AMONRA burak kaan güzel isim canım
neyse ben gidiyorummmmmmmmm hayırlısı ile sorunsuz bı muayene olur inşallah.. artıkımm sonra görüşürüz herkese slm söyleyinn arkadaşlar........
bebişi olan olursa haber edin bana yaaaaaaa
ebuşcummmmmmmmmmmmmmmmmmm
nbr canımmm kızz ben gidiyomm sen geliyonnnnn neyse artıkım hadi allaha emanet olun öptüm sizi.........
canım çağan ısmıde guzel..
egeden neden vazgectın.. bende cok zorlanmıstım ama sonunda karar verdık.. bızımkı de ''Aslan Emre'' olucak nasıll.. soyadımızla bırlıkte de cok guzel oluyor.. cok sevdık bız bu ısmı..
Arkadaşlar size bir tavsiyem olacak sezeryan olacaklar hastane çantalarına pijamadan çok gecelik alsınlar. Ben ilk doğumumda gecelik sevmediğimden pijama almıştım. Pijamanın dikişleri sezeryan dikişlerini acıtıyor.
Gecelik ve pijamalarınızda önden düğmeli olsun ki kolay emzirin.
-----------------------------------------------------------
canım tesekkurler tavsıyelerın ıcın gercekten cok faydalı oluyor..
pekı normal yada sezeryan.. doğum sonrası ıcın 1 tane gecelık yeterlı mı..
yoksa degıstırıyormusun sureklı.. cantaya kac tane koymak gerek..
hanı geceliğin kanamadan dolayı kırlendıgı oluyormu.. yoksa hasta bezı gecırmıyor mu kanamayı ?..
slm kızlarrr bır haftadır gıremıyordum bılgısyarım hala gelmedı:çok üzgünüm:bende bır arkadasımdan yazıyorum sıze...umarım herkes cok ıyıdır.bu arada derya,aslı,arzu,gülden kucagına bebısını sagsalım almıs cok sevındım allah analı babalı buyutsun...darısı bızım basımıza ınsallah
gecmısı cok okumadım ama gordugum kadarıyla güldencım gülşahcım sızlerede tesk ederım evlılık yıldonumumuz cok guzel gectı kusadasına gıttık ıkı gun denıze gırdım butun plaj bana baktı:dance:ve tabıkı hayretler ıcınde kaldılar nasıl cesaret bu dıye:))))
olsun ben yınede koca gobısımle yuzdum bol bolsırnaşık şey
cumartesı gunu doktora gıttım 16 eylul salı gunune gun verdı:teytey:yanı 18 gunum kaldı ogunden once bırsey olmazsa=)
yalnız moralımı bozan 35 haftalıkken bebısım 2600 gr dedı doktor sankı daha fazla olması gerekmıyormuydu?sımdıden sonra gunde 30 gr cıvarından alıcak dedı.yanı sımdı 2800 2900 olmustur normalmı acaba?
betulcum sende 36 da gıttıgınde 2600 kusurmus galıba normalmı?
sankı daha cok olması gerekmıyormu ya benım moralım bozuldu:çok üzgünüm:
HOŞGELDİN CANIM BEN 35. HAFTADA 2500 DÜM 36. HAFTADA 2800 DÜM AMA ÖNDEN GİDİYOR DEMİŞTİ DOKTOR. BENCE NORMAL:teselli: