ay canım ya bocekten korkmuyorsun herhalde ben hayatta cesaret edemem valla ustume bır tane bocek konsa kesın dogururum allah korusun en buyuk fobım bocekler:bbo:
al bendende okadar duygucum o fobı bendede var ay bıde ucan bocekler türemiş ııııyyyyysınır oluyorum yaa dun eltımdeydık balkonunda oturduk yemek yedık ay o bücüklerden gormemmi valla nerdeyse balkondan atlıcaktım ufacıklar bızı yıyecek degıller bılıyorum ama ınan cok tıksınıyorum hemen ıcın urperıyor ellerımı sallıyorum vallatatlicadiarzu
allahıma sukurler olsun evımde cekırgecen baska bocek cıkmadı:roflol: oda gecen sene cıkmıstı 1tane benım orası bahcelı ormanlık oldugu ıcın camıda acık unuttugum ıcın gırmıs eve sonra bıdahada gormedım allahtan aman bocek mocek uzak dursun bacım bizdenklava:
:enbuyukkk:
kızlar slm napıyosunuz arzu ben yeni sayılırım benide alın aranıza
apartmanı son katındayız.ne böcegi olsun ki cnm.bazen sinek oluyo o kadar üzerime pikeyi cekince sorun olmuyo.dün balkon bile sıcaktı klimayı acıp içerde uyudum.sersem gibi uyandım klimada carpıyor ne yapayım
Ah canım ya o meret hamam bocegı ıcın apartmanın son katımı varklava:
kökü kurusun inşallah:roflol:
sen nerde oturuyorsun ızmırde canım bılmıyorum ama karsıyaka tam bır hamam bocegı cennetı...allahtan benım evımde henuz yok allah acıyor herhalde bana:=)
denıze yakın yerde hamam bocegı cok oluyor nedense..
teşekkür ederim kızlar saolun bebeşim erkek ismi emirhan olcak inşaalh etken çıkmassa sağdan soldan
merhaba arkadaşlar bizimde hamillikte çok az oldu son 1 aydır ise hiç eşim tedirgin biraz benim de hiç canım istemiyor böyke idare ediyoruz .
az önce bir yerden misafirlikten geldik orda çok susadım soğuk suyunuz varmı diye istedim anaaaaaaaaa istediğime pişman ettiler vay sen souk su mu içiyorsun hamilelikte içilmez soğuk su dondurma bile yememem gerekiyormuş bebeğin beynine zarar verir dediler bugüne kadar hiç duymamıştım sizin bilginiz var mı bu konuda :çok üzgünüm:
Kızlar bu arada siz beraber olmuyorsunuz artık değil mi? Bebeğe artık zararlı mı? bi arkadaş da son zamana kadar oldu bizde dedi. Normal doğum için iyi dedi. Eşimi de ihmal etmek istemiyorum ama ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?