günaydın kızlarrr buakşam odamın penceresini açık bıraktım hava da esiyordu benim burda serindi gece yatabildim biraz kalkmadımmı kalktım tabii ama 2 defa sadece ve sonra dolanıp yattım gene biraz karnımda ağrı var bu sabah kahvaltı ediyorum bir taraftan bir taraftanda yazıyorum sonra gidip uzancam gene
günaydınn arkadaşlarrr herkese güzel bir gün diliyorumm. mehtapcımm evt bende acaba bugün Eylül annelerinden doguma giden birileri varmı diye bakıyorum. ben kendim doguma giderken mutlaka zaten ben doguma gidiyorum arkadaşlar yazacagım. her arkadaşımızın tlfnu yok o yüzden bir şekilde doguma gitmeden burdan bilgilendirebilirsek bilgilendirelim birbirimizi. agustos annelerinde çogu kişinin birbirleriyle tlf numaraları var kim dogum yaptıysa msj çekiyor yada giderken arıyordu hemen yazılıyordu yazıyorduk kimin dogum yaptıgını biliyorduk.
bugün herkes uykucu galiba daha kimseler kalkmadı sanırım.
Aytencim günaydın.Benimde tek sorunum sıcaklar cnm.Gece 2-3 gibi uyanıyorum.Camları açıyorum duş alıyorum ama fayda etmiyo.Zaten atlet don yatıyorum.Ama yok yani çok bunalıyorum.Geceleri kabus gibi olmaya başladı.İş yerinde bizimde vantilatör var ama işte kendini soğutuyo oda ancak.Dayancaz artık az kaldı.Şöyle bi yağmur yağsa ne güzel olurdu. dimi cnm:1hug:
hicrancımm günaydınn canımm ne diyecegim yaa bizim şu Eylül anneleri listemize bir el atabilirmisin bir ara. kendine iyi bak tatlımm sonra tutulma camın önünde.
aslıcımyüreğim ağzımda seni takip ediyorum bu kız doğuma gittimi kk damı nerde nasıl diye canım yaa senin kadar heyecanlıyız bizde ben hele bu konularda çok heyecan yaparım zatennn kaç kişiyiz burda bu zamana kadar paylaştık her şeyimizi keşke yakın olsaydık hepimiz birbirimize ne güzel olurdu bebeklerimizide büyürken olayları paylaşır çocuklarımızı arkadaş yapardık kısmet gerçi görüşürüz elbet sen istanbuldasın inşallah birgün görüşürüzzz
günaydınn arkadaşlarrr herkese güzel bir gün diliyorumm. mehtapcımm evt bende acaba bugün Eylül annelerinden doguma giden birileri varmı diye bakıyorum. ben kendim doguma giderken mutlaka zaten ben doguma gidiyorum arkadaşlar yazacagım. her arkadaşımızın tlfnu yok o yüzden bir şekilde doguma gitmeden burdan bilgilendirebilirsek bilgilendirelim birbirimizi. agustos annelerinde çogu kişinin birbirleriyle tlf numaraları var kim dogum yaptıysa msj çekiyor yada giderken arıyordu hemen yazılıyordu yazıyorduk kimin dogum yaptıgını biliyorduk.
bugün herkes uykucu galiba daha kimseler kalkmadı sanırım.
naniknanikgünaydnnnnnnnnn günaydınnnnnnn
nasılsınız kıslaaaaaaaaar ne var ne yokkkk
aslıııı dün akşam da yazdım kız seni düşündükçe ben heyecanlanıyorum valla ama bende de azcık sancı gibi şeyler oluyor anlayamıyorum tam olarak bu hafta nst var gene bakıcaz artık doktorlar beğenmeyince sonuçları doğuma alabiliyorlar neyse ki herşeyimiz hazır kısmet diyelim artık..
bugün hava biraz daha serin sanki dün gece de öyleydi :teytey::teytey:
gunaydın kızlarr....
ya bırsey sorucam.. sız hep bebeklerın hıckırdıgından bahsederdınız ya ben hıc bılmıyordum hıssetmemıstım..
ılk defa 15 gun fılan oldu o zaman hıssettım sonrada devam ettı..
ama ya dıkkatımı cektı gece uyumaya yattıgım zamandan berı ara ara uyandım, sabah oldu kalktım hala daha hıckırıyor bebegım.. :1no2:
nıye bu kadar uzun surdu acaba.. :uhm:
Günaydınn canummmm nabersin...
Bende dün gece ilk defa deliksiz mışıl mışıl uyumuşum... Wc ye bile kalkmamışım... Ama sabah uyandığımda karnımın gerginliğinden zor gitim wc ye.. kaydirigubbakcemile3
Canım senin sancı gibi dediklerin nasıl oluyor??? bende de arada karnım taş kesiliyor sonrada adet öncesi gibi sızılar oluyor..
cansucumm msnden yazar gönderirim sana tatlımm. ayy canım arkadaşlarımm sagolun güzel annelerim biliyorum bende hergün açtıgımda acaba birisi dogum yaptımı diye bakıyorum. cansucumm yüzyüze tanışmayı gerçekten çok isterim hatta dün dra gittigimde aklımdan geçtin acaba cansu dra ne zaman gelecekti diye.
ebrucumm hayatımm zaten ben doguma giderken birilerinizi ararım yada msjları gönderirim :)))
tombullar selaaaammmmm:CüvCüv:
herkeste bir ağrılar var ama kimse tam olarak anlayamıyor neresi nasıl ağrıyor sanırım...
Biz anlamaya anlamaya doğuracaz galiba bu gidişle.kaydirigubbakcemile3
ben bugün hastaneye gideceğim,nstye gireceğim bakalım becerebilirsem kendi doktorum izinde de o açıdan,rica edicem bir doktordan.
Bana şans dileyiin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?