Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sancılar erken başladı. Çok yorulmuştum ondan oldu galiba. Şimdi dinleniyorum. Magnezyum takviyesi alıyorum. Şuan hemen hemen hiç sancım yok. 3 Eylülde doktora gideceğim. Sezeryan için gün verecek.
selam kızlar...nasılsınız?biz iyiyiz kızımla....yorgunluk var birz..biraz da isilik olduk ikimizde..ama ben daha çok oldum...sıcakalrda çok zormuş valla....emerken su gibi oluyor insan...alnımdan şapır şapır akıyor terler ....gülden den sonra doğuran olmadı galiba..
doğum için günümüz kesinleşti 4 EYLÜLLLLL sabah 07.45 de hastanede olucaz ve 8.30 da sezeryane alacaklar bizi:)))
ŞAFAK 7
selam kızlar...nasılsınız?biz iyiyiz kızımla....yorgunluk var birz..biraz da isilik olduk ikimizde..ama ben daha çok oldum...sıcakalrda çok zormuş valla....emerken su gibi oluyor insan...alnımdan şapır şapır akıyor terler ....gülden den sonra doğuran olmadı galiba..
kızlar ayşeserkan doğum yaptı mı merak ettim..hepinizin ALLAH yar ve yardımcısı olsun..benim oğlum 3 aylık oldu..mayıs annesiyim ben de..sizin şu an neler yaşadığınızı yeni doğum yapmış bir anne olarak çok iyi anlıyorum..biraz daha sabırlı olun..az kaldı..Allahım sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
hu huuu kıslarr kimse yok mu kaydirigubbakcemile nasılsınz kimse görünmüo herkes istirahattemi mirmirmirmir ayol hihoyyyt