Güldencim hayırlısı olsun canım ya.. Bende dayanamıyorum artık. En erken sezeryan ne zaman olur?
Güldencim hayırlısı olsun canım ya.. Bende dayanamıyorum artık. En erken sezeryan ne zaman olur?
her hafta kontrol olduguna göredr un çok ilgili baştan hiç korkma derimarkadaşım..hem bebeğe uzak oldugundan sanıyorumgebelik hormonlarının etkisiylebüyüyen mıyomlar nekadar buyusede ben şuana kadarmıyomdan ötürü bi sorun yaşamadım..benimki dogumyolunun üzerinde..son bıkaç kontroldede hakkında yorum bıle yapmadı dr um..ama dediğimgibi ben kanama falanda yaşamadım ..bu sanırım konumları ve buyukluklerıyle alakalı..belkı normal dogumum zorlaşıcak cunkı dogum yolunun ustunde..e ben zaten sezeryan istyorum ama sezeryandada hazır açmışken alalım denmiyoşmuş cunkı sezeryan zaten oldukçakan kaybına yolaçtıgından rısk almıyolar..önce allah sonra dr un a emanet et kendini kigüvenin tam anladığım kadarıyla ..allah cümlemizi sağlıkla kavuştursun yavrusuna..a.s.
herkes yakınlarda gördü bebeğini ben ne zamandır göremiyorum en son 31+3 iken görmüştüm geçen hafta gidicektim ama doktorum izne çıktı kaldı haftaya p.tesi gidebilicem anca o zamanda 35+3 olucak allahın izniyle doktorumla ayrıntılı konuşucam doğum şeklini normal mi sezeryanmı olucak diye ama ben normal istiyorum hemde çok istiyorum ben kışın bi ameliyat geçirdim ayak parmaklarımda bazı yara gibi şeyler vardı onları aldırdım ufak bi cerrahi müdaheleydi aslında tamamaen uyuşturmadılar bile sadece parmaklarıma yakın yerden narkoz verdiler ben ayıktım ama dikişlerim hiç düzelemedi çok kötü duruyo estetik açıdan berbat bi halde ben daha estetik olsun diye yaraları aldırayım dedim daha beter oldu üzerine de hemen hamile kaldığım için tedavimde yarım kaldı doktorum diyoki senin yaraların çok kötü iyileşiyo pis iyileşiyo dedi sen sakın sezeryan olma yokda dikişlerin işte aynen böyle olur dedi şimdi bende tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için normal doğum istiyorum inşallah olur yaaa
İyi akşamlar herkese kimseler yokmu,nerelere gittiniz,şu sıralar oğluşumun harektleri azaldı sanki acaba yeri daraldığı içinmi yoksa oda ben gibi sıcaklardanmı etkileniyo,umarım iyidir,şu dr.umla doğum şeklini bi kararlaştırsaydık adam karar verene kadar ben doğurucam nerdeyse,daha 8 inede çok var sinir oluyorum bu adamın rahatlığına(
iyi akşamlar hamiş arkadaşlar............
yazılarınızı ancak okudum oku oku bitmiyor ............
hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz içininş.sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız..........
bugün oğluşlarımın kıyafetlerini yıkadım misss gibi koktu evim yarında ütülüyeceğiz çantalarına yerleştireceğiz.........
iyi akşamlar sana da canım..hoşgeldin..sıcaklara dayanamıyorum arık ben de.. oturduğum yerde su gibi ıslanıyoru..m yaa bu son ay çok zor geçiyormuş gerçekten..Allah yardımcımız olsun ...
doğum şekline bir sonraki kontrolde karar verecek demek ki doktorun canım..
bebişin normal doğum pozisyonunda ya o yüzden biz de gününü bekliycez mecburen...ben de normal olsun çok istiyorum ama inşAllah yeterli açılma vs. olur da hemencecik doğuverir bizim tontişler..benim iki arkadaşım da saatlerce suni sancıyı çektiler açılma olmadı sezeryana alındılar.. çok daha zor , iki acıyı da yaşamak..inşAllah öyle olmaz bizimkiler :bbo: :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?