- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
yok betuscum rezıl olcak bır durum ortada:asigim:
sen kendını ıyı hıssettıkten sonraaa hıc sorun yokkk
ya kızlar benım kafama takılıyor dogumdan sonra bebegınızı goturcek cocuk doktoru buldunuzmu?muaynaneye goturceksınız yoksa hastaneye falanmı?mauyeneler cok pahalı ozel hastanelerın hıc degılse ssk anlasması var dıyorum ama bakalım ne olcak sız ne yapmayı dusunuyorsunuz?
iyi akşamlar hamiş arkadaşlar nasılsınız??????????
yarın 11:30 da randevum var doğum zamanım belli olacak kızlar çok heyecanlıyım..............
Ben çarşamba gidicem, bu arada ansiyonum 13 küsurlarda artık öyle bunaldım ki heran korku içindeyim.Keşke yarın doğursam..İçimden hep 1 eylül geçiyor...
daha önceki sayfalarda demiştimki sezaryanla doğum yapanlar eşya ne kadar koydular hastane çantasına fazla yada eksik götürmek istemeyiz ve kaç gün kaldılar bilen varsa cevap yazsın lütfen
hayırlı olsun çikolataprenses Allah analı babalı büyütsün inşallah yavrunu
cyıldız -derya sağolun kızlar ya benim aklıam takılan konulardasn biri sonda konusu acyacak mı -dün çatı muayenem vardı onu atlattım sezeryana karar verdi dr um spinal olcam 9 eylül de inşallah cok heyecanlıyım
deryacım spinal esnasında yarı baygın falan olunuyomu sakinleştirici falann-dr a heyecanlanırsam panik olursam dedim bi hafta var önünde hazırlıcaksın kendini ddi ama nasılll:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?