdan neeeee halt etcem bilmiyorummm ama normal olsun istiyorum çokkkk sezeryannnıda acı çekmemek için olsammı acaba diyorummm öyle işte bakalım allah hayırlısını versin.
 
kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkkkk mi yokkkkkkkkkkkk miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…