- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
Hamileliğin bu döneminde kilo alımı çok hızlanıyor. Çünkü bebeğin kilo alımı hızlanıyor. Ayrıca bu dönemde vucut hızla su topluyor. Tuzlu yemeden sabah aç karnına tekrar tartıl bence.
Hoşbulduk mervecim çok zor cidden bu sıcaklarda kadın olmak ne zormuş bide bi garip biri temizlendi öteki duruyo iğrenç vallakaydirigubbakcemile3Tartı kötü bi marka değil tefalinkini almış heralde güvenilirdir diyorum ondan moralim bozuldu ya merve ben valla ekmek bile yemiyorum doğru düzgün nasıl oluyo bu iş umarım çok daha fazla kilo almadan günüm gelir artık nasıl beslenmeliyim neler tüketmeliyim bi yandan bebeğimde beslensin istiyorum ama kilolar bana yarıyo sanırımsenağlama
Ben zaten oldum olası balık etliydim hiç bi zaman öyle aşırı zayıf olmadım tabi bide bünyede müsait kilo almaya,aynı şekilde tatlı olayı beni bitiriyo kendime engel olamıyorum aynı şekilde yemeklerimi çok geç yemiyorum günde bi bardak süt onun dışında benim porsiyonlar bi tabaktır hiç iki tabak bile yemem mesela,akşamlarıda meyve sadece gelgörki su içsem yarıyo demekki,umarım dedim ya bebişime yarasın inşallah kilolar bu dönemde bebeklerin hızlı kilo aldığını duymuştum inşallah gülüm ya bakalım öyle yada böyle doğumdan sonra gidecek kilolar başka yolu yok zaten:CüvCüv:tefal se doğru tartıyodur canım bendeki dandikti biraz sinbo muydu neydi kaydirigubbakcemile3
gerçekten komik olmuştur teki temizlenmiş mini etek giyme sakın hee kaydirigubbakcemile3
canım bebişler çok hızlı kilo alıyor bu son ayda..benim en son 2.600 den 3kg.ya yaklaşmış bir haftada..senin 1.600 dediğinin çoğunu bebiş almıştır canım üzülme..
ben hafif şeyler yemeye çalşıyorum canım , sebze yemekleri salata yoğurt..bi de eşimi beklemiyorum erkenden yiyorum yemeğimi..çünkü azla doymuyorum en az iki tabak yiyorum..geç yesem iyice şişerim .-tatlicadiarzu- geceleri de meyva yiyorum sadece bazen de yoğurt ya da süt.. bunun dışında abur cuburu kesmiştim bi ara..ama şimdi canım çooook tatlı ister oldu...ona çözüm bulamadım meyva yiyorum ama ıııh tatlının yerini tutmuyo kaydirigubbakcemile3
ekmeği tam buğday ekmeği yiyorum bi de canım..hem daha besleyici hem daha az kalorili hem de kabızlığı önlüyo..
benim uyguladıklarım böyle işte canım..biraz da bünye meselesi bu kilo alımı da..
Kız Güllüşahhh
fazla tartınca baskül yanlış mı oluyooor...:roflol:
Allah sana ne deyiim..
Mehtap hayırdır inşallah canım
Allah gönlüne göre versin,rüyan çoook güzel bence kızın olacak gerçektende
Şimdi bence sen 38. haftayı bitirince bekle bu rüya çıkar gibi geliyor bana..Çok güzel çünkü..
selam hamiş arkadaşlarım...........:teytey:
nasılsınız bebişlerinizde iyidir umarım..........
şimdi bende alt komşumdan geldim 1 saat kadar ancak oturabildim aşağı ayaklarım sallayınca balon gibi şişiyor hiç rahat edemedim......gamyoncuiremsu.........boğuldum resmen ya sıkıntı ter bastı oturduğum yerde hemen kendimi eve atıp duşa girdim şuan çok içim daralıyor kötü oldum niye böyle oldu bilmiyorum.
bebişlerimde karnımı iyice gerdiriyor kızlar allahım şu günleri sağsalim atlatıp doğursak yaaaaa............a.s
ama yinede zamannda gelsinler yoksa biz anneleri üzülürüz............:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?