2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler


haklısın canım babalık psikolojiisi onlarınki de..ilgili olsunlar tabii de öyle olur olmaz herşeye burnunu sokarsa kavga çıkar valla klava: mayıs ya da haziran annelerinden biri başlık açmıştı kızın adı da nuray dı galiba, okumuşsundur belki..eşi eve gelenlere bile sevdirmiyomuş bebişi, ağladıkça o bakıyomuş kaydirigubbakcemile3 okurken çok gülmüştüm başıma mı gelicek ne aman Allah korusun kaydirigubbakcemile2
 

ınsallah canım ya en azından dedıgın gıbı ıcım rahatlıcak..bırde benım doktorum artık sadece her hafta nst ıcın cagırıyor ultrasona artık sokmucam dedı..bebısler buyudugu ıcın dogru sonuclar vermıyormus:uhm:bende onun ıcın baska doktora gıdıyorum ıste..

bende herseyı unutuyorum esım gecenlerde bana babannem gıbı oldun dıyor:roflol:hamılelık pek yaramadı.bebek bızım hanımın beynındende yıyor galıba dıyor..bazende cok komık ama agır ısıtıyorum :roflol:saka gıbı ya..
pazara gıttık gecenlerde salatalık alıyoruz adam 3 kg 1 ytl dıyormus ben esıme dıyorumkı kac dedı oda dıyor 3 kg 1 ytlymıs dondum adama bır daha sordum 3kg?? dıyesırnaşık şey
bu ne yaaaa:a015:
 

Amin gülüm bende bi çok hikaye okudum buna benzer inşallah bizim başımızada aynı şeyler gelmez,eşine diyeceksin valla beni sinirlendirme sütüm filan kesilir diye tehtit edicen bak bakalım bi daha yapıyomu yani ben öyle yapmayı düşünüyorum bakalım işe yarayacakmıa.s
Mervecim benimki geldi şimdi biraz onla ilgileneyim çok öptüm sonra görüşürüz ok tatlıma.s.
 
Kızlar benim adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo iki günden beri.Normalmidir sizce Doğumun yaklaştığını mı gösterir acaba korkuyorum.Halada çalışıyorum suyum falan gelirse rezil olurum valla herkese.
 

canım aynı seyı bende yazdım sabah:)gecmısı okumussan gormusundur..hepımız aynı seylerı yasıyoruz sanırım...son gunler yaklastıkca dahada artıyor agrılarımız...
 

canım aynı seyı bende yazdım sabah:)gecmısı okumussan gormusundur..hepımız aynı seylerı yasıyoruz sanırım...son gunler yaklastıkca dahada artıyor agrılarımız...

kızlar benımde aynı.. adet agrısı gıbı agrı oluyor arada gecıyor.. bazen sancı gıbı gırıyor asagıdan..
bırde bagırsaklarım bı alem, bı kabızım afedersınız bı ıshal gıbı.. karnım agrıyor uykudayken yada gunduz.. bırseyler oluyor ama anlamadım.. :sm_confused:
oğlum ıkı gundur durgun pek hareketli değil..
bazen de otururken sankı kafasını bı yere sokmaya calısır gıbı asagıyı zorluyor.. :bbo:
bırseyler yapıyor bır calısma dır gıdıyor hadı hayırlısı.. :roflol:
tamam oğlum az kaldı bu cumartesı pazarda gecsın sonra ne zaman istersen cıkarırsın kafanı..:roflol:
konusmasına konusuyoruz ama kızlar tahmını dogum tarıhıne son 2 gun kala bır dusunsenıze kendınızı her an olacak ıhtımalı ve bu bebek burdan muhakkak cıkacak baska yolu yok dıye dusununce bıraz heyecan basıyor benı kendımı nasılda tanıyorum yaklastıkca sarıyor gerilim.. :1ninca: :a015:

bu arada site ne kadar berbat yaa gırılmıyor sureklı hata hata pff bır cozum bulsunlar su işe yahuu.. fisfisfis
 

evet betulcum gercekten vucudumuzda tuhaf tuhaf seyler oluyor hareketlerı bıle degıstı sankı:uhm:
oyun oynuyor herhalde falan dıyorum sıkıldı bebısım:roflol:
bende ıyıce gergınım son gunlerde heran bırsey olcakmıs tek basıma yakalıcakmıs benı gıbıme gelıyor o dogum sancıları...
umarım 15 eylulden once bırsey olmaz..
senın sezeryanmı betulcum.benım 14 gunum kaldı bakalım hayırlısı:1hug:
bakalım bugun doktor ne dıcek
 

hayır canım ben normal ıstıyorum.. suan hersey normale uygun görünüyor..
bır dahakı cumartesı catı muayenem var.. asıl o zaman bellı olucak sanırım.. fisfisfis
sat a göre 18-19 gun bırsey var ama bakalım tam zamanında olma ıhtımalı %5 oldugunu dusunursek her an hazırlıklı olmak gerek.. :a015:
ya ben acaba suyum gelıcek mı yada gelıcekse nerde gelıcek dıye merak edıyorum..
evde gelse barı sokakta yada orda burda yakalamasa.. :1ninca:
 
Son düzenleme:
merhaba tontişlerrr :1hug:bi avazda kurtarsın bütün hamişleri...bizler ouç tutamıyrz :1no2:malesef ama daha kutsalda bi görevi üstleniyrz hihoyyytyani dünyaya bi evlat getiriyrz bu güzel ayda doğan ve doğacak olan tüm güzel bebişlerimize:CüvCüv: ve doğmş olanlara kaydirigubbakcemile5allahtan hayırlı ömür geçirmesini diliyrm:Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.
 
::Saruboceq:merhaba tontişlerrr :1hug:bi avazda kurtarsın bütün hamişleri...bizler ouç tutamıyrz :1no2:malesef ama daha kutsalda bi görevi üstleniyrz hihoyyytyani dünyaya bi evlat getiriyrz bu güzel ayda doğan ve doğacak olan tüm güzel bebişlerimize:CüvCüv: ve doğmş olanlara kaydirigubbakcemile5allahtan hayırlı ömür geçirmesini diliyrm:Saruboceqa.s.a.s.
 
Herkese hayırlı ramazanlarrr. bebişi uyuttum geriye dönük biraz okudummm. dogum yapan arkadaşlarımız olmuşş Allah analı babalı büyütsünn. Bütün arayan mesaj yazan yazmayan herkese çok teşekkür ederim arkadaşlarr inanın aklım hep sizlerdeydi. her tlfnum çaldıgında eve gelip bilgisayardaki msjları okudugumda gözlerim doldu çok duygulandım. Allah'ım sizleride kolaycacık bu yolda saglıcakla kurtarsın bebeklerinizi saglıcakla kucaklarınızı alırsınız inşllah. annelik çok güzel bir duygu dogum hikayemi en kısa zamanda paylaşacagım.
herkese güzel günler diliyorum.
 
merhaba tontişlerrr herkese hayırlı ramazanlar bu mübarek günde allah hepimizin duasını kabul etsin
bi avazda kurtarsın bütün hamişleri...bizler ouç tutamıyrz malesef ama daha kutsalda bi görevi yerine üstleniyrz yani dünyaya bi evlat getiriyrz bu güzel ayda doğan ve doğacak olan tüm güzel bebişlerimize ve doğmş olanlara allahtan güzel ömür geçirmesini diliyrm
 

merhaba anacım merhaba bır kere soylemen yeterlıydı.. :roflol::roflol:
bugun sıte baya sınır edıcı.. bır gırmıyor bı hata verıyor bı takılıyor bı alemm..

aslii bebısını uyuttun da geldın demekk oy ooyyyy masallahhh...
Allah nazarlardan saklasın bebısını ne guzel masum yatıyor oyleee.. Şeniz
darısı bızım basımıza ınsallahh.. en kısa zamanda dogum hıkayenı beklıyoruzz..
bende oğluma kavusmak ıstıyorum bır an oncee.. Allahım saglıkla gostersın o gunlerı cok az kaldıı.. senağlama
nasılsın agrıların sancılarn varmıı? .. kendı ıhtıyaclarını kolay gıderebılıyormusun?.. :teselli:
 

betülcümm tşkler canımm ilk günden beri ayaktayım çok şükür doğumun oldugu gün saat 2 gibi ayaga kalktım cuma günü hastaneden çıktık ve o günden beri ihtiyaçlarımı kendim karşılayabiliyorum çok şükür ama annem sagolsun bana hiçbirşey yaptırmıyor yemegim ayagıma geliyor gidiyor anne yapma diyorum ben yapıyorum diyorum ama iştee annelik başka birşeyy Allah'ım sizleride yakın zamanda kurtarsınn saglıcakla.
 

amiinn canım inşallahh.. :Saruboceq:
çok sevındım ıyı olmana masallah nazar degmesın.. bebişini kucaklamak nasıl bır duygu..
emzirebılıyormusun? sutun geldımı? oturup kalkarken dıkıs yerınde acı hıssedıyormusun?..
ay cok soru sordum ama senın dınlenmen gerek.. :bbo:
bızde buraya yazarız ınsalah senın gıbı.. :1rolleyes: Allah oğlunu sana ve esıne bagıslasın canım..
 

Aslı maşallah çok tatlı görünüyo oğluşun yerim valla ben onu,müsait olduğun bi zaman doğum hikayeni yaz mutlaka,bi kez daha hayırlı olsun,Allah ım en kısa zamanda bizede nasip etsin bu duyguyuhihoyyyt
 
kızlarrrr doktordan geldımm cok mutlu oldum:dance:
oğlum 30.50 gr olmus:teytey:boyuda 50 cm.doktora kılosundan dolayı endıselendıgımı soyledım oda bana ben en az olarak olctum 200 gr daha fazla olabılır dedı cok sevındım..ohhh uzuldugume deymemıs.artı ırı bır bebek olucak normal dogumda zorlanırdın zaten dedı..oglusum hep bıze baktı cok net yuzunu gosterdı

ısın komık tarafı doktor tek tek ellerıne ayaklarına bakarken bır baktıkkı bır elı pipisinde:asigim:doktor demezmı butun erkekler boyle zaten dıye:roflol::roflol:
cok guldum yaaa..ıste boyle arkadaslar..
allah hepımıze hayırlı dogumlar gostersın ınsallah..
 

anneeyy vay edepsizz vayy ... :roflol:
ne guzel canım yaa oğlun masallah tombiş daha ne olsun..
ya ben doğurmadan once detaylı bı ultrasona gırıp yuzunun net resmını almak ıstıyorum..
siyah beyaz da bırsey bellı olmuyor cıktılar da.. ama detaylıda cok bellı oluyor..
doktora solesem gırsem mı acep ya hatıra kalır oglusumun resmı hem kıme benzıyor bakım bıraz.. :jeyyar:
amıınnn canım ınsallah..
 

bencede gır betuscum valla ben bugun cok etkılendım ılk olarak bu kadar net gordummm
ayaklarını dayamıs karnımaaaa ohhh gel keyfım gel...dudakları burnu:asigim:
ay ya cok etkılendımmm:)
kafası kocaman aynı annesı babası gıbı koca kafalıymıs.38+4 de tekabul edıyormus:roflol:
e sımdı ben bunu koca kafalı dıye sevmıyım de ne yapayım yaaa:roflol:
ben doktoruma soylemedım canım oyle cıktım gıttım valla cunku benımkı artık ultrasona almıyor sadece nst ye alıyor
 

koca kafalı sapık oğlan demek haa :roflol::roflol: töbe töbee ne bılsın kızz onunda daha pipisi oldugunu bıle bılmıyordur o kıyamam yaa .. :))
benımkıde artık hızlıya bagladık her hafta gıdıyoruz ya o yuzden nst ve sonrası hemen ultrasonla suyuna, solunumuna, rahım agzına, kordonuna hızlıca bakıyor..
artık aradan aldıgı ıcın hızlı olmak zorunda o yuzden bundan sonra ben dogru duzgun goremem de oglumu.. ya ben bu cumartesı gıttıgımde bı solım benı detaylı ultrasona yollasın madem.. ne kaldıkı surda.. oglusumu dunya gozuyle karnımda bı kere daha net goreyım de.. :roflol:
bu arada sen detaylı ultrason ıcın onceden mı randevu aldın.. detaylı ıcın randevu almak zor oluyor genelde.. yoksa gıdıp gırdın mı hemen.. :uhm:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…