Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özlem hoşgeldin canım maşaAllah bebişine kaç kg. olmuş annesi :) ne güzel normal doğum pozisyonu da almış..hayırlısıyla kolayca doğar inşAllah..hepimizinkiler..bizim yaramaz hala ters bakalım mecburi sezeryan ihtimali artıyo günler geçtikçe..hayırlısı olsun hepimiz için..
iyi akşamlar meltem sağol iyiyiz sen nasılsın ?
kırmızı tokanı güle güle tak canım ... :) çok hoş duruyo yeni annişlerin başında kırmızı bantlar :))
çatlakları hiç sormayın kızlar kasığımın biraz üstünde ve yanlardan kırmızı kırmızı çatlamış benim göbiş de maalesef..ayrıca kaşınıyo arada tatlı tatlı...dr.a söyleyeceğim de şu kaşıntılar için bi krem falan verir belki..
kızlar hastane cantasına cevremde bazı arkadaslarım carsaf ve bebıs ıcın ordakı besıge koymak ıcın alt acma mınderını ve kucuk yastıgını almıslar daha sık ve temız gorunmesı ıcın...
ben kucuk bır cantanın ıcıne hazırlamıstım ama bunları alırsam sıgmayacak sız almayı dusunuyormusunuz?nasıl bır canta aldınız?
kızlar arkadaşım yeni doğum yaptı en güzel göğüs pedi chıcco dedi bende ondan aldım aklınızda bulunsunn
ya bende onu soracaktım ee çarşaf alacaksak üstümüze örtmeye pike falanda alacaz o zaman pek aklıma yatmadı amaCADIARZU